Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Υλικά: για 50 τεμάχια 140 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 γραμμάρια νερό 125 ml γάλα πλήρες 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ 4 γραμμάρια[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΥλικά: (Για 2 πίτσες διαστάσεων 30Χ36 εκατοστών , πάχους 3 χιλιοστών) 6 00 γραμμάρια αλεύρι σκληρό 230 γραμμάρια ή 1 φλιτζάνι χλιαρό γάλα 30 - 40 γραμμάρια[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΥλικά: 500 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις (κοσκινισμένο ) 250 γραμμάρια γάλα χλιαρό 75 γραμμάρια μαργαρίνη λειωμένη 100 γραμμάρια ζάχαρη 1/2 κουταλάκι[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΥλικά: 2 πορτοκάλια 1 πακέτο φύλλο κρούστας για πίτες (450 γραμμάρια) 250 γραμμάρια σπορέλαιο ή φυτίνη με βούτυρο 250 γραμμάρια ζάχαρη κρυσταλλική 250[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΥλικά: Για ταψί (30Χ40 εκατοστά ) 6 φέτες ψωμί του τοστ (χωρίς κόρα), (ανάλογα με το ταψί ) 6 φέτες ζαμπόν ή (όποιο αλλαντικό θέλετε) 4-5 φέτες μπέικον ή[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΓια να επιτύχετε καλό ψωμί, πρέπει να ξέρετε πως συντελεί το κάθε στάδιο της διαδικασίας στην επιτυχία του τελικού προϊόντος. Αλεύρι είναι το βασικό υλικό για[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΥλικά : 300 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο 300 γραμμάρια γάλα 3 αυγά (σε θερμοκρασία δωματίου) 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι 2 κουταλιές της[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΤο φαγόπυρο ή αλλιώς μαύρο σιτάρι είναι ένα ψευδοδημητριακό οι σπόροι του οποίου μοιάζουν με τους σπόρους των σιτηρών. Οι σπόροι του είναι μικροί, τριγωνικοί[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr