Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Γεια σας κοριτσάκια μου! Αργησα σημερα , γιατί ειχα πολλες δουλειες, αλλα ακομη ενα post με tips για εσας ειναι ετοιμο <3 Το σημερινο θέμα δεν εχει σχέση με[...]
Πηγή: mitsakicherryblossom.blogspot.grΓια τη ζύμη 1 Κg αλεύρι 3 – 3.5 φλυτ. χυμό πορτοκάλι φρέσκο 1 κουτ/κι σόδα 2 κουτ/κια Baking powder 1 φλ. Λάδι άοσμο Αλάτι Για τη γέμιση 2 χαλούμια[...]
Πηγή: cooktherapy.grΔεν ξέρω πως τα καταφέρνω κάθε φορά και αργώ τόσο να ανεβάσω ποστ. Ενώ λέω ότι θα ανεβάζω ανά 3 μέρες και καλά, τελικά κλείνω 2 εβδομάδες και ακόμα τίποτα....[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr1. Κόβουμε το καρπούζι και αφαιρούμε τη φλούδα του. Βγάζουμε από κάθε φέτα τους μαύρους σπόρους. 2. Τις τοποθετούμε μέσα σε ένα σουρωτήρι και πιέζουμε καλά[...]
Πηγή: toarkoudi.grΚαινούργιες αφάλες από τον Σαραντάκο. Έγραφε προχτές για το πώς πίνεται το κρασί ( δυο χρονογραφήματα του Βάρναλη ) και κάπου έγραψε για κρασοψιχιά (ψωμί μέσα[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΚάθε μέρα πρέπει να καταναλώνουμε 6-7 μονάδες οι γυναίκες και 7-8 οι άντρες. Κάθε τροφή μετριέται ως μία μονάδα, εκτός από τις ελεύθερες τροφές. Τις ελεύθερες[...]
Πηγή: dietrecipes.grΑυτό πραγματικά δεν πρέπει να το περιμένατε… Τι θα λέγατε αντί για τα καθιερωμένα μελομακάρονα, τους κουραμπιέδες και τις δίπλες να σερβίρατε στο[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΣύμφωνα με τις στατιστικές, αυτοί από εμάς που ήμασταν παιδιά τις δεκαετίες του 40 50 60 και 70 πιθανόν δεν θα έπρεπε να είχαμε επιζήσει. Οι κούνιες μας ήταν[...]
Πηγή: geysimentas.blogspot.grΜε τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑυτό πραγματικά δεν πρέπει να το περιμένατε… Τι θα λέγατε αντί για τα καθιερωμένα μελομακάρονα, τους κουραμπιέδες και τις δίπλες να σερβίρατε στο[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΌταν περπατάει κανείς στους δρόμους της Αθήνας, τι πάγκο μπορεί να βρει για να αγοράσει να φάει κάτι; Βασικά με κουλούρια. Σε καμιά βόλτα (και βραδάκι) μπορεί[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΓια μια ακόμη φορά χάθηκε ανάρτηση!!!!!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τί κάνω ή τί γίνεται!! Ξαναγράφω, λοιπόν την ίδια ανάρτηση με χθες... Ακόμα ένα καλοκαιρινό[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥπέροχα κουλουράκια λαδιού με πετιμέζι «νέας εσοδείας»! Η συνταγή είναι από τετράδιο αγαπημένης και εξαιρετικής μαγείρισσας που δεν είναι πια μαζί[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕιναι ευκολη και δροσερη! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλο καρπουζι (μονο αυτο που τρωμε) χωρις κουκουτσια πολτοποιημενο στο μουλτι 200γρ. ζαχαρη 180γρ. βουτυρο λιωμενο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚολοκυθόπιτα αλμυρή με πράσινο κολοκύθι Από το κτήμα κάθε φορά δεν προλαβαίνω τα κολοκυθάκια, όταν λοιπόν ξεχνώ να τα κόψω μικρά ή κάποιο μου ξεφεύγει γίνονται[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΟ Παναγιώτης Ανδρέου εντάχθηκε στη βιολογική γεωργία πριν από 17 χρόνια. Καλλιεργεί 350 στρέμματα, κάποια ημιορεινά στο χωριό Παύλος της Λιβαδειάς και κάποια[...]
Πηγή: gastronomos.gr