Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Αυτή είναι μια διαφορετική συνταγή, για να φτιάξουμε ζυμάρι για νόστιμες και πολύ αφράτες πίτσες. Με αυτή την ποσότητα, μπορούμε να φτιάξουμε δύο κανονικές ή[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥπάρχει καλύτερος μεζές από το ζεστό, ξεροψημένο πεϊνιρλί; Όχι δεν υπάρχει! Καταπληκτικός, γρήγορος και πεντανόστιμος, που γίνεται πάρα πολύ εύκολα, αλλά που,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια έξυπνη ιδέα για να ανακυκλώσουμε το κοτόπουλο ή τη γαλοπούλα που μας περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα, είναι να το κάνουμε μια πάρα πολύ νόστιμη και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑυτή η ζύμη, είναι μια από τις πιο ωραίες και εύκολες, για να φτιάξουμε αφράτα και πολύ νόστιμα πιροσκί. Βεβαίως, μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈνα ψωμάκι, ειδικά φτιαγμένο γι' αυτούς που αγαπούν την ξεροψημένη κόρα και συνηθίζουν ν' αφήνουν την ψίχα. Είναι εξαιρετικά γευστικό, γίνεται πολύ τραγανό και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα ρεβυθοπιτάκια αυτά, είναι συνταγή της πολύ καλής μου φίλης, της Πηνελόπης. Γίνονται πολύ νόστιμα, είναι εύκολα στην παρασκευή τους και στην ουσία πρόκειται[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΗ συνταγή γι' αυτά τα καταπληκτικά ποντιακά πιροσκί, είναι από το μέλος μας Παρθένα Κ . Αυτή είναι η νηστίσιμη εκδοχή των πισίων, ενώ μπορούμε να τα κάνουμε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο ψωμί του Χριστού, ή αλλιώς Σταυρόψωμο όπως λέγεται, είναι ένα γλυκό ψωμί, που οι νοικοκυρές, παρασκευάζουν συνήθως, την παραμονή, για την ημέρα των[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΧριστόψωμο, Σταυρόψωμο ή Κουλούρα του Χριστού, λέγεται το ψωμί, καρβέλι ή κουλούρα, που οι ελληνίδες νοικοκυρές, παρασκευάζουν συνήθως, την παραμονή των[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑπό τα πιο ωραία τυροπιτάκια που μπορούμε να φτιάξουμε. Γίνονται τραγανά απ᾿ έξω, ενώ μένουν μαλακά και ζουμερά από μέσα. Και από γεύση, άλλο να σας λέω[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟι ζαμπονοτυρόπιτες είναι οι πιο αγαπημένες πίτες των παιδιών, κάθε ηλικίας. Ένας πολύ έξυπνος τρόπος να τις φτιάξουμε, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε φύλλο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠρόκειται για μία πίτσα αλλιώτικη από τις άλλες, που είναι ιδανική για μπουφέ και παιδικά πάρτυ. Έχει το πλεονέκτημα να μένει αφράτη και ζουμερή από μέσα,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο προζύμι, ειδικά αυτό που προορίζεται για την παρασκευή Πρόσφορου (Λειτουργιάς), αλλά και ψωμιού, φτιάχνεται με νερό και βασιλικό, που έχουμε πάρει από την[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΌταν λέμε λαχανόπιτα, εννοούμε πίτα, με σπιτικό φύλλο, (αφράτο σαν αυτό ) και φέτα. Φτιάξτε τη με όσα χόρτα βρείτε και δεν υπάρχει πρόβλημα αν βάλετε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο κολατσιό για το σχολείο, που θα ζητάνε τα παιδιά σας! Αλλά και για τους μεγάλους, σκέτος πειρασμός είναι. Μπορείτε αφού το κόψετε στη μέση, να προσθέσετε[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα πιο απίθανα κουλουράκια λαδιού που έχετε δοκιμάσει, με πολύ ωραία γεύση, που θυμίζουν τσουρεκάκια, χ ωρίς βούτυρο και πολύ ζάχαρη. Γίνονται εύκολα, είναι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια λιχουδιά που έρχεται απ᾿ τα παλιά και γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα. Είναι πολύ αφράτο και υγιεινό σνακ, για όλες τις ώρες της ημέρας, ειδικά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑυτή είναι ίσως η πιο απλή συνταγή για τυροπιτάκια που μπορούμε να κάνουμε, που έχει όμως εξαιρετικά γευστικό αποτέλεσμα. Χωρίς καθόλου φασαρία, με ελάχιστα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤα κριτσίνια είναι από τα πιο αγαπημένα σνακ μικρών και μεγάλων, για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν ξεκινήσεις να τα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠιθανόν η νοστιμότερη πίτα που υπάρχει. Φτιάξτε τη και δοκιμάστε τον υπέροχο συνδυασμό κιμά και πράσου. Μάλιστα με το χωριάτικο φύλλο, είναι σίγουρο ότι θα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣτους μεγαλύτερους, η γεύση του θα θυμίσει πολύ τη μπομπότα. Όμως, παρ᾿ όλο που έχει μέσα και καλαμποκάλευρο, αν κάνουμε τη ζύμη πολύ μαλακή, γίνεται[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr