γαυρος στο φουρνο | pagvta+syntages | γλυκο βυσσινο βεφα | καλοκαιρινο δροσερο γλυκο | glyko+mvsaiko+kormos | ψαρονεφρι πορτοκαλι ντομἀτα | γλυκο με πατατα | κοτοπουλο κοκκινιστο με κριθαρακι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο τηγανι

Βρέθηκαν 24 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μοσχάρι κοκκινιστό με άρωμα πορτοκάλι

Καλημέραααααααααα, με θυμάστε ή μήπως πρέπει να ξανασυστηθώ??? Χάθηκα τελείως το ξέρω αλλά δεν φταίω εγώ... το παίζω νοσοκόμα αυτές τις μέρες! Είχα άρρωστη τη[...]

Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.gr
Μοσχαρίσια γλυκάδια, ξερά αχλάδια και παστινάκη[...]

Μια πρακτική που λατρεύει : να φτιάχνει μπουκιές συνθέσεων , όπου μπορεί να ελέγξει όλη την εμπειρία στην παλέτα . Εδώ δεν υπάρχουν κανόνες , συνταγές και[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Burger σολομού

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
ΚΑΝΌΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ  //  CANNOLI SICILIANI

ΚΑΝΌΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Κανόλι! μια συνταγή που πολλοί followers του laboratorio εδώ και καιρόν μου ζητάνε να παρουσιάσω! Μια συνταγή που ήθελα να δοκιμάσω κι[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Healthy σάντουιτς τόνου

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Καραμελωμένος σολομός

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Φιλετάκια με σάλτσα κεράσι - ZannetCooks

9/8/14 Φιλετάκια με σάλτσα κεράσι. Ένας φανταστικός γλυκόξινος συνδυασμός, από τη φυσική γλυκόξινη γεύση των κερασιών που θα εμπλουτίσει το κρασί και δεν θα[...]

Πηγή: zannetcooks.com
Μοσχαράκι Μπουργκινιόν (Boeuf Bourguignon)

Με τη γαλλική γλώσσα δεν έχω καθόλου καλή σχέση. Όσοι με ξέρουν από φοιτήτρια μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Με τη γαλλική κουζίνα, όμως, αλλάζει το πράγμα.[...]

Πηγή: myblissfood.blogspot.gr
Στήθος γαλοπούλας με σάλτσα κρασιού

Συνδύασε το τρυφερό και ελαφρύ κρέας της γαλοπούλας με μια υπέροχη και αρωματική σάλτσα κρασιού που δίνει τέλεια γεύση στο πιάτο σου! 194 θερμίδες/μερίδα[...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
Κρασάτη πανσέτα με χυμούς εσπεριδοειδών (στο[...]

Οικονομικός και εύκολος μεζές! Επιστροφή στο blog μετά από αρκετές μέρες. Ο λόγος απουσίας ήταν ευχάριστος και θα τον ανακοινώσω μόλις ετοιμάσω το κέρασμα![...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Επιστροφή

Να' μαι ξανά εδώ. Επανήλθα. Και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου στείλατε email, για τα γλυκά σας λόγια. Το εκτιμώ πραγματικά. Σας ευχαριστώ. Και ξέρετε[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Γιουβέτσι θαλασσινών

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Σοφιγάδο, το ελληνικό γλυκόξινο

Υπάρχουν μερικά φρούτα τα οποία έχουν μια άμεση γοητεία, ένα ορισμένο "κάτι" που προσελκύει τις αισθήσεις, είτε αυτό είναι η μυρωδιά τους, η όψη τους, είτε η[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Λουλούδια για φάγωμα

Μετά τις συνταγές των τελευταίων ημερών με ρωτήσαν ορισμένοι αν βάζω σοβαρά λουλούδια στα φαγητά. Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι δεν γνωρίζουν όλοι ότι[...]

Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr
Φαγητό στον

Πολλοί επισκέπτες της Κρήτης έχουν διαπιστώσει τα τελευταία χρόνια ότι αυθεντική κρητική κουζίνα μπορεί κανείς να βρει ευκολότερα στην ενδοχώρα του νησιού[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Menu Με νου! Ένα νέο εστιατόριο στην πόλη[...]

Αν με ρωτήσετε σε ποιο μαγαζί θα πρέπει να πάτε να φάτε όταν έρθετε στη Ζάκυνθο, θα σας πω ευχαρίστως. Όπως επίσης θα σας πω, πού να ΜΗΝ φάτε. Στο μπλογκ δεν[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Φαγητό στο εστιατόριο της Villa Nobelos

Ήταν το τελευταίο μάλλον γεύμα που κάναμε για καλοκαίρι, παρόλο που ήταν μέσα Σεπτέμβρη πια. Ο καλοκαιρινός καιρός μας επέτρεψε όχι μόνο να παραμείνουμε έξω[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
~ Ρίγανη από το Μπάλο ! ~

ή αλλιώς :Μπιφτέκια στη γάστρα ΥΛΙΚΑ 500 γρ κιμά ανάμεικτο (μοσχάρι χοιρινό) 1 κρίθινο παξιμάδι αλεσμένο 1 αυγό Μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κτσ μουστάρδα 1 κτσ[...]

Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr
New York Sandwiches: αυθεντική Νέα Υόρκη με[...]

Στα δυόμισι χρόνια που έζησα στη Νέα Υόρκη ως μεταπτυχιακός φοιτητής στην αρχή των 80’s, πήρα μια καλή γεύση από πρώτο χέρι απ’ τον γαστρονομικό χαρακτήρα της[...]

Πηγή: pandespani.com
Μοσχαρίσιο συκώτι πανέ

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Χοιρινή τηγανιά με πράσα, μαριναρισμένη σε[...]

Ο φίλος μου ο Αντώνης, είναι από τα όμορφα Χανιά, αλλά εδώ και χρόνια ζούσε στην Αθήνα. Η αλήθεια είναι ότι μέσα του, πάντα ήθελε να γυρίσει στα Χανιά, στον[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Gazpacho με κολοκυθάκια

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy