Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 66 συνταγές
2 φλιτζ. αλεύρι σκληρό για ψωμί 1 κ.γλ. αλάτι 20 γραμμ. φρέσκια μαγιά 2/3 φλιτζ. νερό χλιαρό 1 κ.σ. ελαιόλαδο Εκτέλεση 1. Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό[...]
Πηγή: argiro.grΑνακαλύπτοντας την προηγούμενη εβδομάδα ένα νέο αγγλικό βιβλίο για ψωμιά, έπρεπε να αρχίσω να δοκιμάζω τις συνταγές του... εξ άλλου το αλεύρι και τα ζυμάρια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 500 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις χωρίς γλουτένη 1 πρέζα αλάτι 25 γρ νωπή μαγιά 1 κ.σ μέλι 1 κ.σ ζάχαρη 2 αυγά 4 κ.σ ελαιόλαδο 2 κ.γ ξύδι 100 γρ[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΥλικά Για τις κρέπες 30γρ. νιφάδες βρώμης 80γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, χωρίς γλουτένη 1/8κ.γ αλάτι 1/8κ.γ ζάχαρη 2 αυγά ελαφρώς χτυπημένα 300γρ. γάλα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΦΤΙΑΧΝΩ ΦΡΕΣΚΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ Τα φρέσκα ζυμαρικά, είναι ένα από τα must της ιταλικής κουζίνας. Πράγματι είναι άφθαστα σε γεύση και αναδεικνύουν τις σάλτσες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο Ιρλανδέζικο Ψωμί Σόδας (Ιρλανδικά: Arán sóide, Σκωτσέζα: fardel) είναι ένα παραδοσιακό ψωμί που φτιάχνεται με μόνο τα πιο βασικά συστατικά: το αλεύρι, τη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο σταφιδόψωμο μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια και ειδικά τις καλοκαιρινές μου διακοπές στο εξοχικό μου, στο Σούνιο. Είναι από τα ψωμιά που αγαπώ πολύ και[...]
Πηγή: bostanistas.grΚρέπες με τρύπες – τα beghrir του Μαρόκου Βίκυ Κουμάντου Αυτές τις κρέπες με τρύπες, τις είχα καταχωρημένες στο μυαλό μου για την εντυπωσιακή τους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΈνα Ιρλανδέζικο Ψωμί Σόδας είναι ένα ψωμί παραδοσιακό, προετοιμασμένο με μια παλιά τεχνική, για να έχουμε μέσα σε μισή ώρα ένα πολύ γευστικό αφράτο και με[...]
Πηγή: kitchenstori.esΨωμί=νερό+αλεύρι και 12 ώρες "ύπνου" είναι αρκετά για να έχετε ένα από τα πιο νόστιμα, με τραγανή κρούστα, εντυπωσιακά και τέλεια ψωμιά, που θα έχετε δοκιμάσει[...]
Πηγή: kitchenstori.esΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθεί διπλοσέντονο, αλλά αν έχετε δυσανεξία στη γλουτένη και θέλετε χειροποίητο ψωμί, όπως επίσης αν ψάχνεστε με το κεφίρ, αξίζει να το διαβάσετε.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟι φορές που νιώθω περισσότερο περήφανη για την μαγειρική μου, είναι όταν φτιάχνω πετυχημένο ψωμί και κάθε είδους ζύμη. Τότε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑνακαλύπτοντας την προηγούμενη εβδομάδα ένα νέο αγγλικό βιβλίο για ψωμιά, έπρεπε να αρχίσω να δοκιμάζω τις συνταγές του... εξ άλλου το αλεύρι και τα ζυμάρια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι φορές που νιώθω περισσότερο περήφανη για την μαγειρική μου, είναι όταν φτιάχνω πετυχημένο ψωμί και κάθε είδους ζύμη. Τότε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΛ αδόπιτα Κιμώλου Παραδοσιακή πίτα της Κιμώλου, μια ελληνική παραλλαγή της ιταλικής πίτσας. Το σίγουρο είναι ότι θα σας εντυπωσιάσει η νοστιμιά της, αν και[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΓια τις κρέπες 2 αυγά μέτρια σε θερμ. δωματίου 1 κρόκο 220 γρ. γάλα 100 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη 100 γρ. φύλλα σπανάκι ηλιέλαιο για το τηγάνι Για την κρέμα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠρέπει να ήταν πέρισυ τέτοιο καιρό που αποφάσισα να νοικοκυρευτώ και να αγορασω την κουζινομηχανή μου για να αρχίσω να ζυμώνω και καλά ψωμί.Παρόλο που[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 4 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε ψιλές φέτες 200 γρ γιαούρτι στραγγιστό 3 αυγά 500 γρ σπανάκι ή φρέσκο ή κατεψυγμένο 0.5[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑγαπημένοι μου φίλοι, μετά από κάτι περισσότερο από δυο βδομάδες απουσίας, βρίσκομαι ξανά στο γραφείο μου, μπροστά από τον υπολογιστή μου και σας γράφω. Στο[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΜου φαίνεται απίστευτο πώς πέρασε ήδη ένας ολόκληρος χρόνος από την περσινή αποκριάτικη περίοδο. Στο μυαλό μου την είχα πιο κοντά, σαν να ήταν λίγους μήνες[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΛαχταριστή! Τι θα χρειαστούμε: 100gr γιαούρτι χαμηλών λιπαρών 1 αυγό 1 κουταλιά σούπας κορν φλάουρ 2 κουταλιές σούπας γάλα σκόνη ξύσμα ενός μικρού λεμονιού 2[...]
Πηγή: dietrecipes.grΤο αλεύρι καλαμποκιού μου αρέσει πολύ, για το χρυσό του χρώμα, για την ιδιαίτερη και αγαπημένη γεύση του και για τις βιταμίνες του. Περιέχει ελάχιστη γλουτένη,[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΓια τη ζύμη 220 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη από ρύζι και επιπλέον για το άνοιγμα 75 γρ. άμυλο πατάτας 1,5 κ.σ. κορν φλάουρ 3 κ.σ. ξανθάνα σε σκόνη[...]
Πηγή: akispetretzikis.com4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 4 χρωματιστές πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες 200 γραμμ. φέτα και 200 γραμμ. ανθότυρο 2[...]
Πηγή: argiro.gr