Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 47 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ νέα δίαιτα Άτκινς βασίζεται σε μερικούς αυστηρούς κανόνες: Μετράμε τους υδατάνθρακες που καταναλώνουμε. Αυτό σημαίνει ότι μετράμε τα γραμμάρια των «καθαρών»[...]
Πηγή: dietrecipes.gr900 γραμμ. κιμά (600 γρ μοσχαρίσιο και 300 αρνίσιο) 2 μεγάλα κρεμμύδια 260 γρ. μπαγιάτικο ψίχα ψωμιού, μουλιασμένη σε νερό και στυμμένη καλά 2 αυγά 6 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]
Πηγή: pandespani.com...με πατάτες και γλυκοπατάτες Καλή σας μέρα!! Υπάρχουν φορές που ένα υλικό κάνει τη διαφορά σε ένα πιάτο ...δεν συμφωνείτε;;;; Αλλά, ας ξεκινήσουμε από την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr7/10/13 Καλημέρα φίλοι μου και καλή εβδομάδα! Πως ήταν το Σαββατοκύριακο σας; Εμένα για να είμαι ειλικρινής λίγο κουραστικό. Κάτι που ο χειμώνας μπήκε μέσα σε[...]
Πηγή: zannetcooks.com6/10/14 Γλυκοπατάτα με κινόα και κιμά σε μπολ. Σούπερ νόστιμο, σούπερ υγιεινό, σούπες εύκολο, super food σε ένα μπολ. Συστατικά 180gr. μοσχαρίσιος κιμάς 1[...]
Πηγή: zannetcooks.com19 Νοε 2013 Υλικά (2 μερίδες): Για τις μπριζόλες : 2 χοιρινές μπριζόλες λαιμού 60 γρ. ελαιόλαδο 60 γρ. μπαλσάμικο ξύσμα από 1 λεμόνι 1 κ.γ. δενδρολίβανο 1[...]
Πηγή: cookcool.gr600 γρ. αγκινάρες κ/ψ 2 αυγά 100 ml γάλα 100 γρ. αλεύρι 100 γρ. γαλέτα Για τα μπιφτέκια 300 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 30 γρ. μπέικον Αλάτι , πιπέρι 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈρευνα : Αυτές είναι οι 10 πιο υγιεινές εθνικές κουζίνες (photos) Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από Αμερικανούς διαιτολόγους που ασχολούνται με την προαγωγή[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr...με πατάτες και γλυκοπατάτες Καλή σας μέρα!! Υπάρχουν φορές που ένα υλικό κάνει τη διαφορά σε ένα πιάτο ...δεν συμφωνείτε;;;; Αλλά, ας ξεκινήσουμε από την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΦουλ του πορτοκαλί έχουμε σήμερα!! Ένα φαγάκι όλο γλύκα, ιδανικό για να συνοδεύσει τα ψητά κρεατικά μας. Πορτοκαλί γλυκοπατάτες, κολοκύθα και καρότα δίνουν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΘυμούμαι ακόμη το χωριάτικο σπίτι των νηπιακών μου χρόνων. Τους κρύους και μουντούς χειμωνιάτικους μήνες, είχε πολύ χρώμα στο πάτωμα. Και στους τοίχους.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr11/4/14 Τηγανιά γλυκοπατάτας νηστίσιμη ή μη ή αλλιώς μια τηγανιά πεντανόστιμη για όλα τα γούστα. Η γλύκα από την γλυκοπατάτα και η πικάντικη αίσθηση από την[...]
Πηγή: zannetcooks.com6-8 φέτες µοσχαρίσιο συκώτι πάχους 1 εκ 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1/4 φλ. µπαλσάµικο 1 κ.σ. φρέσκο δενδρολίβανο (μόνο τα τρυφερά φυλλαράκια) 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.σ. µέλι 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία αλλαγή για σήμερα. Θα μαγειρέψουμε μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες, πολύ γρήγορα αλλά με μεγάλη νοστιμιά. Από τον χασάπη μας ζητάμε μοσχάρι από κόντρα[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.gr2 κομμάτια ψαρονέφρι (περίπου 300-320 γρ. το καθένα) 2 κ.σ. βούτυρο 2 μικρά ποτήρια μπράντυ 200 ml κρέμα γάλακτος 2 κ.γ. μουστάρδα καλής ποιότητας 2 κ.σ. ροζ[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣήμερα θα κάνουμε μπιφτέκια μαλακά και αφράτα αλλά και πολύ- πολύ νόστιμα!! Υλικά της συνταγής μας 800 γρ. κιμά μοσχαρίσιο από σπάλα 1 κολοκύθι τριμμένο σε[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.gr1 γλυκοπατάτα 150 γρ. μανιτάρια άσπρα (9-10 μικρά) 1 κρεμμύδι 150 γρ. κινόα βρασμένη 1 παντζαρι μεγάλο βρασμένο 3 κ.σ. βρώμη 1 κ.γλ. κολιανδρο 1 κ.γλ. Πάπρικα[...]
Πηγή: cookpad.com/grTo Saltimbocca alla Romana (Σαλτιμπόκα αλά Ρομάνα) είναι το δεύτερο πιο φημισμένο πιάτο της Ρώμης και της ευρύτερης περιοχής του Λάτσιο, μετά την Καρμπονάρα.[...]
Πηγή: caruso.gr