Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 61 συνταγές
Με μια ζύμη...δύο παραλλαγές του ίδιου γλυκού! Μιλάω για την κλασσική νηστίσιμη ζύμη με ρετσίνα ή λευκό κρασί, λάδι, αλεύρι που είναι γνωστή σε πολλά μέρη της[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΈνα πολύχρωμο " tutti frutti" γλύκισμα με τα απομεινάρια της φρουτιέρας! Η αρχική ιδέα ήταν από τη γνωστή αναποδογυρισμένη μηλόπιτα που φτιάχνουμε όλες μας το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕδώ και μέρες αυτό το γλυκάκι λες και με κυνηγάει και μου λέει «φτιάξε με οπωσδήποτε»!!! Πρώτη φορά το είδα στο blog της Λίλια , σαν μπανανόπιτα και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚαι σας ερωτώ, υπάρχει άνθρωπος που αντιστέκεται σ' ένα ζεστό, αφράτο, μυρωδάτο, γεμιστό "ψωμάκι" με επικάλυψη σοκολάτας και παρουσίαση εορταστική και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜε τα χρυσά μήλα του Οκτώβρη! Η γέμιση γλυκισμάτων με φρούτα είναι πολύ συνηθισμένη στις κουζίνες όλου του κόσμου. Οι μηλόπιτες και τα μηλοπιτάκια είναι το[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν υπάρχει κάποιο ζητούμενο σε αυτό το γλυκό, είναι να χρησιμοποιήσεις πολύ αρωματικά αχλάδια, μια καλή βανίλια και μια κρέμα γάλακτος με όλα της τα λιπαρά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι της εποχής τώρα οι κολοκύθες και τις βλέπεις να κρέμονται από πολλές πέργολες σαν τεράστια κίτρινα αχλάδια. Αυτή την ποικιλία (Curcubita maxima) την[...]
Πηγή: bostanistas.grΒραβεύτηκε με το βραβείο καλύτερης τοπικής κουζίνας από το περιοδικό Saveur. Η Mimi είναι παθιασμένη για τη γαλλική κουζίνα που την έμαθε από τη γιαγιά της[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ Ελένη Ψυχούλη παίρνει ολόγλυκα αχλάδια και ετοιμάζει μια γρήγορη και εύκολη αχλαδόπιτα. Αφράτη και ευωδιαστή, σέρβιρέ τη με μια απολαυστική σος σοκολάτας...[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜια συνταγή για βιαστικούς, με ό,τι έχουμε στο σπίτι! Δεν είχα σκοπό να τη βάλω αυτή τη συνταγή στο blog, γι αυτό την πρώτη φορά που την έφτιαξα δεν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ ανάρτηση της φίλης Ελένης και των ταξιδιών της, για την πάστα φλώρα ήρθε την επόμενη μέρα, από αυτήν που είχα φτιάξει ένα κονφί με αχλάδια και μήλα . Με[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΏρες-ώρες με πιάνει ένα περίεργο πράγμα. Θυμός, οργή, αγανάκτηση και κάτι σαν "παραίτηση" μαζί, όλα σ’ ένα «πακέτο». Η προχθεσινή μέρα ήταν μια[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜε τα χρυσά μήλα του Οκτώβρη! Έχετε ακούσει την παροιμία «όλοι ξανοίγουν το σεισμό κι ο μαραγκός γυναίκα»; Την λένε άραγε –έστω με άλλα λόγια-[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 4-6 άτομα 25 γραμμάρια κακάο 400 γραμμάρια πουρέ από αχλάδια (2 μεγάλα αχλάδια πολτοποιημένα) 450 γραμμάρια αλεύρι σκληρό 1 πακέτο μαγιά ξερή 25 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΑπό μέρες τριβέλιζε στο μυαλό μου μια ιδέα. Να κάνω τα αχλάδια που είχα στη φρουτιέρα μου μια πίτα. Πριν από δύο χρόνια είχα φάει μια καταπληκτική τούρτα στη[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑΧΛΑΔΟΠΙΤΑ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΤΗΓΟΡΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΠΑΝΑΝΟΠΙΤΑ ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΠΙΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 10 ΜΙΚΡΑ ΑΧΛΑΔΑΚΙΑ ΨΙΛΟΚ.ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ[...]
Πηγή: irida.blogspot.grΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΙΤΕΣ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ Κ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ[...]
Πηγή: irida.blogspot.gr2 αχλάδια ώριμα κομμένα σε φέτες 250 γραμμάρια τυρί μετσοβόνε κομμένο σε κύβους 100 γραμάρια κρέμα γάλακτος 100 γραμμάρια ζάχαρη 2 αυγά 50 γραμμάρια μαύρες[...]
Πηγή: sidagi.grΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΕίναι θεϊκό!!! Για μια παραλληλόγραμμη φόρμα του κέικ μήκους 30 εκατοστών, χρειαζόμαστε ζύμη για πίτσα από 250 γρ. αλεύρι. Αν δεν έχετε άλλη συνταγή, πάρτε τη[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΡοδακινόπιτα όπως περίπου λέμε το χειμώνα μηλόπιτα. Στο μάτι έχω βάλει βέβαια από παλιά την τάρτα με νεκταρίνια της Αγγελικής, την οποία τότε είχα κάνει με[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια τη ζύμη (ή 1 έτοιμο φύλλο κουρού) 400 γρ. αλεύρι λευκό 200 γρ. βούτυρο αγελάδος, παγωμένο, σε μικρούς κύβους 1/3 κουτ. γλυκού αλάτι 30 ml νερό, παγωμένο[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά συνταγής Για τη ζύμη αλεύρι: 190 γρ. για όλες τις χρήσεις βούτυρο: 100 γρ., κομμένο σε κυβάκια αυγό: 1 νερό: 1-2 κουταλιές της σούπας Για τη γέμιση 300[...]
Πηγή: icookgreek.comΕίναι μια ωραία πρόταση για πρώτο πιάτο αλλά και ένα ελαφρύ πλήρες γεύμα όταν συνοδεύεται με μια πλούσια πράσινη σαλάτα. Το χειμώνα με αυτό το τυροψωμάκι[...]
Πηγή: bostanistas.grFor English, scroll down Τώρα... πίτα δεν το λες αλλά άλλο τίτλο δεν μπορούσα να σκεφτώ. Ίσως μπάρες θα μπορούσα να το πω γιατί προτιμώ να το κόβω έτσι και ένα[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr