Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Για 2-4 άτομα 4 χοιρινά σνίτσελ ή κοτόπουλου ή γαλοπούλα 4 φέτες ζαμπόν 4 φέτες έμμενταλ 1 κούπα αλεύρι 3 μεγάλα χτυπημένα αυγά 2 κούπες τριμμένη φρυγανιά[...]
Πηγή: sidagi.grΜε τις κρέπες συνδυάζεις σχετικά εύκολα και γρήγορα, ένα ελαφρύ γεύμα και επιδόρπιο. Είναι ωραίο και διασκεδαστικό αν συνδυαστεί με φίλους που δίνουν[...]
Πηγή: oreksinaxeis.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤα ορεκτικά χαρίζουν γεύση και ποικιλία σε κάθε τραπέζι και έτσι όταν έχουμε καλεσμένους αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι να τους προσφέρουμε όσα πιο πολλά[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές[Shutterstock] Την πρώτη φορά που έκανα αυτή τη γλυκοπικάντικη σάλτσα ήταν για να συνοδεύσω το ζαμπόν με γλάσο , ένα κλασικό πιάτο του αμερικάνικου Νότου που[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για 4 άτομα 1 φλ. ρύζι μπασμάτι βρασμένο (3 φλ. βρασμένο, δες συνταγή «Λευκό ρύζι» ), 1 κουταλιά σόγια σος, 2 κουταλιές λάδι, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.com2 αυγά 1/2 κ.γ. νερό (ναι, έτσι ελάχιστο) 1 κ.γ. καλό παρθένο ελαιόλαδο 30 γρ τριμμένο τυρί Parmigiano Reggiano ημί-χοντρο αλάτι, ανάλογα με τα γούστα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr...με πατάτες και γλυκοπατάτες Καλή σας μέρα!! Υπάρχουν φορές που ένα υλικό κάνει τη διαφορά σε ένα πιάτο ...δεν συμφωνείτε;;;; Αλλά, ας ξεκινήσουμε από την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grChutney ή Chatni είναι μια σάλτσα από τις Κουζίνες της Ινδίας και η οποία μπορεί να ποικίλλει… Ένα παρακλάδι της ρίζωσε στην Αγγλο-ινδική κουζίνα για να[...]
Πηγή: kitchenstori.esΗ όγια ποδρίδα βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική συνταγή. Τη μνημονεύει ακόμα και ο Σάντσο Πάντσα στο «Δον Κιχώτης της Μάντσα». Στην Ισπανία[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΣυστατικά 3αυγά 1/4φλ.κρέμα γάλακτος Αλατοπίπερο 2κ.σ.αραβσιτέλαιο 1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 2μικρά καρότα τριμμένα 1πιπεριά κόκκινη κομμένη σε λωρίδες[...]
Πηγή: zannetcooks.com...με πατάτες και γλυκοπατάτες Καλή σας μέρα!! Υπάρχουν φορές που ένα υλικό κάνει τη διαφορά σε ένα πιάτο ...δεν συμφωνείτε;;;; Αλλά, ας ξεκινήσουμε από την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 2 αυγά 1 κουταλιά σος στρειδιών 2 κουταλάκια σόγια σος αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση 1/2 κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 200 γρ. ζαμπόν[...]
Πηγή: yumyum.grOlla podrida, η «καθολική»: Η όγια ποδρίδα, η κοτόσουπα με διάφορα κρεατικά (είναι αυτό που λέμε εμείς «βραστό»), βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚυριακή μεσημέρι στου Ο έρωτας περνάει από το στομάχι . Χίλια ευχαριστώ στην Άσκα για τις συνταγές. Sushi Υλικά: φύλλα από φύκια ρύζι αγγούρι καρότο τόνος[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.gr“Moglie, vai a fa' "fancù"!!! “ .... Όσοι γνωρίζουν, έστω και λίγα, ιταλικά, ας μη βιαστούν να με παρεξηγήσουν. Κι ας προσφέρομαι τόσο συχνά για κάτι τέτοιο.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΦόρμα ρυζιού Υλικά 250 γραμμάρια ρύζι για πιλάφι 2 αυγά 200 γραμμάρια συκωτάκια και καρδιές κοτόπουλου 100 γραμμάρια ζαμπόν (1 φέτα) 30 γραμμάρια μανιτάρια[...]
Πηγή: greekouzina.gr