wliocvmo | σκωτσεζικα σορτμπρεντ | salata me avocato | γλασο βανιλιας για τρουφάκια | ορεκτικα με φυλλο | ορτυκια κατσαρολας | ορτυκθαφουρνουμεπατατες | τυροσαλατα συνταγη ακης | γλασο βανιλιας για τρουφάκια
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο τηγανι

Βρέθηκαν 57 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


φάρμα Μπράλου (μέρος β’): «Το κάνω γιατί μ’[...]

Η ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]

Πηγή: pandespani.com
χειροποίητα μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης[...]

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
μπέργκερ με ντοματίνια, δυόσμο και ελαιόλαδο -[...]

Οι μαγειρικές νοστιμιές ενίοτε προκύπτουν σε καταστάσεις οξύμωρες, όταν κρατάς έτοιμο, σχεδόν στο χέρι το πιρούνι για να φας, χωρίς όμως να θες και πολύ να[...]

Πηγή: pandespani.com
ουρά μοσχαριού με αρώματα και σέλινο (coda alla[...]

Η αρωματική, σιγομαγειρεμένη με σέλινο ουρά του βοδιού (της αγελάδας γενικά) ονόματι Coda alla Vaccinara είναι ένα από τα τυπικά πιάτα της κουζίνας της Ρώμης[...]

Πηγή: pandespani.com
αντι-βαλεντίνος 2014: lets get it on -[...]

9 συνταγές για anti-Valentine menu 2014 Σαν να μην αφορά φέτος ότι μας προσπερνάει το πνεύμα του Βαλεντίνου. Οι σταθεροί φαν, αν έχουν σταθερά έσοδα[...]

Πηγή: pandespani.com
χαμ face/off: τα δύο πρόσωπα του ζαμπόν στο[...]

Eίτε σπιτικά φτιαγμένη είτε μερακλίδικα αγορασμένη, μια εξαιρετική πρώτη ύλη είναι πλεονέκτημα στην στρατηγική της κουζίνας καθώς με λίγη διάθεση[...]

Πηγή: pandespani.com
μενού αγίου βαλεντίνου 2015 - 50 αποχρώσεις του[...]

Πολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]

Πηγή: pandespani.com
μακαρόνια με μπρόκολο και το βιαστικό τραπέζι -[...]

Ο συνδυασμός μακαρόνια με μπρόκολο έχει τις αρετές που η καθημερινή κουζίνα ιδιαιτέρως εκτιμά και τις οποίες, ωστόσο, η μάδερ Μπους ουδέποτε ανακάλυψε· εξ ου[...]

Πηγή: pandespani.com
η ιστορία του μπέργκερ - απ' τα σαλόνια[...]

Το χάμπουργκερ είναι ένα καλό παράδειγμα -όχι το μοναδικό- για να δει κανείς, αν και απλοϊκά ως ένα βαθμό, την παγκοσμιοποίηση μέσα από το φαγητό. Έχει παλιά[...]

Πηγή: pandespani.com
χτένια in love: με τζίντζερ και πορτοκάλι[...]

Tα  χτένια, χωρίς υπερβολή κοσμοπολίτικα μαλάκια αφού στην πράξη ζούνε σ’ όλους τους ωκεανούς και γαστρονομικά θεωρούνται vip στην κατηγορία τους,[...]

Πηγή: pandespani.com
χειροποίητο μπέργκερ και το μυστικό της γεύσης

Πριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]

Πηγή: pandespani.com
μάγουλα μοσχαρίσια με Βarolo

Tα μοσχαρίσια ή βοδινά μάγουλα δεν είναι τα πραγματικά μάγουλα της αγελάδας ή του βοδιού, αλλά ο μυς του μάγουλου του κεφαλιού του ζώου, που είναι άπαχος[...]

Πηγή: pandespani.com
φάρμα Μπράλου (μέρος β’): «Το κάνω γιατί μ’[...]

Η ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]

Πηγή: pandespani.com
αρνάκι με κολοκυθάκια πινγκ πονγκ -[...]

Η φύση, από τη φύση της γκουρμέ, διόλου συχνά ελάχιστα έχει ανάγκη τον δημιουργικό μας οίστρο και τις απόπειρές μας για φτιασίδωμα με περίπλοκες επεμβάσεις.[...]

Πηγή: pandespani.com
μπιφτέκια με παντζάρια λίντστρομ – σουηδική[...]

Το κροτάλισμα απ’ τις εξατμίσεις της Harley καθώς ανέβαινε την τελευταία ανηφόρα της ορεινής διαδρομής πάνω απ’ το Προκόπι, αντήχησε στην πλαγιά, διακόπτοντας[...]

Πηγή: pandespani.com
κατσικάκι φρικασέ: κυβισμός με σέλερι -[...]

Ανάμεσα στα 1908 και 1913 ο Ζορζ Μπρακ (Georges Braque) ερωτεύτηκε την γεωμετρία και την προοπτική. Κου ντε φουντρ και με τις δυό μαζί, μάλλον φοβερό! Άρχισε[...]

Πηγή: pandespani.com
φάρμα Μπράλου: επιστροφή στη φύση (μέρος[...]

Δύο ώρες μόλις από την Αθήνα, ανάμεσα σε τέσσερα βουνά, με τις γαλότσες μας να πατάνε μαλακά πάνω σε εφηβικά αγριοράδικα και πρασινομαβιούς ζοχούς, τον ήλιο[...]

Πηγή: pandespani.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy