γλασο για κεικ | σως μουσταρδας για κοτοπουλο | συνταγες για μαγειριτσα | καλαμαράκια φούρνου | συνταγη σουπιες | ευκολες κρεμες | κανταιφι εκμεκ | μπακαλιαρος φρεσκος ψητος | μαγειριτσα συνταγη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Πιτες, φυλλα, ζυμες χωρις μελι νυχακι

Βρέθηκαν 25 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Κολοκυθόπιτα ανοιχτή

Επιστρέφοντας μετά απο αρκετό καιρό, και με την ομολογία ότι σας έχω επιθυμήσει σφόδρα όλες και όλους, έρχομαι να μοιραστώ μαζί μας μια νόστιμη πιτούλα με[...]

Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr
Πεντανόστιμες κρέπες φούρνου!

Υλικά Για την ζύμη Γάλα εβαπορέ 1 κουτί Ζάχαρη 2 γεμάτες κουταλιές σούπας Αλάτι 2 κόφτα κουταλάκια γλυκού Αυγά 3 Ηλιέλαιο 1 1/2 ποτήρι νερού Αλεύρι για όλες[...]

Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες

Ολη η αλήθεια για το ψωμί από αλεύρι ζέας

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι φούρνοι παράγουν ψωμί, παξιμάδια, κουλούρια, ακόμα και ζυμαρικά από αλεύρι ζέας. Πρόκειται για ένα από τα αρχαιότερα[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Η καλύτερη τραγανή ζύμη κουρού για πίτες

Η μαμά Χρύσα προτείνει: Μέχρι τώρα συνήθιζα να χρησιμοποιώ έτοιμο φύλλο κουρού όπου το χρειαζόμουν, για οικονομία χρόνου. Επειδή τον τελευταίο καιρό φτιάχνω[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Κεφίρ: Συντήρηση, καλλιέργεια, απορίες

Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Πίτσα με αρωματική ζύμη και λούντζα

Πίτσα με αρωματική ζύμη και λούντζα Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο φαγητό τόσο ευρέως διαδεδομένο και με τόσους φανατικούς οπαδούς ανά τον κόσμο όσο η πίτσα.[...]

Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr
Κότα με αυγά στο φούρνο

Είναι παλιά συνταγή που προέρχεται από Μ. Ασία, κάτι ανάμεσα σε πίττα και σουφλέ, και πάρα πολύ νόστιμη. Τι χρειαζόμαστε: 1 μεγάλη κότα 1/2 κιλό συκωτάκια[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Φαγόπυρο

Το φαγόπυρο ή αλλιώς μαύρο σιτάρι είναι ένα ψευδοδημητριακό οι σπόροι του οποίου μοιάζουν με τους σπόρους των σιτηρών. Οι σπόροι του είναι μικροί, τριγωνικοί[...]

Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr
πίτσα - ιστορία μέρος β': όνομα,[...]

Στην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]

Πηγή: pandespani.com
Αφράτα ψωμάκια με παρμεζάνα

Καλό μήνα! Ξεκινάει η περίοδος προσμονής και προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα. Στο εξωτερικό αυτή η περίοδος λέγεται advent. Έχετε δει στην αγορά που[...]

Πηγή: le-voyage-du-gateaux.blogspot.gr
Ζύμη για τάρτα

Υλικά (για μια βάση τάρτας διαμέτρου 28 έως 32 εκ.): 200 γρ. αλεύρι τύπου 55 (ή για όλες τις χρήσεις) 40 ml νερό παγωμένο 1 κρόκος αυγού 100 γρ. βούτυρο Σε[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Μπισκοτοσοκολατόπιτα - Ένα τέλειο γλυκό[...]

Αναμφισβήτητα το φαγητό αποτελεί μεγάλη απόλαυση. Λίγο όμως το στενό μας τζιν, λίγο το οτι κουραζόμαστε να ρουφάμε την κοιλιά μας πάνω από 2 λεπτά, λίγο το[...]

Πηγή: le-voyage-du-gateaux.blogspot.gr
παστουρμαδόπιτα - συγχωριανή του Άγιου Βασίλη -[...]

Πίτα με πλούσιο, μερακλήδικο περιεχόμενο που, ή θα το λατρεύεις ή δεν θα θες να το πλησιάσεις. Η παστουρμαδόπιτα στα πρωτευουσιάνικα ή πίτα[...]

Πηγή: pandespani.com
Ολη η αλήθεια για το ψωμί από αλεύρι ζέας

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι φούρνοι παράγουν ψωμί, παξιμάδια, κουλούρια, ακόμα και ζυμαρικά από αλεύρι ζέας. Πρόκειται για ένα από τα αρχαιότερα[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (BACALHAU COM[...]

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (BACALHAU COM NATAS) Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα πολύ νόστιμο φαγάκι, που δοκίμασα πέρισυ στο φεστιβάλ φαγητού Food for good[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (BACALHAU COM[...]

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (BACALHAU COM NATAS) Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα πολύ νόστιμο φαγάκι, που δοκίμασα πέρισυ στο φεστιβάλ φαγητού Food for good[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ανακαλύπτοντας ..και άλλες ομορφιές του νησιού!!

Α ς είναι καλά οι κυβερνώντες που φρόντισαν για την υγεία των πολιτών τους.Εκτοξεύοντας το ποσοστό της ανεργίας στο 56% αναγκάζουν τους νέους και ενεργούς[...]

Πηγή: armenakisyros.blogspot.gr
Κεφίρ: Συντήρηση, καλλιέργεια, απορίες

Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Φωλίτσες σφολιάτας με φέτα και παρμεζάνα

Τι χρειαζόμαστε: 2 φυλλα σφολιατας 1 φλιτζ. τσαγιου φετα τριμμενη 100γρ. τριμμενη παρμεζανα 200 ml κρεμα γαλακτος 2 αβγα Προθερμαινετε το φουρνο στους 180[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ιδέες και λύσεις στη μαγειρική

1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]

Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy