Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Αναρτήθηκε στις 26/07/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Κεφτεδάκια με πατάτες γιαχνί στη κατσαρόλα Υπέροχα μελωμένα κεφτεδάκια και πατάτες γιαχνί[...]
Πηγή: sintayes.grΚρέας, ψάρια, λαχανικά, φρούτα, όλα τα τρόφημα τα διατηρούσαν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στην αρχαιότητα, χρησιμοποιώντας για την διατήρησή τους μέλι,[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΗ σπιτική γεύση θέλει πάνω απ’ όλα καλά, αγνά, σπιτικά υλικά και γνώση κάποιων βασικών τεχνικών μαγειρικής. Εφόσον μας νοιάζει η ουσία της σπιτικής γεύσης και[...]
Πηγή: caruso.grΟ Ποπάι λαμβάνει το πολύτιμο αυτό μέταλλο, τον σίδηρο, από το σπανάκι και αποκτά αμέσως δύναμη. Αν, όμως, το σπανάκι δεν είναι και από τις αγαπημένες σας[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΈνα από τα πιο σημαντικά μέταλλα, ο σίδηρος, είναι εξαιρετικά ουσιώδης για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας, αφού μεταφέρει οξυγόνο σε όλα τα μέρη του[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΟι 10 πλουσιότερες σε σίδηρο τροφές Ο Ποπάι λαμβάνει το πολύτιμο αυτό μέταλλο, τον σίδηρο, από το σπανάκι και αποκτά αμέσως δύναμη. Αν, όμως, το σπανάκι δεν[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΤο βασικό χαρακτηριστικό της ταϊλανδέζικης κουζίνας είναι οι φλογερές "αποχρώσεις" του τσίλι -της καυτερής πιπεριάς-, οι οποίες ωστόσο, μπορούν να παραλλάξουν[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) ½ κιλό ψαχνό αρνίσιο κρέας κομμένο σε μικρά κυβάκια, 1 ¼ φλ. ρύζι μπασμάτι, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, 2 ξυλαράκια κανέλα, 1 κύβο ζωμό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ διατροφική πυραμίδα είναι ένας πρακτικός και ιδιαίτερα χρήσιμος οδηγός διατροφής, που παρουσιάζει την ποικιλία των τροφών καθεμιάς από τις 5 ομάδες ([...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.gr6 κότσια απο αρνί 3 κ.σ ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ξερά (μέτρια κομμένα σε χοντρές φέτες) 2 σκελίδες σκόρδο 1/4 φλ. βαλσαμικό ξύδι 1 φλ. ζωμό κότας ή βοδινού 2 κ.σ[...]
Πηγή: argiro.grΈλαια και λίπη, λέγονται οι εστέρες λιπαρών οξέων με γλυκερόλη, οι οποίοι περιέχουν και μικρές ποσότητες άλλων λιποειδών. Προέρχονται από την επεξεργασία[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαι ποιος δεν αγαπάει τα κεφτεδάκια?? Είτε τηγανιτά και τραγανά, είτε βουτηγμένα σε διάφορες, νόστιμες σάλτσες, είναι ακαταμάχητα!! Όπως θα δείτε στις συνταγές[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑπό την Ελένη Παπακωνσταντίνου BA, CNP, RNCP Εάν έχετε ένα αγαπημένο πρόσωπο με σκλήρυνση κατά πλάκας [1], (όπως κι εγώ), θα αγαπήσετε αυτή την δημοσίευση.[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 12/08/2017 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχάρι σοφρίτο Μοσχάρι σοφρίτο! Μια γευστική πανδαισία που αγαπήθηκε απ” τους λάτρεις του[...]
Πηγή: sintayes.grΚρέας, ψάρια, λαχανικά, φρούτα, όλα τα τρόφημα τα διατηρούσαν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στην αρχαιότητα, χρησιμοποιώντας για την διατήρησή τους μέλι,[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΠροτάσεις... update 19-2-2015 Επαναφέρω μια χρήσιμη ανάρτηση για το τραπέζι της Αποκριάς , και ελπίζω αύριο να κάνω το ίδιο για το τραπέζι της Καθαράς[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈνα πιάτο αρκετά εύκολο με βάση το κρέας και διάφορα λαχανικά. Τέλειο συνοδευτικό για ρύζι ή τηγανιτές πατάτες. Τι χρειαζόμαστε: 700 γρ. -1000 γρ. βοδινό κρέας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΙδανικά, θα προτιμούσα να χρησιμοποιώ στη μαγειρική μου φρούτα και λαχανικά που είναι στην εποχή τους και που δεν έρχονται από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά ή[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr500 γρ. ψαρονέφρι ( κομμένο σε 4 φέτες χοντρές μενταγιόν) 300γρ. μανιτάρια σε φέτες (φρέσκα) 1 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σπασμένη σκόρδο 1 μικρό[...]
Πηγή: argiro.gr3 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο 1,5-2 κιλά βοδινή ουρά 2 μέτρια κρεμμύδια τεμαχισμένα 2 σκελίδες σκόρδο τεμαχισμένο (ή σκόρδο σε σκόνη) 1 κ.σ. αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι η βάση ( γεύση) της μαγειρικής τέ χνης . Της σάλτσες τις διακρίνουμε σε λ ευκές και σκούρες , σε κρύες και ζεστές . ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΑΛΤΣΕΣ : 1. ΣΑΛΤΣΑ[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr