γλασο σοκολατας με φρεσκο γαλα | τρουφακια νηστισιμα με βιταμ | κοντοσουβλι ρουμελιωτικο | νουα σε κομματια | γκανάζ με μαρμελάδα και καρύδι | η κασεροπιτα που κανει παταγο | σουριμι καπαρη ακης
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο τηγανι

Βρέθηκαν 119 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


ΤΟ ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

400 γρ. πλιγούρι 1 μπολ ψημένο κρέας. 2 σφιχτές ντομάτες 1 καρότο ½ κολοκυθάκι ½ κόκκινη πιπεριά ½ πράσινη πιπεριά κέρατο 1 κρεμμύδι ½ κουταλάκι κάρυ ½[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
κατσίκι καπαμάς

http://syntagesapokatina.blogspot.gr Υλικά 1 και 1/2 κιλό κρέας κατσικίσιο κομμένο κομμάτια 1 κιλό κηπευτικά 3 ντομάτες φρέσκιες λίγο ντοματοπελτέ λάδι για το[...]

Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.gr
Μεσογειακή Διατροφή

Καλημερα και Καλη Χρονια! Ελπίζω το 2012 να σας βρήκε όλους με υγεία και να συνεχισει μόνο καλα! Η πρώτη ανάρτηση φέτος δεν θα αφορά συνταγη - μιας και φέτος[...]

Πηγή: elpinikicook.blogspot.gr
Χοιρινό αυγολέμονο με γεύση από σταμναγκάθι

* φωτογραφία του πιάτου δεν πρόλαβα να πάρω διότι καταναλώθηκε σε χρόνο ρεκόρ... Χοιρινό με σταμναγκάθι; Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ! Μήπως είναι η ώρα; Μέχρι[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Αγκιναράτο ( Κατσικάκι ή αρνάκι με αγκινάρες )

Αν και οι περισσότεροι foodbloggers έχουν ξεκινήσει την ανάρτηση νηστίσιμων συνταγών, εγώ για σήμερα ακόμη θα συνεχίσω με κρέας. Με φαγητό της εποχής, ένα από[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Ξυδόχορτα (κι ένα μεζεδάκι...)

Μια βόλτα στην εξοχή αυτή την εποχή ανοίγει την καρδιά μας και γεμίζει την κατσαρόλα μας! Χαρά Θεού ο Απριλομάης συνήθως. (Φέτος λίγο μας τα χάλασε ο Απρίλης[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Αποκριάτικο τραπέζι

Το τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
φάρμα Μπράλου: επιστροφή στη φύση (μέρος α’)

Δύο ώρες μόλις από την Αθήνα, ανάμεσα σε τέσσερα βουνά, με τις γαλότσες μας να πατάνε μαλακά πάνω σε εφηβικά αγριοράδικα και πρασινομαβιούς ζοχούς, τον ήλιο[...]

Πηγή: pandespani.com
Έτοιμες Σάλτσες και η Χρήση τους

 Οι έτοιμες σάλτσες που υπάρχουν στο εμπόριο είναι μια ιδανική λύση για να αναδείξετε, να προσθέσετε γεύση αλλά και να καρυκεύσετε και να συνοδεύσετε τα[...]

Πηγή: funkycook.gr
Χοιρινό πρασοσέλινο και Τσικνοπέμπτη

Καλημέρα σας! Τσικνοπέμπτη σήμερα, μέση της Κρεατινής εβδομάδας και παρά τα προβλήματα που μας απασχολούν καθημερινά, καλό είναι να προσπαθήσουμε να[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Λαγωτό Νο.01

Αυτή η συνταγή δεν είναι η αυθεντική καθώς το Τριπολιτσιώτικο Λαγωτό έχει ψωμί αντί για φέτα. Επειδή όμως δεν άρεσε στην οικογένεια προσαρμόσαμε το φαγάκι στα[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Κατσικάκι γεμιστό.( Σάμος )

1 πλάτη κατσικιού 2 κιλά 1 μπόλια κατσικιού 1 συκωταριά 2 κρεμμύδια μεσαία 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο 2 κ.σ κουκουνάρι 300 γραμμ ρύζι 1 ματσάκι μαιντανό 1κ.σ.[...]

Πηγή: eliasmamalakis.gr
Μοσχαράκι λεμονάτο με λαχανικά !!!

Απλά εγώ στο τέλος πρόσθεσα ελάχιστο άνηθο ψιλοκομμένο για γαρνίρισμα και λίγο κουρκουμά όταν πρόσθεσα και τα λαχανικά μου!! Υλικά 1200γρ. μοσχάρι ελιά ή χτένι[...]

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr
Αρνίσια παϊδάκια με σάλτσα μουστάρδας

Εύκολο γρήγορο και πολύ νόστιμο πιάτο από τη μουστάρδα Dijon! Εγώ το φτιάχνω πάντα με κατσικάκι! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Κρεατικά Άλλες κατηγορίες[...]

Πηγή: mageirikesdiadromes.gr
Συκωταριά στο τηγάνι

Η τηγανητή συκωταριά είναι εκλεκτός κρασομεζές που αγαπάμε όλοι, μικροί και μεγάλοι. Συκωτάκι, γλυκάδια, πνευμόνι, πλεγμένα αντεράκια… όλα μαζί μια υπέροχη[...]

Πηγή: magiacook.gr
Συκωτάκι αβγολέμονο με μάραθο και σελινόριζα

Αυτή η συνταγή είναι κατάλληλη για όσους αγαπούν το συκώτι και θέλουν διαφορετικούς τρόπους να το γευτούν αλλά και για όσους δεν το αγαπούν και τόσο αλλά θα[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Τηγανιά με μανιτάρια και ποικιλία από ψητά[...]

6 λουκάνικα ανάμεικτα 600 γρ. ανάμεικτα φρέσκα μανιτάρια (πλευρώτους ασπρομανίταρα πόρτο μπέλο κλπ.) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μέτριο μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε[...]

Πηγή: argiro.gr
Συκώτι στιφάδο

Όταν είδα στο blog της Ριρής την συνταγή για το συκώτι με τα καραμελωμένα κρεμμυδάκια , θυμήθηκα μια αντίστοιχη παραδοσιακή κρητική συνταγή που είχα καιρό να[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Λουκάνικα χωριάτικα: πως να τα φτιάξετε (2[...]

Το πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν  πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Κοκκινιστή αίγα

Δηλαδή κατσίκα (γίδα) με ντομάτα Αν βρεθείτε μετά το Δεκαπενταύγουστο ως τα τέλη του Σεπτέμβρη στην Κρήτη, ακόμη κι αν δεν σας τραπεζώσουν σε σπίτι, ζητείστε[...]

Πηγή: cretangastronomy.gr
Μανιταράκια πλευρότους με λάδι καρυδιού και[...]

Υλικά (για 4 άτομα) Μανιτάρια 2 μανιτάρια πλερότους Αλάτι, πιπέρι Καρυδέλαιο Μπαλάκια 40 γρ. κατσικίσιο τυρί 100 γρ. τυρί Φιλαδέλφεια 1 πατάτα μέτρια Άνηθο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy