Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 63 συνταγές
Ο συνδυασμός μακαρόνια με μπρόκολο έχει τις αρετές που η καθημερινή κουζίνα ιδιαιτέρως εκτιμά και τις οποίες, ωστόσο, η μάδερ Μπους ουδέποτε ανακάλυψε· εξ ου[...]
Πηγή: pandespani.com9 συνταγές για anti-Valentine menu 2014 Σαν να μην αφορά φέτος ότι μας προσπερνάει το πνεύμα του Βαλεντίνου. Οι σταθεροί φαν, αν έχουν σταθερά έσοδα[...]
Πηγή: pandespani.comΤο μικρό ασημένιο και λίγο στρουμπουλό -για τα κυβικά εκατοστά του- ψαράκι που γλυκίζει στο στόμα, η τόσο ωραία τόση δα αθερίνα, η Τίνκερμπελ των ψαρομεζέδων.[...]
Πηγή: pandespani.comΔοκιμάζοντας και μαθαίνοντας για την γλουτένη Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη λέξη γλουτένη ήταν σε σκραμπλ και κέρδισα λόγω στρατηγικής θέσης καμιά[...]
Πηγή: pandespani.comEίτε σπιτικά φτιαγμένη είτε μερακλίδικα αγορασμένη, μια εξαιρετική πρώτη ύλη είναι πλεονέκτημα στην στρατηγική της κουζίνας καθώς με λίγη διάθεση[...]
Πηγή: pandespani.comΠολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]
Πηγή: pandespani.comΤο χάμπουργκερ είναι ένα καλό παράδειγμα -όχι το μοναδικό- για να δει κανείς, αν και απλοϊκά ως ένα βαθμό, την παγκοσμιοποίηση μέσα από το φαγητό. Έχει παλιά[...]
Πηγή: pandespani.comΤι δοκιμάσαμε τον προηγούμενο μήνα και μας άρεσε. Και γιατί. Λίγα και καλά. Τα καλύτερα του μήνα – Οκτώβριος 2015 Εξαιρετικό βιολογικό κρέας Ευβιότοποι,[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ουσία βρίσκεται συχνά πίσω από τις κουΐντες, στα παρασκήνια και σε όσα δεν αποκαλύπτονται αμέσως στο θεατή, γι’ αυτό και είναι μαγικά. Συνέχεια του άρθρου[...]
Πηγή: pandespani.com–Ταξίδι αστραπή στην γείτονα χώρα και πίσω να μαγειρέψουμε αματριτσιάνα οριτζινάλε. Επισκεφτήκαμε την όμορφη Ρώμη με ζεστό καιρό και χαμογελαστό ήλιο και πολύ[...]
Πηγή: pandespani.comΔύο ώρες μόλις από την Αθήνα, ανάμεσα σε τέσσερα βουνά, με τις γαλότσες μας να πατάνε μαλακά πάνω σε εφηβικά αγριοράδικα και πρασινομαβιούς ζοχούς, τον ήλιο[...]
Πηγή: pandespani.comΣτα δυόμισι χρόνια που έζησα στη Νέα Υόρκη ως μεταπτυχιακός φοιτητής στην αρχή των 80’s, πήρα μια καλή γεύση από πρώτο χέρι απ’ τον γαστρονομικό χαρακτήρα της[...]
Πηγή: pandespani.comαφιερωμένη στην κυρία Γραμματική ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Για είκοσι περίπου χρόνια τα σουτζουκάκια στο σπίτι μας έκανε η κυρία Γραμματική. Από μεσήλικη που ήταν[...]
Πηγή: pandespani.comΗ φύση, από τη φύση της γκουρμέ, διόλου συχνά ελάχιστα έχει ανάγκη τον δημιουργικό μας οίστρο και τις απόπειρές μας για φτιασίδωμα με περίπλοκες επεμβάσεις.[...]
Πηγή: pandespani.comΤο κροτάλισμα απ’ τις εξατμίσεις της Harley καθώς ανέβαινε την τελευταία ανηφόρα της ορεινής διαδρομής πάνω απ’ το Προκόπι, αντήχησε στην πλαγιά, διακόπτοντας[...]
Πηγή: pandespani.comΥπάρχουν συνταγές (τα αρωματικά κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας είναι από αυτές) που φτιάχνονται για να ταξιδεύουν. Με το που τις δοκιμάζεις, αντιδρούν με τη[...]
Πηγή: pandespani.comΑνάμεσα στα 1908 και 1913 ο Ζορζ Μπρακ (Georges Braque) ερωτεύτηκε την γεωμετρία και την προοπτική. Κου ντε φουντρ και με τις δυό μαζί, μάλλον φοβερό! Άρχισε[...]
Πηγή: pandespani.comΗ αρωματική, σιγομαγειρεμένη με σέλινο ουρά του βοδιού (της αγελάδας γενικά) ονόματι Coda alla Vaccinara είναι ένα από τα τυπικά πιάτα της κουζίνας της Ρώμης[...]
Πηγή: pandespani.com