Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Η σπιτική γεύση θέλει πάνω απ’ όλα καλά, αγνά, σπιτικά υλικά και γνώση κάποιων βασικών τεχνικών μαγειρικής. Εφόσον μας νοιάζει η ουσία της σπιτικής γεύσης και[...]
Πηγή: caruso.grΑΡΑΝΤΣΙΝΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ Στις 13 Δεκεμβριου, ειναι η γιορτης της Αγιας Λουκιας, κοινη σε ορθοδοξους και καθολικους (Santa Lucia). Lucia στα Ιταλικα και Λουκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓνωρίζετε ότι... αν αφαιρέσετε το μπέικον που έχετε τυλίξει το κρέας ή το ψάρι στο τέλος του ψησίματος και το αφήσετε να πάρει χρώμα για 1-2 λεπτά, πάνω σε[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr2 φύλλα σφολιάτας 700 γρ κιμά 1 μεγάλο κρεμμύδι 3 κ.σ ελαιόλαδο 2 κ.σ σκόρδο σκόνη ή 2 σκελίδες 1 κ.γ δενδρολίβανο 2 κ.σ τζίντζερ σκόνη 4 κ.σ βαλσάμικο ξύδι 4[...]
Πηγή: cookpad.com/gr[Wikipedia] Το γκρέιβι (gravy) είναι μια σάλτσα, που παρασκευάζεται από το καραμελωμένο ζουμάκι που μένει στο ταψί, στο τηγάνι ή την κατσαρόλα μετά το το[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ τεχνική ρου (roux) είναι εξαιρετικά βασική στην Γαλλική μαγειρική και γενικότερα στην παρασκευή και το δέσιμο σαλτσών. Είναι η βάση της μπεσαμέλ, της σος[...]
Πηγή: caruso.gr0 Flares Facebook 0 "/> Twitter 0 Tweet "/> Google+ 0 "/> Pin It Share 0 "/> 0 Flares × Βελουτέ Κουνουπιδιού. Μία υπέροχη σούπα για τις κρύες μέρες.[...]
Πηγή: sintagesannas.grΤι δοκιμάσαμε τον προηγούμενο μήνα και μας άρεσε. Και γιατί. Λίγα και καλά. Τα καλύτερα του μήνα – Οκτώβριος 2015 Εξαιρετικό βιολογικό κρέας Ευβιότοποι,[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα από τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι προσπαθούν να ακολουθούν μια πιο υγιεινή διατροφή, δίχως τηγανητά, πολλά λίπη, σος και αλάτι, είναι πως το[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΥλικά 24 κανελόνια Για τη γέμιση: 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο λίγο ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλ. τσαγιού τριμμένη ντομάτα[...]
Πηγή: mamapeinao.grΜία από τις συχνές ερωτήσεις που καλούμαι να απαντήσω ως βίγκαν μαμά είναι πως τα βγάζω πέρα με τα παιδικά πάρτυ. Οι περισσότεροι άνθρωποι που δεν έχουν επαφή[...]
Πηγή: vegansintages.blogspot.grΗ σχέση μου με την κανέλα ήταν ανέκαθεν διαταραγμένη, δεδομένου ότι πέρασα τα περισσότερα χρόνια της ενήλικης ζωής μου αντιπαθώντας όσα φαγητά χαρακτηρίζονταν[...]
Πηγή: bostanistas.grΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌταν τα υλικά είναι λίγα γιατί έχουν ξεμείνει από μια άλλη συνταγή... απλώς πρέπει να σου έρθει μια "φλασιά"για να τα αξιοποιήσεις και να μην πάνε χαμένα,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑυτή η συνταγή ανήκει στην παράδοση της περιοχής Piemonte, και συγκεκριμένα στην περιοχή Limone. Ένα νόστιμο πιάτο με βέβαιη επιτυχία. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό τα πιο νόστιμα λαχανικά, όσο καλοκαιριάζει η μελιτζάνα φτάνει στην καλύτερη ώρα της. Οι μεγάλες φλάσκες, με το σκούρο μελιτζανί χρώμα, χάρη στο μέγεθός[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Υλικά για τον κιμά ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο κιμάς μοσχαρίσιος: 700 γρ. ντομάτα χυμός: 250 γρ. κλασικός συμπυκνωμένος[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο φτιάχνω πάντα όταν μαγειρεύω για πολλούς, μιας και ετοιμάζεται εξ ολοκλήρου από την προηγούμενη μέρα και απλά το ζεσταίνεις πριν από το σερβίρισμα. Έτσι κι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comHÜNKAR BEĞENDİ (ΧΙΟΥΝΚΙΑΡ ΜΠΕΧΕΝΤΙ) Οπως θα καταλαβατε απο το ονομα του, το χιουνκιάρ μπεχιέντι (αυτη ειναι η σωστη προφορα, αν και εχει επικρατησει ως χιουνκι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr