Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Σύμφωνα με την Διεθνή Ένωση Κατά του Καρκίνου –της οποίας πρωτοβουλία ήταν και η θέσπιση της 4ης Φεβρουαρίου ως παγκόσμιας ημέρας κατά της επάρατης[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr4 φέτες λεπτοκομμένες 180 γραμμ. η καθεμία μοσχάρι (τρανς) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. βασιλικός ψιλοκομμένος 1 σκελίδα σκόρδο 250 γραμμ. μοτσαρέλα σε φέτες 4[...]
Πηγή: argiro.grΟ συνδυασμός μακαρόνια με μπρόκολο έχει τις αρετές που η καθημερινή κουζίνα ιδιαιτέρως εκτιμά και τις οποίες, ωστόσο, η μάδερ Μπους ουδέποτε ανακάλυψε· εξ ου[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ Για τη σαλάτα της σελινόριζας 100 γρ. σελινόριζα (ψιλό ζουλιέν) 30 γρ. καρότο (ψιλό ζουλιέν) 90 γρ. μήλο πράσινο (ζουλιέν) 20 γρ. μέλι 15 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά Χοιρινό μπούτι Γλίνα από χοιρινό Άγρια Χόρτα Φρέσκο κρεμμύδι Θυμάρι Λίγο πελτέ Αλάτι πιπέρι 2 Αβγά Προσούτο για το σερβίρισμα Εκτέλεση Για το[...]
Πηγή: megatv.com/cookΑΡΑΝΤΣΙΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Στις 13 Δεκεμβριου, ειναι η γιορτης της Αγιας Λουκιας, κοινη σε ορθοδοξους και καθολικους (Santa Lucia). Lucia στα Ιταλικα και Λουκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Ο παστουρμάς ή μπαστρουμάς, ουσιαστικα ειναι ενα ειδος αλλαντικου. Προκειται για ενα κομματι κρεας ολοκληρο, παστωμενο, ξηραμενο στον αερα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΛΤΙΜΠΌΚΑ ΑΛΑ ΡΟΜΆΝΑ : ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ Σήμερα θα σας παρουσιάσω την συνταγή που παρουσίασα χτές στο food festival του Mediterranean[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΛΤΙΜΠΌΚΑ ΑΛΑ ΡΟΜΆΝΑ : ΣΚΑΛΟΠΙΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ Σήμερα θα σας παρουσιάσω την συνταγή που παρουσίασα χτές στο food festival του Mediterranean[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (6 μερίδες) : 6 φιλετάκια μοσχαρίσια 6 φέτες προσούτο 6 φύλλα φασκόμηλο, φρέσκα ή ξηρά 2 κουταλιές βούτυρο φρέσκο 6 κουταλιές ξηρό λευκό κρασί Εκτέλεση:[...]
Πηγή: yumyum.grΥΛΙΚΑ: 3 σνίτσελ 6 λεπτές φέτες προσούτο παρμεζάνα πιπέρι ελαιόλαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Παίρνουμε δυο λαδόκολλες και τις λαδώνουμε καλά. Απλώνουμε στη μια τα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά Για τη ζύμη: 200 γρ. αλεύρι μαλακό 1 αυγό ολόκληρο 2 κρόκοι αυγού 1 γρ. αλάτι για τη γέμιση 50 γρ. χοιρινό ψαρονέφρι 50 γρ. κοτ΄πουλο στήθος 50 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια 2-4 άτομα 500 γραμμάρια σταρένιο αλεύρι 10 μικρά λουκάνικα 5 φέτες προσούτο 5 σκελίδες σκόρδο 3/4 λίτρου νερό 200 ml ελαιόλαδο 2 πιπεριές Αλάτι Εκτέλεση[...]
Πηγή: sidagi.gr4 φέτες λεπτοκομμένες, 180 γραμμ. η καθεμία μοσχάρι (τρανς) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. βασιλικός ψιλοκομμένος 1 σκελίδα σκόρδο 250 γραμμ. μοτσαρέλα σε φέτες 4[...]
Πηγή: argiro.grΕίναι μια εύκολη συνταγή την έμαθα στην Ιταλία από γνωστή μαγείρισσα. Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα κρέας μοσχαρίσιο προσούτο τυρί κασέρι σε φέτες βούτυρο λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr(Με αλεύρι, ελαιόλαδο, πιπεριές και αλλαντικά) Τα Migas γεννήθηκαν στις τραχιές πεδιάδες της Ισπανίας, δημιουργήματα βοσκών που πολλές φορές δεν είχαν στη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα νόστιμο, πολύ εμφανίσιμο και γρήγορο φαγητό για κυριακάτικο γεύμα ή για μπουφέ ή για ένα ιδιαίτερο γεύμα! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά για 4 μερίδες 500 γρ. χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο 12 φέτες προσούτο 2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 κουτ. σούπας πολτό σκόρδου 125 ml λευκό κρασί 2[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΓια 1 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά χοιρινό | φιλέτο | προσούτο | πιπεριά Διαφημίσεις 1 φιλέτο χοιρινό ολόκληρο 1 κόκκινη[...]
Πηγή: toarkoudi.gr8 λεπτές φέτες μοσχάρι (τρανς η κιλότο) 8 φέτες προσούτο ή ζαμπόν βραστό 8 φέτες μοτσαρέλα Λίγο φρέσκο δεντρολίβανο Λίγο φρέσκο θυμάρι 100 γραμ. παρμεζάνα[...]
Πηγή: argiro.gr