λιαστες ντοματες συνταγη αργυρω | ευκολη αφρατη φανουροπιτα | γιδα βραστη στη χυτρα | γαλατοπιτα χωριατικη | ποσο κριθαρακι για 4 ατομα | πως μαγειρευετε το κοκκινοψαρο | ταραμας υλικα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Πιτες, φυλλα, ζυμες χωρις κολοκυθακι κακαο

Βρέθηκαν 39 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


μενού αγίου βαλεντίνου 2015 - 50 αποχρώσεις του[...]

Πολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]

Πηγή: pandespani.com
Διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων από την[...]

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Ανοιχτή τάρτα με πράσα και μπέικον

Υλικά συνταγής Για τη ζύμη 100 γρ. βούτυρο παγωμένο 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις λίγο κρύο νερό 1 αυγό Για τη γέμιση 150 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη σε[...]

Πηγή: icookgreek.com
Πως να μαζεψετε χόρτα και Συνταγές φαγητών με[...]

Πως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]

Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.gr
Φαγόπυρο. Η σούπερ τροφή των ειδικών .[...]

Από τότε που ανακάλυψα το φαγόπυρο, θα ήθελα αν μπορούσα να το βάλω σε όλα τα σπίτια. Από που να αρχίσω; Από τον χαμηλό γλυκαιμικό του δείκτη που κάνει αυτήν[...]

Πηγή: eisygian.blogspot.gr
Η Ποντιακή Κουζίνα

Η Ποντιακή Κουζίνα Κείμενο – επιμέλεια: Παναγιώτης Κουκουβίτης Αναφερόμενοι στην Ποντιακή κουζίνα εννοούμε κυρίως τις διατροφικές συνήθειες, τις[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Τι μαγειρεύουν οι γιαγιάδες στον κόσμο!

«Η γιαγιά μου, και οι γιαγιάδες ανά τον κόσμο μαγειρεύουν τη σπεσιαλιτέ τους κάθε Κυριακή και τα εγγόνια πρέπει να φάμε μέχρι και την τελευταία[...]

Πηγή: geysimentas.blogspot.gr
Τάρτα σφολιάτας με τυριά και λουκάνικα

Μια πολύ εύκολη και γρήγορη αλμυρή τάρτα . Χρησιμοποιούμε φύλλο σφολιάτας για να αποφύγουμε τη φασαρία, ή αν θέλουμε μπορούμε να ανοίξουμε δικό μας . Με αυτά[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Η τάρτα του bostanista είναι πράσινη

Επιμένω στις τάρτες. Πρώτα απ’ όλα γιατί μ’ αρέσουν πολύ - η σχέση ψωμί και γέμιση τις κατατάσσει αυτομάτως στην κατηγορία comfort food. Έπειτα,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΚΙΣ ΛΟΡΕΝ

1 φύλλο τάρτας 4 φέτες μπέικον κομμένο σε λωρίδες πλάτους 2,5εκ. 2 κ.σ.ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2κουτ.τσαγ. βούτυρο 4 αυγά 1 3/4 φλιτζ. κρέμα γάλακτος αλάτι και[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Τα πιάτα των Βαλκανικών λαών

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]

Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr
Πίτα με φύλλο σφολιάτας και λουκάνικα

Για 6-8 άτομα Για τη ζύμη 4 φύλλα σφολιάτας έτοιμα διαφορετικά παρασκευάστε τη δική σας ζύμη σφολιάτας Για τη γέμιση 3 μεγάλες πατάτες 1 κουτί γάλα 500[...]

Πηγή: sidagi.gr
ΚΙΣ ΛΟΡΕΝ

1 φύλλο τάρτας 4 φέτες μπέικον κομμένο σε λωρίδες πλάτους 2,5εκ. 2 κ.σ.ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2κουτ.τσαγ. βούτυρο 4 αυγά 1 3/4 φλιτζ. κρέμα γάλακτος αλάτι και[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Κις Λορέν (Quiche Lorraine)

Είναι μια ανοιχτή πίτα-τάρτα με γέμιση κρέμας τυριού και ζαμπόν-μπέικον. Πλέον, όμως υπάρχουν πολλές παραλλαγές με προσθήκη λαχανικών, θαλασσινών κλπ. Είναι[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Τάρτα Αλμυρή της Νάντια

Μία ωραιότατη γεύση από τα χεράκια της οικογενειακής μας φίλης, Νάντια. Υλικά για τη ζύμη 2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 αυγό λίγο αλάτι [...]

Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ζύμη τάρτας

Ζύμη για τάρτες, πάστα φλώρα, για πάστα μπριζε. Μια εύκολη ζύμη για τη μαγειρική όσο και για τη ζαχαροπλαστική. Τι χρειαζόμαστε: 2 φλιτζ. Τσαγ. Αλεύρι 120 -[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Τάρτα με κρεμμύδια, κυδώνια, αξιώτικη γραβιέρα[...]

Η καλύτερη τάρτα για αυτή την εποχή δια χειρός Νένας Ισμυρνόγλου. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για μία ταρτιέρα 22εκ. Απαιτούμενος Χρόνος :[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Τάρτα ντομάτας Νο.02 (με γραβιέρα)

Μια αγαπημένη συνταγή από το περιοδικό ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ (τεύχος Αύγουστος 1999) Υλικά Για την τάρτα:  2 φλ. τσ. αλεύρι 100 γρ. βούτυρο παγωμένο 2-3 κουτ. σούπας[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Τάρτα με πράσο και μπέικον

300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3/4 κούπας βούτυρο 2 κρόκοι αυγών 3 κουταλιές της σούπας νερό 120 γρ μανιτάρια κονσέρβα κομμένα σε μικρά κομμάτια 225 γρ.[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
Ζύμη μπριζέ (για τάρτες)

Υλικά: 2 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι και λίγο επί πλέον για τη φόρμα της τάρτας 150 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη και λίγο επί πλέον για τη φόρμα της τάρτας 1 αυγό ή 2[...]

Πηγή: sintagesmamas.com/
Μια πρωτότυπη πίτα με κολοκύθα σε ζύμη κουρού |[...]

Η κολοκυθόπιτα με κίτρινη κολοκύθα είναι κατεξοχήν πίτα του βροχερού φθινοπωρινού και χειμωνιάτικου καιρού. Με τη γλυκιά της  μεστή γεύση, έρχεται να σε[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy