Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 258 συνταγές
Yλικά 1 κιλό μοσχάρι νουά 1 φλιτζάνι του τσαγιού και 2 κουταλιές της σούπας Χωριό ελαιόλαδο Βιολογικό 2 φλιτζάνια του τσαγιού φασόλια 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΥλικά: Για το κρέας 1/2 κιλό μοσχάρι χωρίς κόκαλο (ποντίκι) λίγο αλέυρι λίγο ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 2 κ.σ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΠικάντικο, νόστιμο και ξεχωριστό. Συνταγή Ν. Αφρικής. Τι χρειαζόμαστε: 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα 1,5κ. αρνί (μπροστινό) κομμένο σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο Οσομπούκο, όπως όλοι γνωρίζετε, είναι μιλανέζικη σπεσιαλιτέ με μοσχαρίσιο κότσι, λαχανικά σε σάλτσα ντομάτας, λευκό κρασί και ζωμό. Γαρνίρεται,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά συνταγής χοιρινό κρέας σε μπουκιές: 800 γρ. ελαιόλαδο: 2/3 του φλιτζανιού κρασί: 1 ποτηράκι κόκκινο κρεμμύδι: 1 ξερό, μεγάλο ντομάτα φρέσκια ή[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά λουκάνικα παραδοσιακά (Μυκόνου ή Καλαμάτας): 6 μικρά ρεβίθια: 450 γρ. ελαιόλαδο: 2/3 του φλιτζανιού κρεμμύδια: 2 ξερά, ψιλοκομμένα σπανάκι: 300 γρ.,[...]
Πηγή: icookgreek.comΌσπρια και Σαρακοστή πάνε πακέτο που λένε. Τα όσπρια είναι καλές πηγές πρωτεΐνης, και αν τις υπόλοιπες εποχές τα συνηθίζουμε μια φορά την εβδομάδα, στις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο μοσχαράκι με φασολάκια είναι μάλλον η πιο καλοκαιρινή εκδοχή του κλασικού και αγαπημένου κοκκινιστού της Ελληνικής οικογένειας. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 1 1/2 φλ. φάβα (κίτρινη ή πράσινη, που είναι πιο μεγάλη και θέλει ένα 8ωρο μούλιασμα) 1 1/2 φλ. ψίχα ψωμιού (ή τριμμένο παξιμάδι) 2[...]
Πηγή: yumyum.grΕπιστροφή σήμερα στην αγαπημένη μας ινδική κουζίνα, με μία πεντανόστιμη συνταγή από το Χαϊντεραμπάντ. Keema matar ή αλλιώς, κιμάς με αρακά όπως είναι η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ γιαγιά μου το έφτιαχνε και με μοσχαράκι, που γίνεται το ίδιο νόστιμο. Όταν ήμουν μικρή, προτιμούσα το μοσχάρι, γιατί δεν είχε κοκκαλάκια η σάλτσα, αλλά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤη συνταγή αυτή,όπως την έμαθα από την Σφακιανή πεθερά μου (γι αυτό άλλωστε και χρησιμοποιώ στον τίτλο τον ιδιωματισμό της) την υποβάλλω κατόπιν αιτήματος[...]
Πηγή: greekmasa.gr