Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 76 συνταγές
Για όσους νηστεύουν, είναι χορτοφάγοι ή προσέχουν τη γραμμή τους... Άλλη μία πεντανόστιμη συνταγή που δε θα απογοητεύσει κανέναν απ' αυτούς που έχουν επιλέξει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤΖΕΝΟΒΈΖΕ Το λαχταριστό πιάτο της φωτογραφίας είναι ένα στιφάδο, που ονομάζεται τζενοβέζε, δηλαδή γενοβέζικο. Το πλήρες όνομα του πιάτου είναι pasta con sugo[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά συνταγής 2 κιλά αρνίσια μπριζολάκια με το κόκαλο 2 κουταλιές της σούπας αρωματικά χόρτα (μαϊντανός, δενδρολίβανο, θυμάρι, μαντζουράνα), ψιλοκομμένα 2[...]
Πηγή: icookgreek.comΈνας καλός τρόπος αντιμετώπισης της κατάθλιψης είναι η λήψη μέριμνας για την καθημερινη διατροφή μας. Η σωστή διατροφή μπορεί να είναι μια πραγματική θεραπεία[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΜέλι, ξερά φρούτα και μυρωδικά για να γλυκάνετε τις παγερές χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες... Photo: recipegreat.com Διαβάζοντας συνταγές του Μεσαίωνα για[...]
Πηγή: bostanistas.grΜπορεί στην Ελλάδα να άργησε ο χειμώνας, εδώ όμως στον Καναδά έφτασε για τα καλά! Πρώτη χρονιά τόσο νωρίς που καλυφτήκαμε με χιόνια, πρώτη χρονιά που μας[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ ΤΑΛΙΆΤΑ Είμαι σίγουρη ότι πολλοί από αυτούς που θα δούν την παραπάνω φωτογραφία θα δηλώσουν ότι δεν πρόκειται να επιχειρήσουν καν να δοκιμάσουν κρέας το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grBRASATO AL BAROLO : ΒΟΔΙΝΟ ΝΟΥΑ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΜΟΝΤΕ Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΣΑΛΜΙ · 1-1\2 κιλο αγριογουρουνο · 2 ποτηρια κοκκινο κρασι · 1 καροτο · 1 ποτηρι κονιακ · 1 κλαρακι σελινο · 2[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΥλικά 400 γραμμ. κολοκύθα κίτρινη καθαρισμένη 250 γραμμ. χοιρινή πανσέτα ψιλοκομμένη 2 χωριάτικα λουκάνικα ψιλοκομμένα 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: mamapeinao.grυλικά 1300 γρ. μοσχάρι από ελιά, κομμένο σε κύβους 3 πορτοκάλια 750 ml κόκκινο κρασί 200 ml ξύδι 3 μέτρια καρότα 4 κρεμμύδια 6 σκελίδες σκόρδο λίγος μαϊντανός[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα βραβείο είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Η καλή μου grΕΑΤ , αφού μου έκανε την τιμή να δοκιμάσει 2 συνταγές από το blog μου, τις κριθαροκουλούρες και τα[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr6 πανσετάκια χοιρινά Μανιτάρια πλευρώτους 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο 1 νεροπότηρο μαυροδάφνη Αλάτι, πιπέρι φρέσκο και σε κόκκους Δεντρολίβανο 1-2 φυλλαράκια[...]
Πηγή: cooktherapy.grΈχουμε ξαναπεί μέσα από τις συνταγές αυτού του blog ότι το κουνέλι το αγαπάμε ιδιαίτερα σαν κρέας και το χρησιμοποιούμε συχνά! Και φυσικά θα συνεχίσουμε να το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr1 κιλό νουά μοσχαρίσιο PORKY 100 γρ. μουστάρδα 5 κλαδάκια δεντρολίβανο φρέσκο 5 κλαδάκια θυμάρι φρέσκο 5 κλαδάκια ρίγανη φρέσκο Βιολογικό έξτρα παρθένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠαρακολουθώ μία σεφ στο youtube και εδώ και καιρό ήθελα να δοκιμάσω τη συγκεκριμένη συνταγή: beef stew . Γενικότερα όταν λέμε stew στα αγγλικά εννοούνε μία[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΞινούτσικο, ξινούτσικο! Κλασσικό αγαπημένο φαγάκι, μου θυμίζει πολύ την μαμά μου, ένα πιάτο που παίρνει την θέση του στο καθημερινό τραπέζι αλλά σερβίρεται[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΚΟΚΟΡΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΑΔΑ Η παστιτσαδα, ειναι ενα παραδοσιακο πιατο της Κορφιατικης κουζινας, που φτιαχνεται με κοκορα αλλα και με μοσχαρι. Στην ουσια ειναι ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΞεκινάω κι εγώ τα φετινά κεράσματα με ένα φαγάκι που είναι η σπεσιαλιτέ της μαμάς μου και το φτιάχνει αρκετά συχνά επειδή είναι η αδυναμία του συζύγου μου. Το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΑΚΌΤΤΟ ΜΕ ΠΟΛΈΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Προτελευταία συνάντηση των Quanti Modi di Fare e Rifare για το έτος 2013 και η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (για 6 άτοµα) 6 κότσια χοιρινά, 700 γρ. περίπου το καθένα (το κοµµάτι κάτω από το γόνατο των µπροστινών ποδιών), ½ φλ. απλό αλεύρι, 1 κοφτή κουταλιά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΝομίζω ήρθε η στιγμή να σας δείξω κάτι λίγο διαφορετικό! Όπως θα διαβάσατε και στον τίτλο της συνταγής, το σημερινό φαγητό συνδυάζει το κλασικό κοκκινιστό που[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΌταν γίνονταν οι κολοκύθες, η γιαγιά μου, εκτός από γλυκό και πίτες, συνήθιζε να τις μαγειρεύει και με αρνί, κατσίκι ή χοιρινό. Είναι στ᾿ αλήθεια[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 1 1/2 κιλό κατσικάκι 1/2 φλ. λευκό κρασί 2-3 κλωναράκια δεντρολίβανο Λίγο αλεύρι 3-4 καρότα 2 πατάτες μεγάλες 3-4 κολοκυθάκια Αλάτι, πιπέρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο καθιερωμένο σπέσιαλ Κυριακάτικο φαγητό μας, σήμερα συνδυάζει κρέας με λαχανικά στην κατσαρόλα. Πρόκειται, δηλαδή, όπως λέγανε οι παλιότεροι, για "εντράδα".[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά Ένα φιλέτο ζαρκάδι για τη μαρινάδα ½ ποτήρι ζωμό από κρέας ¾ κρασί 1 κουταλάκι δεντρολίβανο 1 κουταλάκι εστραγκόν αλάτι και πιπέρι[...]
Πηγή: megatv.com/cook