Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Στην ελληνική κουζίνα τα λέμε και φασόλια γιαχνί ή μαυρομάτικα γιαχνί, αφού έτσι αποκαλούνται τα φαγητά που μαγειρεύονται με κόκκινη σάλτσα. Στο βόρειο τμήμα[...]
Πηγή: pandespani.com«Orange is the happiest color» – Frank Sinatra Aυτά μου ήρθαν κατά νου με τα καλοτυπωμένα πορτοκαλί πανό που είδα χθες στο κέντρο της πόλης και παρότι το όνομα[...]
Πηγή: pandespani.comΤα ρέλις (relish) ή τσάτνεϊ (chutney) στην ινδική εκδοχή, αποτελούσαν ιστορικά μια προσπάθεια διατήρησης των λαχανικών κατά την διάρκεια του χειμώνα ώστε να[...]
Πηγή: pandespani.comΚουλί ή coulis λέμε στην μαγειρική «ένα ρευστό πουρέ από μαγειρεμένα λαχανικά ή οστρακοειδή. Χρησιμοποιείται για να ενισχύσει την γεύση μιας σάλτσας αλλά[...]
Πηγή: pandespani.comΜια που καλοκαιριάζει, παρότι ακόμη το παλεύει ο καιρός, προτείνω να εντάξουμε στα καθημερινά πιάτα και μερικά κάπως ελαφριά και ελάχιστα θερμιδογόνα. Άλλωστε[...]
Πηγή: pandespani.comΟ συνδυασμός οσπρίων και λαχανικών απαντάται σε όλη την Ινδία, μια και είναι ο πιο απλός τρόπος να συνδυαστούν τα όσπρια για να δώσουν ένα πρωτεϊνούχο γεύμα σε[...]
Πηγή: pandespani.comAπό τις αγαπημένες μου κουζίνες, η ινδική. Έχω περάσει μαζί της εποχή λατρείας. Πέραν της διαφορετικότητας στην γεύση με συγκινεί αισθητικά ο μοναδικός[...]
Πηγή: pandespani.comΟλόκληρα, μικρά, γλυκόξινα καραμελωμένα κρεμμύδια Έχετε δοκιμάσει τα πιο αξιόπιστα καραμελωμένα κρεμμύδια, με δύο τρόπους μάλιστα; Αν όχι, πρέπει – η αναλυτική[...]
Πηγή: pandespani.com