Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Τη συνταγή αυτή τη βρήκα στο περιοδικό Smart Cook του Πέτρου Κωστόπουλου! Μου έκανε αμέσως κλικ, και όταν την έφτιαξα με εντυπωσίασε πόσο έδεσαν στο μίγμα οι[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΣύμφωνα με τις στατιστικές, αυτοί από εμάς που ήμασταν παιδιά τις δεκαετίες του 40 50 60 και 70 πιθανόν δεν θα έπρεπε να είχαμε επιζήσει. Οι κούνιες μας ήταν[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΗ αρχική ασχολία της Φούλης με το Λάπι-Τόπι της ήταν η εξερεύνηση του Γκούκλη και ειδικότερα του Γιου -Τούμπη (YouTube). Πρέπει ν'αναφέρω οτι μαζί με την[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΓια 5 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μοσχάρι | μελιτζάνα Διαφημίσεις 1 μοσχαρίσια ουρά 4 μελιτζάνες 4 ώριμες ντομάτες για[...]
Πηγή: toarkoudi.grΤο λαρδί ή γλίνα, είναι ένα εκλεκτό ζωικό λίπος, που για χιλιάδες χρόνια βρίσκεται στην ανθρώπινη διατροφή. Παραδοσιακό μαγειρικό λίπος σε πάρα πολλές χώρες[...]
Πηγή: caruso.gr100 γρ πέννες 6 σπαράγγια 1 λουκάνικο χοιρινό Μαϊντανό (κατά βούληση) 2 σκελίδες σκόρδο 1 ιδέα μπούκοβο Λίγο λάδι Λίγα καρύδια Λίγη γραβιέρα τριμμένη Οδηγίες[...]
Πηγή: cookpad.com/grχοιρινό με βερίκοκα Ό,τι πετούσε ή έτρεχε κι ό,τι κολυμπούσε ήταν οι πρώτες πρωτεΐνες που ιστορικά βρέθηκαν με τα φρούτα στο πιάτο. Μετά ήρθε ο χοίρος[...]
Πηγή: pandespani.comΈλαια και λίπη, λέγονται οι εστέρες λιπαρών οξέων με γλυκερόλη, οι οποίοι περιέχουν και μικρές ποσότητες άλλων λιποειδών. Προέρχονται από την επεξεργασία[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈβλεπα κάποτε τις 7 θανάσιμες πεθερές στην τηλεόραση και γέλαγα. Που να ξερα η άμοιρη ότι θα μου τύχη μια νύφη που θα με κάνει να σκέφτομαι να γίνω μια από[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΨαρονέφρι με σάλτσα δαμάσκηνο και φασκόμηλο Θεϊκή η συνταγή και άψογο το αποτέλεσμα! Όταν σκέφτομαι ψαρονέφρι μου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό η σάλτσα[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚατά την διάρκεια παραμονής στην Αθήνα δέχτηκα επίσκεψη από έναν φίλο ο οποίος ήρθε με εκλεκτά υλικά αλλά και εξίσου εκλεκτές ιδέες. Δείπνο Βρυκολάκων λοιπόν,[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΗ συνταγή που θα διαβάσετε είναι από το εστιατόριο Νυκτερίδα . Ετοιμάζοντας τα καλοκαιρινά μενού (επειδή είναι βασική πολιτική του εστιατορίου και του[...]
Πηγή: bostanistas.grΕδώ θα σας δείξω τι αγάπησα πιο πολύ σαν γεύση στην Βαρκελώνη. Και η λέξη ΓΕΥΣΗ με κεφαλαία παρακαλώ πολύ... Φαντάζομαι δε, ότι δεν είμαι η μόνη! Σίγουρα όσοι[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grεχθες φτιαξαμε το κρεας κοκκινιστο ,περισεψε..κ σημερα εκανα αυτο που εκανε η γιαγιακα μου οταν ημασταν μικρα κ γλυφαμε κ τα πιατα!!κατι πολυ απλο ..προσθεσα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 500γρ. μοσχάρι σε μπουκιές 500γρ. ασπρομανίταρα μικρά 10-15γρ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 1 ποτήρι γλυκό κρασί (πχ. Σάμου) 1 πιπεριά[...]
Πηγή: greekmasa.grΠολύ βαρύγδουπο όνομα έχει η σημερινή μας συνταγή! Όμως, δεν είναι παρά μια απλούστατη παρασκευή με μαριναρισμένες μπριζόλες που μαγειρεύονται σε ένα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grHÜNKAR BEĞENDİ (ΧΙΟΥΝΚΙΑΡ ΜΠΕΧΕΝΤΙ) Οπως θα καταλαβατε απο το ονομα του, το χιουνκιάρ μπεχιέντι (αυτη ειναι η σωστη προφορα, αν και εχει επικρατησει ως χιουνκι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr