νηστισιμο κεικ ακης | καβουρόψιχα σαλατα | καλαμαράκια γεμιστά με ρύζι αργυρώ | σαλατα με καβουρόψιχα | κουλουρακια νηστισιμα με καροτο | κρεμα ζαχαροπλαστικης ακης | κεικ λαδιου | συκωτι ψητο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο τηγανι

Βρέθηκαν 17 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Κεφτεδάκια με ούζο και νιφάδες βρώμης !

Τη συνταγή αυτή τη βρήκα στο περιοδικό Smart Cook του Πέτρου Κωστόπουλου! Μου έκανε αμέσως κλικ, και όταν την έφτιαξα με εντυπωσίασε πόσο έδεσαν στο μίγμα οι[...]

Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr
Η γενιά του 50, 60 και 70

Σύμφωνα με τις στατιστικές, αυτοί από εμάς που ήμασταν παιδιά τις δεκαετίες του 40 50 60 και 70 πιθανόν δεν θα έπρεπε να είχαμε επιζήσει. Οι κούνιες μας ήταν[...]

Πηγή: geysimentas.blogspot.gr

ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΟΥΛΗ..

Η αρχική ασχολία της Φούλης με το Λάπι-Τόπι της ήταν η εξερεύνηση του Γκούκλη και ειδικότερα του Γιου -Τούμπη (YouTube). Πρέπει ν'αναφέρω οτι μαζί με την[...]

Πηγή: armenakisyros.blogspot.gr
Ουρά μοσχαρίσια με μελιτζάνες

Για 5 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μοσχάρι | μελιτζάνα Διαφημίσεις 1 μοσχαρίσια ουρά 4 μελιτζάνες 4 ώριμες ντομάτες για[...]

Πηγή: toarkoudi.gr
Λαρδί: ξεχασμένο αλλά πολύτιμο διατροφικά και[...]

Το λαρδί ή γλίνα, είναι ένα εκλεκτό ζωικό λίπος, που για χιλιάδες χρόνια βρίσκεται στην ανθρώπινη διατροφή. Παραδοσιακό μαγειρικό λίπος σε πάρα πολλές χώρες[...]

Πηγή: caruso.gr
Πέννες με σπαράγγια συνταγή από γιώργος[...]

100 γρ πέννες 6 σπαράγγια 1 λουκάνικο χοιρινό Μαϊντανό (κατά βούληση) 2 σκελίδες σκόρδο 1 ιδέα μπούκοβο Λίγο λάδι Λίγα καρύδια Λίγη γραβιέρα τριμμένη Οδηγίες[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
χοιρινό με βερίκοκα μεθυσμένα στη γλύκα -[...]

χοιρινό με βερίκοκα Ό,τι πετούσε ή έτρεχε κι ό,τι κολυμπούσε ήταν οι πρώτες πρωτεΐνες που ιστορικά βρέθηκαν με τα φρούτα στο πιάτο. Μετά ήρθε ο χοίρος[...]

Πηγή: pandespani.com
Ελαιόλαδο - φυτικά μαγειρικά έλαια - διαφορές -[...]

Έλαια και λίπη, λέγονται οι εστέρες λιπαρών οξέων με γλυκερόλη, οι οποίοι περιέχουν και μικρές ποσότητες άλλων λιποειδών. Προέρχονται από την επεξεργασία[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Κράξτε μαζί μας: Τέτοια νύφη μη σου τύχει και[...]

Έβλεπα κάποτε τις 7 θανάσιμες πεθερές στην τηλεόραση και γέλαγα. Που να ξερα η άμοιρη ότι θα μου τύχη μια νύφη που θα με κάνει να σκέφτομαι να γίνω μια από[...]

Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr
Ψαρονέφρι με σάλτσα δαμάσκηνο και φασκόμηλο

Ψαρονέφρι με σάλτσα δαμάσκηνο και φασκόμηλο Θεϊκή η συνταγή και άψογο το αποτέλεσμα! Όταν σκέφτομαι ψαρονέφρι μου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό η σάλτσα[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Δείπνο Βρυκολάκων

Κατά την διάρκεια παραμονής στην Αθήνα δέχτηκα επίσκεψη από έναν φίλο ο οποίος ήρθε με εκλεκτά υλικά αλλά και εξίσου εκλεκτές ιδέες. Δείπνο Βρυκολάκων λοιπόν,[...]

Πηγή: cuisinesperos.blogspot.gr
Τα κρητικά: κολοκυθανθοί γλυκόξινοι

Η συνταγή που θα διαβάσετε είναι από το εστιατόριο Νυκτερίδα . Ετοιμάζοντας τα καλοκαιρινά μενού (επειδή είναι βασική πολιτική του εστιατορίου και του[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Να και  η ΓΕΥΣΗ της Βαρκελώνης

Εδώ θα σας δείξω τι αγάπησα πιο πολύ σαν γεύση στην Βαρκελώνη. Και η λέξη ΓΕΥΣΗ με κεφαλαία παρακαλώ πολύ... Φαντάζομαι δε, ότι δεν είμαι η μόνη! Σίγουρα όσοι[...]

Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr
αν περισεψει κοκκινιστο....

εχθες φτιαξαμε το κρεας κοκκινιστο ,περισεψε..κ σημερα εκανα αυτο που εκανε η γιαγιακα μου οταν ημασταν μικρα κ γλυφαμε κ τα πιατα!!κατι πολυ απλο ..προσθεσα[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr
Μοσχαράκι με μανιτάρια Νο.02 (και γλυκό κρασί)

Υλικά (για 4 άτομα) 500γρ. μοσχάρι σε μπουκιές 500γρ. ασπρομανίταρα μικρά 10-15γρ. αποξηραμένα μανιτάρια  πορτσίνι 1 ποτήρι γλυκό κρασί  (πχ. Σάμου) 1 πιπεριά[...]

Πηγή: greekmasa.gr
ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΗ ΣΑΛΤΣΑ PONZU[...]

Πολύ βαρύγδουπο όνομα έχει η σημερινή μας συνταγή! Όμως, δεν είναι παρά μια απλούστατη παρασκευή με μαριναρισμένες μπριζόλες που μαγειρεύονται σε ένα[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
HÜNKAR BEĞENDİ (ΧΙΟΥΝΚΙΑΡ ΜΠΕΓΙΕΝΤΙ) ♦♦ HÜNKAR[...]

HÜNKAR BEĞENDİ (ΧΙΟΥΝΚΙΑΡ ΜΠΕΧΕΝΤΙ) Οπως θα καταλαβατε απο το ονομα του, το χιουνκιάρ μπεχιέντι (αυτη ειναι η σωστη προφορα, αν και εχει επικρατησει ως χιουνκι[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy