Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Η συνταγή της θείας Στέλλας αποτελεί το ιδανικό κολατσιό για μικρούς και μεγάλους -είτε στο γραφείο είτε στο σχολείο-. Εύκολη, γρήγορη και γευστική θα σας[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΧρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 30-40 λεπτά Υλικά για 20 κομμάτια: 1 φύλλο σφολιάτα 300 γρ. μαρμελάδα φράουλ Μείγμα ζάχαρης-κανέλας: 50 γρ.[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα Για μείγμα του κιμά 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 κιλά κιμά από άπαχο αρνί 1/3 φλιτζάνι αλεύρι αλάτι και[...]
Πηγή: sidagi.gr1 μεγάλη αραβική πίτα 50 γρ. σοκολάτα, πολύ ψιλοκομμένη (για να γλιτώσουμε ακόμα περισσότερο χρόνο μπορούμε να πάρουμε «σταγόνες» σοκολάτας που[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά 1 φύλλο σφολιάτας εμπορίου 1 κ.σ. γεμάτη βούτυρο λιωμένο 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης (ψίχα ωμή) 1/2 κ.γλ. κανέλα[...]
Πηγή: mamapeinao.grM'Hanncha είναι ένα παραδοσιακό Μαροκινό επιδόρπιο πολύ δημοφιλές και διεθνώς γνωστό, φτιαγμένο με φύλλα κρούστας και γέμιση αμυγδαλόπαστας. Τυλίγεται σε[...]
Πηγή: kitchenstori.es1 φύλλο σφολιάτας εμπορίου 1 κ.σ. γεμάτη βούτυρο λιωμένο 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης (ψίχα ωμή) 1/2 κ.γλ. κανέλα[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά: 2 κ.σ. φυτικό λάδι (πχ ελαιόλαδο) 2 ½ κ.σ. κάρι σε σκόνη 1 κ.σ. αλεσμένο κύμινο 1 κ.σ. κανέλα σε σκόνη 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε κυβάκια 3[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr3 ασπράδια αυγών 50 γρ κουάκερ αλεσμένο βανίλια μοσχοκάρυδο λιγο ελαιόλαδο για το τηγάνι φυστικοβούτυρο μπανάνα κομμένη σε ροδέλες μέλι κανέλα κόκκινα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1 κούπα καλαμποκέλαιο ή ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο 3 αυγά ¾ της κούπας ζάχαρη 1 κουταλάκι κανέλλα μισό κιλό αλεύρι 1 φακελάκι baking powder 1 κούπα με καρύδια[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 φύλλο σφολιάτας εμπορίου 1 κ.σ. γεμάτη βούτυρο λιωμένο 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης (ψίχα ωμή) 1/2 κ.γλ. κανέλα[...]
Πηγή: argiro.gr