Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Τα ρέλις (relish) ή τσάτνεϊ (chutney) στην ινδική εκδοχή, αποτελούσαν ιστορικά μια προσπάθεια διατήρησης των λαχανικών κατά την διάρκεια του χειμώνα ώστε να[...]
Πηγή: caruso.grΌταν πρωτοήρθα στην Ολλανδία, υπήρχε ένα εστιατόριο λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου μπροστά από το οποίο περνούσα σχεδόν κάθε μέρα. 'Ηταν πάντα γεμάτο με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το σερβίρισμα της σούπας 100 γρ. μοσχάρι νουά, κομμένο σε λεπτά ζουλιέν 50 γρ. μανιτάρια στρογγυλά, κομμένα σε λεπτές φέτες 50 γρ. πιπεριές[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕνα φανταστικα πεντανοστιμο,πικαντικο φαγητο με χρωματα και αρωματα που θα σας ξετρελανει..... Απολαυστε το!!! ΥΛΙΚΑ 800 γρ.χοιρινο χωρις κοκαλο (για[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr1 κιλό νουά μοσχαρίσιο σε δίχτυ PORKY 10 γρ. χοντρό αλάτι 5 γρ. πιπέρι 3 γρ. πάπρικα γλυκιά 1 γρ. πάπρικα καυτερή 2 μεγάλα κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο φαγητό είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις στη ζωή μας, που ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Και μπορεί οι[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΙδανικό μεζεδάκι για τις βραδιές του μουντιάλ και όχι μόνο, πεντανόστιμα κρεμμυδοπιτάκια που κάνουν βουτιά σε κατά προτίμηση - σπιτική - κέτσαπ για λιγότερες[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥΛΙΚΑ υλικά για 8 ατομικές τορτίγιες 400γρ μοσχαράκι χωρίς κόκαλο κομμένο σε πολύ μικρά κομμάτια ή μοσχαρίσιος κιμάς περασμένος μία φορά. 1 κρεμμύδι κομμένο[...]
Πηγή: cookrevelatio.blogspot.grΕίναι το αποκούμπι και η σωτηρία μου το " Θάμα " - μεσημέρια Κυριακής, ζεστά βράδια, καθημερινές όταν με τίποτα δε βάζω τσουκάλι στη φωτιά, όταν[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά ½ φλ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μεγάλη πράσινη πιπεριά καθαρισμένη, χωρίς τις μεμβράνες και τους σπόρους και ψιλοκομμένη 4 σκ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌταν πρωτοήρθα στην Ολλανδία, υπήρχε ένα εστιατόριο λίγο πιο κάτω από το σπίτι μου μπροστά από το οποίο περνούσα σχεδόν κάθε μέρα. 'Ηταν πάντα γεμάτο με[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο βασικό χαρακτηριστικό της ταϊλανδέζικης κουζίνας είναι οι φλογερές "αποχρώσεις" του τσίλι -της καυτερής πιπεριάς-, οι οποίες ωστόσο, μπορούν να παραλλάξουν[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grHello again, ladies and gentlemen! Open your windows today and get some air fresheners ready! Today we're cooking fish!( I actually boil water with cinnamon[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΜια πεντανόστιμη κρεατόσουπα που μπορεί να σταθεί και σε επίσημο τραπέζι. Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Λαχανικά Άλλες κατηγορίες Σούπες Όλες οι[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr3 μαρινάδες για κρέατα για τις πιο νόστιμες συνταγές Το ξίδι δρα πιο γρήγορα από το κρασί και μαλακώνει όλα τα κρέατα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseis3/8/14 Συκώτι τσίλι με κόκκινα φασόλια και αβοκάντο. Επειδή το συκώτι μας κάνει καλό αλλά δεν ενθουσιαζόμαστε με τους κλασικούς τρόπους μαγειρέματος[...]
Πηγή: zannetcooks.comΑυτή τη συνταγή την είχα βρει στο βιβλίο συνταγών του Antony Worral Thompson που έχει συνταγές με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη , για άτομα που έχουν πρόβλημα με[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΘΡΥΜΑΤΙΖΕΤΕ στο μίξερ... 2 φέτες του τόστ ολικής αλέσεως και το βάζετε σ' ένα μπώλ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ στο μίξερ... 1 κουταλιά ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο 1 κονσέρβα[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΑυτοί οι κεφτέδες είναι τόσο νόστιμοι που δελεάζουν ορκισμένους κρεατοφάγους. Σερβιρισμένοι με γιαούρτι είναι ένα εξαιρετικό χορτοφαγικό κυρίως πιάτο, γεμάτο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 150 γρ. κουνουπίδι 1 σκελίδα σκόρδο 40 γρ. κόκκινο κρεμμύδι 1 κουταλάκι φρέσκο τζίντζερ (πιπερόριζα) 2 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κουταλάκια κιτρινόριζα[...]
Πηγή: xrysessyntages.com«Orange is the happiest color» – Frank Sinatra Aυτά μου ήρθαν κατά νου με τα καλοτυπωμένα πορτοκαλί πανό που είδα χθες στο κέντρο της πόλης και παρότι το όνομα[...]
Πηγή: pandespani.com