Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Επιστρέφοντας μετά απο αρκετό καιρό, και με την ομολογία ότι σας έχω επιθυμήσει σφόδρα όλες και όλους, έρχομαι να μοιραστώ μαζί μας μια νόστιμη πιτούλα με[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά Για την ζύμη Γάλα εβαπορέ 1 κουτί Ζάχαρη 2 γεμάτες κουταλιές σούπας Αλάτι 2 κόφτα κουταλάκια γλυκού Αυγά 3 Ηλιέλαιο 1 1/2 ποτήρι νερού Αλεύρι για όλες[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΤον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι φούρνοι παράγουν ψωμί, παξιμάδια, κουλούρια, ακόμα και ζυμαρικά από αλεύρι ζέας. Πρόκειται για ένα από τα αρχαιότερα[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Μέχρι τώρα συνήθιζα να χρησιμοποιώ έτοιμο φύλλο κουρού όπου το χρειαζόμουν, για οικονομία χρόνου. Επειδή τον τελευταίο καιρό φτιάχνω[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠίτσα με αρωματική ζύμη και λούντζα Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο φαγητό τόσο ευρέως διαδεδομένο και με τόσους φανατικούς οπαδούς ανά τον κόσμο όσο η πίτσα.[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΕίναι παλιά συνταγή που προέρχεται από Μ. Ασία, κάτι ανάμεσα σε πίττα και σουφλέ, και πάρα πολύ νόστιμη. Τι χρειαζόμαστε: 1 μεγάλη κότα 1/2 κιλό συκωτάκια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο φαγόπυρο ή αλλιώς μαύρο σιτάρι είναι ένα ψευδοδημητριακό οι σπόροι του οποίου μοιάζουν με τους σπόρους των σιτηρών. Οι σπόροι του είναι μικροί, τριγωνικοί[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΣτην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]
Πηγή: pandespani.comΚαλό μήνα! Ξεκινάει η περίοδος προσμονής και προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα. Στο εξωτερικό αυτή η περίοδος λέγεται advent. Έχετε δει στην αγορά που[...]
Πηγή: le-voyage-du-gateaux.blogspot.grΥλικά (για μια βάση τάρτας διαμέτρου 28 έως 32 εκ.): 200 γρ. αλεύρι τύπου 55 (ή για όλες τις χρήσεις) 40 ml νερό παγωμένο 1 κρόκος αυγού 100 γρ. βούτυρο Σε[...]
Πηγή: greekmasa.grΑναμφισβήτητα το φαγητό αποτελεί μεγάλη απόλαυση. Λίγο όμως το στενό μας τζιν, λίγο το οτι κουραζόμαστε να ρουφάμε την κοιλιά μας πάνω από 2 λεπτά, λίγο το[...]
Πηγή: le-voyage-du-gateaux.blogspot.grΠίτα με πλούσιο, μερακλήδικο περιεχόμενο που, ή θα το λατρεύεις ή δεν θα θες να το πλησιάσεις. Η παστουρμαδόπιτα στα πρωτευουσιάνικα ή πίτα[...]
Πηγή: pandespani.comΤον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι φούρνοι παράγουν ψωμί, παξιμάδια, κουλούρια, ακόμα και ζυμαρικά από αλεύρι ζέας. Πρόκειται για ένα από τα αρχαιότερα[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (BACALHAU COM NATAS) Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα πολύ νόστιμο φαγάκι, που δοκίμασα πέρισυ στο φεστιβάλ φαγητού Food for good[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (BACALHAU COM NATAS) Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα πολύ νόστιμο φαγάκι, που δοκίμασα πέρισυ στο φεστιβάλ φαγητού Food for good[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑ ς είναι καλά οι κυβερνώντες που φρόντισαν για την υγεία των πολιτών τους.Εκτοξεύοντας το ποσοστό της ανεργίας στο 56% αναγκάζουν τους νέους και ενεργούς[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 2 φυλλα σφολιατας 1 φλιτζ. τσαγιου φετα τριμμενη 100γρ. τριμμενη παρμεζανα 200 ml κρεμα γαλακτος 2 αβγα Προθερμαινετε το φουρνο στους 180[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr