Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
1 1/2 κιλό μοσχάρι 1 μεγάλο καρότο 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 σκ. σκόρδο 1 φλ. σάλτσα ντομάτας 2 κ.γ. πελτέ 1 φλ. νερό 1/2 φλ. κρασί κόκκινο λίγο λάδι αλάτι, πιπέρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι πια γνωστό στους περισσότερους αναγνώστες της σελίδας, ότι το blog μου συμμετέχει στον διαγωνισμό που για τα FOODBLOGAWARDS 2015 διοργανώνει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grσυκωτάκι με πλευρώτους κονιάκ και πετιμέζι Υλικά : 1/2 κιλ. συκώτι μοσχαρίσιο κομμένο σε μπουκίτσες , 1 ποτ. κρασιού κονιάκ ,μανιτάρια πλευρώτους 5-6, πετιμέμι[...]
Πηγή: oisyntagestisxrysas.blogspot.grΤο τραπέζι του μεσημεριού της Μεγάλης Αποκράς (Μεγάλη Αποκρά λέγαμε στην Κρήτη την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς) είναι από τα πλουσιότερα της χρονιάς στην[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥπάρχουν μερικά φρούτα τα οποία έχουν μια άμεση γοητεία, ένα ορισμένο "κάτι" που προσελκύει τις αισθήσεις, είτε αυτό είναι η μυρωδιά τους, η όψη τους, είτε η[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤρυφερά κομμάτια μοσχάρι, απολαυστικά κάστανα δένουν σε μια γλυκιά σάλτσα από πετιμέζι! Σέρβιρέ το με απολαυστικά ζυμαρικά. Μια συνταγή που πρωτοείδαμε[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΈξω ξημερώνει. Καθισμένη στην άκρη του κρεβατιού, κρατάω το κεφάλι μου με τα δυο μου χέρια και τα μάτια μου κλειστά. Σαν να προσπαθώ να κρατηθώ από αυτό το[...]
Πηγή: bostanistas.grΤρυφερό μοσχάρι σοτέ με γλυκόξινη σάλτσα Άτομα:2, Χρόνος προετοιμασίας: 45 λεπτά, Χρόνος ψησίματος:5 λεπτά, Κόστος:8 € ΥΛΙΚΑ : 2 μερίδες μοσχάρι (500 γρ.[...]
Πηγή: foodtrails.grthe recipe in english υλικά 500γρ κιλότο μόσχου πιπέρι ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 3 κουταλιές πετιμέζι 2 κουταλιές σόγια 1 κουταλιά ξύδι[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΜία μοναδική συνταγή από τον Θάνο Στασινό στο Chef on nair. Hμέρα προβολής 16/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 250 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΦως και γεύσεις από Κυκλάδες φέρνει στην καρδιά της Αθήνας το νέο Cycladic Café του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης. Ένα μοναδικό σημείο συνάντησης του πολιτισμού[...]
Πηγή: toarkoudi.grΤροφές γνώριμες και αγαπημένες στους παλαιότερους, που με αυτές μεγάλωσαν γενιές και γενιές, αλλά σπάνια εμφανίζονται στο τραπέζι των νεότερων. Αξίζει να τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το μοσχάρι 1 κιλό μοσχάρι (ελιά) 100 ml πετιμέζι 3 ντομάτες Ελαιόλαδο 400-500 ml νερό 1 στικ κανέλας 1 κρεμμύδι Θυμάρι Αλάτι Πιπέρι 1 χούφτα καρύδια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο Cucina Caruso δεν είναι πια μόνο αυτό που ξέρατε και αναδείξατε ως το -ίσως- πιο δημοφιλές food blog στο Ελληνικό διαδίκτυο. Από την Παρασκευή που μας[...]
Πηγή: caruso.grελαιόλαδο 1 κιλό μοσχάρι (ελιά) για μαγειρευτό Ανδριόπουλος , κομμένο σε μικρά κομμάτια και καθαρισμένο από τις ίνες 1 ξερό κρεμμύδι 3 φρέσκιες ντομάτες[...]
Πηγή: akispetretzikis.com