Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
ΘΡΥΜΑΤΙΖΕΤΕ στο μίξερ... 2 φέτες του τόστ ολικής αλέσεως και το βάζετε σ' ένα μπώλ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ στο μίξερ... 1 κουταλιά ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο 1 κονσέρβα[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΥΛΙΚΑ υλικά για 8 ατομικές τορτίγιες 400γρ μοσχαράκι χωρίς κόκαλο κομμένο σε πολύ μικρά κομμάτια ή μοσχαρίσιος κιμάς περασμένος μία φορά. 1 κρεμμύδι κομμένο[...]
Πηγή: cookrevelatio.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για την μπριζόλα 1 μοσχαρίσια μπριζόλα 2 κ.σ. βούτυρο Αλάτι Πιπέρι 2 τσιαπάτες Ελαιόλαδο Για τη σάλτσα αβοκάντο 1 αβοκάντο 1 πιπεριά τσίλι Φρέσκο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ Για την πίτσα 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 1 κόκκινη πιπέρι Θυμάρι 2 σκ. σκόρδο 1 κ.γ. καυτερό κόκκινο πιπέρι 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά 1 κ.γ. κύμινο 500 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΟ συνδυασμός μακαρόνια με μπρόκολο έχει τις αρετές που η καθημερινή κουζίνα ιδιαιτέρως εκτιμά και τις οποίες, ωστόσο, η μάδερ Μπους ουδέποτε ανακάλυψε· εξ ου[...]
Πηγή: pandespani.comΗ μεξικάνικη κουζίνα είναι γνωστή για τις έντονες και πικάντικες γεύσεις της, τις ιδιαίτερες καυτερές σάλτσες, τα νόστιμα πιάτα και τις ζύμες με βάση το[...]
Πηγή: omanoclock.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο αβοκάντο είναι ένα φρούτο (γιατί περί φρούτου πρόκειται, και όχι λαχανικού), το οποίο οι ειδικοί επιστήμονες εκθειάζουν για τη διατροφική του αξία! Γι' αυτό[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ μεξικάνικη κουζίνα είναι γνωστή για τις έντονες και πικάντικες γεύσεις της, τις ιδιαίτερες καυτερές σάλτσες, τα νόστιμα πιάτα και τις ζύμες με βάση το[...]
Πηγή: omanoclock.gr