Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Προτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο Cucina Caruso δεν είναι πια μόνο αυτό που ξέρατε και αναδείξατε ως το -ίσως- πιο δημοφιλές food blog στο Ελληνικό διαδίκτυο. Από την Παρασκευή που μας[...]
Πηγή: caruso.grΜακαρόνια μπλουμ – η Ελληνική μακαρονάδα Συνταγές Φαγητά Ζυμαρικά & Ρύζι Μακαρόνια μπλουμ – η Ελληνική μακαρονάδα Μακαρονάδα με σάλτσα σε ένα σκεύος =[...]
Πηγή: tastefull.gr1 κιλό μπούτι χοιρινό (κομμένο σε μερίδες) 3 με 4 κυδώνια (600γρ περίπου καθαρό χωρίς φλούδες κουκούτσια) 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 1 κουταλιά της[...]
Πηγή: akispetretzikis.comελαιόλαδο 1 κιλό μοσχάρι (ελιά) για μαγειρευτό Ανδριόπουλος , κομμένο σε μικρά κομμάτια και καθαρισμένο από τις ίνες 1 ξερό κρεμμύδι 3 φρέσκιες ντομάτες[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥΛΙΚΑ Για το μοσχάρι 1 κιλό μοσχάρι (ελιά) 100 ml πετιμέζι 3 ντομάτες Ελαιόλαδο 400-500 ml νερό 1 στικ κανέλας 1 κρεμμύδι Θυμάρι Αλάτι Πιπέρι 1 χούφτα καρύδια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ πανσέτα, αν και είναι low budget κομμάτι του χοιρινού, είναι από τους πιο νόστιμους μεζέδες λόγω του λίπους που περιέχει. Έχει φανατικούς φίλους. Είτε στα[...]
Πηγή: bostanistas.grΦως και γεύσεις από Κυκλάδες φέρνει στην καρδιά της Αθήνας το νέο Cycladic Café του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Ένα μοναδικό σημείο συνάντησης του πολιτισμού[...]
Πηγή: toarkoudi.grΤρυφερό μοσχάρι σοτέ με γλυκόξινη σάλτσα Άτομα:2, Χρόνος προετοιμασίας: 45 λεπτά, Χρόνος ψησίματος:5 λεπτά, Κόστος:8 € ΥΛΙΚΑ : 2 μερίδες μοσχάρι (500 γρ.[...]
Πηγή: foodtrails.gr1 1/2 κιλό μοσχάρι 1 μεγάλο καρότο 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 σκ. σκόρδο 1 φλ. σάλτσα ντομάτας 2 κ.γ. πελτέ 1 φλ. νερό 1/2 φλ. κρασί κόκκινο λίγο λάδι αλάτι, πιπέρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπάρχουν μερικά φρούτα τα οποία έχουν μια άμεση γοητεία, ένα ορισμένο "κάτι" που προσελκύει τις αισθήσεις, είτε αυτό είναι η μυρωδιά τους, η όψη τους, είτε η[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο πετιμέζι, το παχύρρευστο σιρόπι που φτιάχνεται βράζοντας τον μούστο, το βρίσκουμε σε περιοχές της Ελλάδας που παράγεται κρασί Για την Ιστορία O Αθήναιος[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1 κιλό αρνίσια παϊδάκια 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κλαδάκι φρέσκο δεντρολίβανο 4 σκελίδες σκόρδο 1/2 κιλό σταφύλια (ρώγες μαύρου σταφυλιού) 1/3 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό[...]
Πηγή: argiro.grΕίναι πια γνωστό στους περισσότερους αναγνώστες της σελίδας, ότι το blog μου συμμετέχει στον διαγωνισμό που για τα FOODBLOGAWARDS 2015 διοργανώνει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτη διατροφική δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Γνωστό και αποδεκτό από τα παλιά. Έτσι, για όσους δεν ασκούνται στην κρεατοφαγία, υπάρχουν και τα μανιτάρια.[...]
Πηγή: bostanistas.grΕνα υπεροχο,γευστικο φαγητο με φανταστικη δεμενη σαλτσα πετιμεζιου, που σιγουρα θα σας αφησει τις καλυτερες γευστικες εντυπωσεις. Απολαυστε το!!! ΥΛΙΚΑ 500[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr2 κιλά αγριογούρουνο σε κομμάτια 10 πράσα ψιλοκομμένα 10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 10-15 σύκα μουλιασμένα ένα βράδυ σε κρασί λεμόνι 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓεύσεις του Πόντου Τα καταπληκτικά φαγητά των Ποντίων - Οι διατροφικές συνήθειες των κατοίκων του Πόντου, διαμορφώθηκαν ανάλογα με την περιοχή και τα διαθέσιμα[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr