Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 73 συνταγές
1 κουτί ταλιατέλες 3 πράσα κομμένα σε λεπτές στρογγυλές φετούλες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλυτζ.τσαγιού κουκουνάρι καβουρντισμένο σε λίγο ελαιόλαδο 200[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.comΕίναι ένα από τα πιο όμορφα και κοσμικά εστιατόρια της Μυκόνου, από το 2000 που πρωτοάνοιξε στο νησί, ως καλοκαιρινό «υποκατάστημα» του αθηναϊκού lnterni. Η[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι Samboosak είναι παραδοσιακά τριγωνικά κρεατοπιτάκια που συνηθίζονται να τρώγονται κάθε βράδυ κατά τη διάρκεια του μήνα Ramadan σε πολλές χώρες της Μέσης[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜοσχαράκι φρικασέ για σήμερα και είναι ό,τι πρέπει για μένα που έχω το λαιμό μου. Σαν ζεστή σουπίτσα. Βέβαια, αν είχε και λίγο συκωτάκι μέσα θα μου άρεσε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤα περίφημα καπνιστά ξυδάτα λουκάνικα της Κρήτης ! Λουκάνικα φτιάχνουν σε όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο). Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τρόπους για να[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 4-6 άτομα: 1½ κιλό μοσχάρι 500 γρ. αμπελόφυλλα 8 καρότα 1 πράσο 5 κρεμμύδια ξερά 8 κλωνάρια σέλερι 100 γρ. φιστίκι Αιγίνης ανάλατο σε ψίχα 150 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: sidagi.gr1 κουτί ταλιατέλες 3 πράσα κομμένα σε λεπτές στρογγυλές φετούλες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλυτζ.τσαγιού κουκουνάρι καβουρντισμένο σε λίγο ελαιόλαδο 200[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά Για ένα ταψάκι 30 εκ. 1 μικρό λάχανο βρασμένο 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 250 γρ. ρύζι καρολίνα 1 πράσο κομμένο σε λεπτές ροδέλες 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΑυτό το φαγάκι είναι ένα πολύ αγαπημένο φαγάκι το οποίο εγώ προτιμώ με μακαρόνια, καθ' ότι είμαι μακαρονάς ! Ο τρόπος που γίνεται, δίνει τέτοια νοστημιά που[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1600 γραμμάρια μοσχαρίσιο χτένι 80 γραμμάρια ελαιόλαδο 200 γραμμάρια μικρά κρεμμύδια 60 γραμμάρια αλεύρι 1 αρωματικό μπουκέτο (βλέπε tip συνταγής) 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜακαρόνια και κιμάς … στα πράσα Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 15′, Χρόνος μαγειρέματος: 45′, Κόστος: 10€ ΥΛΙΚΑ : 500 γρ. χοντρά μακαρόνια[...]
Πηγή: foodtrails.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ 1 κιλό κιμά αρνίσιο ή (χοιρινό-μοσχαρίσιο) 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες στο τρίφτη 3 φέτες ψωμί μουλιασμένες στο κρασί 1 αυγό αλάτι - πιπέρι-μπόλικο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΌπως σας είπα πριν λίγες μέρες για συνδυασμό είχαν γίνει και μπιφτέκια πρόταση στο γαστρονόμο από την κ. Χρυσανθίδου. Αυτά τα μπιφτέκια έχουν κάτι το[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.grΤα γιουβαρλάκια είναι το αγαπημένο φαγητό των περισσοτέρων από μας, μία νόστιμη σούπα που επιλέγουμε κυρίως τις κρύες μέρες του χειμώνα και όχι μόνο!! Σήμερα[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.gr..για τους κεφτέδες 600 γρ. μοσχαρίσιο κιμά (ακόμη καλύτερα, μισός-μισός με πρόβειο) 2 κρεμμύδια 1 σκελίδα σκόρδο 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί (προαιρετικά και για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ συνταγή αυτή ήτανε στο παλιό περιοδικό ΕΓΩ πριν πολλά, πολλά χρόνια και ο μόνος λόγος που το ξέρω είναι επειδή το γράφει επάνω στο κομμένο χαρτάκι που έχω.[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΠριν πολύ καιρό και σίγουρα π.Ρ. (διαβάζεται ‘προ Pandespani’) παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ για μια μπιφτεκογιορτή σε ένα σκοτσέζικο χωριό κάπου στα[...]
Πηγή: pandespani.com