Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 67 συνταγές
Ξεφυλλίζοντας τον Γαστρονόμο έπεσα σε αυτή τη συνταγή,την οποία ,ως είθισται,απ'όλους εμάς που μαγειρεύουμε, άλλαξα κατά ένα μέρος,στα υλικά και στον τρόπο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΈνα από τα πιο αγαπημένα μου αλλαντικά, είναι το απάκι. Εξαιρετικής γεύσης προϊόν, παράγεται στην Κρήτη, από πολύ παλιά. Από τα Βυζαντινά χρόνια. Είναι μαλακό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ συνταγή που θα διαβάσετε είναι από το εστιατόριο Νυκτερίδα . Ετοιμάζοντας τα καλοκαιρινά μενού (επειδή είναι βασική πολιτική του εστιατορίου και του[...]
Πηγή: bostanistas.grΧαίρεται και καλώς βρεθήκαμε! Σας γράφω από τα Χανιά της Κρήτης. Η χαρά μου είναι απερίγραπτη που θα μοιράζομαι συνταγές του τόπου μου (και όχι μόνο) μαζί[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν ξυπνάω το πρωί (και μιλάμε για πολύ πρωί) προσπαθώ να σκεφτώ τι θα μαγειρέψω κατά την βραδινή επιστροφή μου, έτσι ώστε να κάνω μια προετομασία. Να βγάλω[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό κρεμμύδια λευκά (σε φέτες) 100 ml ελαιόλαδο 600 ml ζωμός κότας 200 γρ. γραβιέρα 200 γρ. καπνιστή πανσέτα αγριογούρουνου 100 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαι ένα βραβείο από την Ανεράιδα ... Πολλές αναρτήσεις με χορταρικά τελευταία στο blog μου! Λίγο η δίαιτα λίγο το γεγονός ότι είναι η εποχή τους, δεν υπάρχει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜε σπαράγγια , ή με σταμναγκάθι, ή με αγκινάρες. Τα ανοιξιάτικα χόρτα και τα λαχανικά της είναι ιδανικά για ομελέτες. Αλλά και τα αυγά αυτή την εποχή είναι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥΛΙΚΑ Κρακεράκια τυριού & ψητό μπρι Για τα κράκερ 125 γρ. αλεύρι Αλλατίνη γ.ό.χ. ¾ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά ¼ κ.γ. κουρκουμά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΓια όσους αγαπούν το κρέας και είναι μερακλήδες. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό χοιρινό (από λαιμό) 150 γρ. πρόβεια γραβιέρα κομμένη σε κυβάκια 150 γρ. φέτα κομμένη[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 10 Φθινόπωρο 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣήμερα σας δίνω μια συνταγή , που θα την έχετε σαν πασπαρτού. Κι αυτό , γιατί? Γιατί είναι πολύ εύκολη, γρήγορη, νόστιμη , την τρώνε όλοι και την σερβίρουμε με[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΈνα πολύ απλό και γρήγορο μεζεδάκι για κρασάκι και τσιπουράκι, Λουκάνικα … ΥΛΙΚΑ 1 μεγάλο χωριάτικο λουκάνικο 5-6 πιπεριές πράσινες 100 gr. γραβιέρα ¾[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr1 πακέτο χωριάτικο φύλλο ΚΙΧΙ με κριθάρι/βρώμη/σίκαλη (Πολυδημητριακών) της alfa 1/2 φλ. ελαιόλαδο Για τη γέμιση 1/4 φλ. ελαιόλαδο 3 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε[...]
Πηγή: argiro.gr300 γρ. χοιρινός κιμάς και 300 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 30 γρ. ρύζι γλασέ 50 γρ. γραβιέρα 2 ματσάκια λουΐζα Μερικά κρεμμύδια Λίγο κύμινο και λίγο θυμάρι 1 ξύσμα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 μοσχαρίσια εσκαλόπ (ή λεπτές χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο) 1 κουτ. σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος 4 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού ξύσμα από 1 λεμόνι* λίγο[...]
Πηγή: gastronomos.grΑν με διαβάζετε καιρό θα ξέρετε για τη μαμά μου, που ενώ βαριέται την κουζίνα, είναι φοβερή μαγείρισσα. Και όχι μόνο είναι φοβερή, αλλά βρίσκει πάντα[...]
Πηγή: foodjunkie.eu