Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Για τα κεφτεδάκια 300 γρ. ανάμεικτο κιμά μοσχάρι - χοιρινό 2 μέτρια τριμμένα κρεμμύδια 2 φέτες μουσκεμένο και στημένο ψωμί 1 κ.σ. ξίδι 2 κ.σ. ούζο 1 αβγό 2[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό μοσχαρίσιος άπαχος κιμάς 2 κ.σ βαλσαμικό ξίδι 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 μεγάλη σφιχτή ντομάτα τριμμένη λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό ή αποξηραμένη ρίγανη αλάτι[...]
Πηγή: argiro.gr5 φρέσκα καβούρια 1 καρότο κομμένο μπρινουάζ 1 κολοκύθι 1 κρεμμύδι ξερό 1 πράσο κομμένο μπρινουάζ 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 2 φλ. κριθαράκι 6 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr500 γραμμ. πένες με ρίγα 500 γραμμ. κιμά μοσχαρίσιο δύο φορές περασμένο από τη μηχανή του κιμά 1 αυγό 4 κ.σ. κεφαλοτύρι τριμμένο 2 κ.σ. μαϊντανό και δυόσμο[...]
Πηγή: argiro.gr2 φιλέτα μοσχαρίσια (μερίδες) πάχους 3,5 εκ. το καθένα, αχτύπητα. Μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε με κόντρα ή κιλότο κομμένο σε φέτες πάχους 2 εκ. 3 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΓια τα ρολά 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο ή σπορέλαιο 2 φλ. ψιλοκομμένο λάχανο 1 καρότο κομμένο σε λεπτά μπαστουνάκια 4 φρέσκα κρεμμύδια 1 σκ. σκόρδο 1 κόκκινη πιπεριά[...]
Πηγή: argiro.gr8 λεπτές φέτες μοσχάρι (τρανς η κιλότο) 8 φέτες προσούτο ή ζαμπόν βραστό 8 φέτες μοτσαρέλα Λίγο φρέσκο δεντρολίβανο Λίγο φρέσκο θυμάρι 100 γραμ. παρμεζάνα[...]
Πηγή: argiro.gr500 γραμμ. πένες με ρίγα 500 γραμμ. κιμά μοσχαρίσιο δύο φορές περασμένο από τη μηχανή του κιμά 1 αυγό 4 κ.σ. κεφαλοτύρι τριμμένο 2 κ.σ. μαϊντανό και δυόσμο[...]
Πηγή: argiro.gr3 φλ. πλιγούρι ή κους κους 2 κ.σ. βούτυρο γάλακτος (αιγοπρόβειο) ή ελαιόλαδο 2 μέτρια καρότα κομμένα σαν σπιρτόξυλα 1 φλ. τσαγιού αμυγδαλόψιχα 3 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr8 φέτες μοσχάρι ή χοιρινό για σνίτσελ (τρανς) 250 γραμμ. ασπρομανίταρα κομμένα σε φέτες 100 γραμμ. γραβιέρα 2 κ.σ. βούτυρο 1/2 λίτρο μπίρα 1 μέτριο κρεμμύδι[...]
Πηγή: argiro.gr2 φιλέτα μοσχαρίσια (μερίδες) πάχους 3 5 εκ. το καθένα αχτύπητα. Μπορούμε να τα αντικαταστήσουμε με κόντρα ή κιλότο κομμένο σε φέτες πάχους 2 εκ. 3 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr