Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Υλικά συνταγής 2 φακέλοι Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) νερό 200 γρ.(1 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο 120 γρ. κρεμμυδάκι φρέσκο 3 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ Νηστεία τέχνας κατεργάζεται και τερψιλαρύγγια παραθέτει. Δεν είναι απαραίτητος ο κιμάς για να φτιάξει κανείς κεφτέδες. Ο ταραμάς, η μελιτζάνα, ο αρακάς, η[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ μέρα της Καθαράς Δευτέρας, θέλει τραπέζι στρωμένο από το πρωί, με όλα τα σχετικά και να βλέπεις ουρανό μπας και δεις τον δικό σου χαρταετό να πηγαίνει πιο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟι παλιές νοικοκυρές που δεν είχαν τις ευκολίες του σήμερα σε εισαγωγές ειδών και ψυγεία, κύτταγαν τι φρούτα και λαχανικά ήταν της εποχής ώστε βάσει αυτών να[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Νεότερη συνταγή Υλικά άγρια σπαράγγια 1 ντομάτα τριμμένη ταραμοσαλάτα (προαιρετικά) τριμμένη φρυγανιά αλεύρι αλάτι λάδι[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈλαια και λίπη, λέγονται οι εστέρες λιπαρών οξέων με γλυκερόλη, οι οποίοι περιέχουν και μικρές ποσότητες άλλων λιποειδών. Προέρχονται από την επεξεργασία[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο Cucina Caruso δεν είναι πια μόνο αυτό που ξέρατε και αναδείξατε ως το -ίσως- πιο δημοφιλές food blog στο Ελληνικό διαδίκτυο. Από την Παρασκευή που μας[...]
Πηγή: caruso.grΚαθαρά Δευτέρα χωρίς τους θεϊκούς της μεζέδες δεν νοείται. Ο αετός μπορεί και να μείνει προσγειωμένος ένεκα καιρικών συνθηκών ή τράφικ στον εναέριο χώρο, αλλά[...]
Πηγή: caruso.grΣτην ανδριώτικη κουζίνα δεν θα βρεις αυτό που λένε «τοπικές σπεσιαλιτέ», τουλάχιστον σε μεγάλη έκταση. Εκτός σεζόν, όμως, οι περισσότερες πρώτες ύλες[...]
Πηγή: greekcook.grΚολοκυθοκεφτέδες κρητικοί και κυκλαδίτικοι, φαβοκεφτέδες, χταποδοκεφτέδες, ριγανοκεφτέδες Πηλιορείτικοι, ταραμοκεφτέδες Αγρινιώτικοι, πατατοκεφτέδες[...]
Πηγή: greekmasa.grΦυσικά, εξαρτάται από την οπτική γωνία που τον βλέπεις. Από Πειραιά δεν έχω ιδέα. Νεαρή πήγαινα σε φιλικό σπίτι κάπου πίσω από το εργοστάσιο του Παπαστράτου κι[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ καρδιά της Νέας Ελληνικής Κουζίνας χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας, “κλεισμένη” στο πανέμορφο νεοκλασικό και φυσικά αναφερόμαστε στο Aleria! Ανοίγοντας την[...]
Πηγή: funkycook.grΓια τα επικίνδυνα πρόσθετα τροφίμων «Ε» ενημερώνει η Ένωση Καταναλωτών Βόλου τους πολίτες προκειμένου να ξέρουν τι να αποφεύγουν και τι να επιλέγουν[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.gr