Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Το ψωμί είναι η αδυναμία μου. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό και τα γεύματά μου πρέπει να συνοδεύονται από τουλάχιστον μια φέτα ψωμί αλλιώς δεν τα ευχαριστιέμαι.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2 φύλλα σφολιάτας (μαζί με τις διαφάνειες της συσκευασίας) 12 φέτες gooda, emedal, μοτσαρέλας ή άλλου κίτρινου μαλακού τυριού (6 φέτες[...]
Πηγή: e-sofia.grΘα τα σερβίρουμε σαν ψωμάκια σκέτα, αλλά και γεμιστά σε 3 παραλλαγές, θα συνοδεύσουν την μπύρα μας και το κρασί μας. Συστατικά Στα γρήγορα Άλλες κατηγορίες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά: 1 φλιτζάνι γάλα 200 ml 1 φλιτζάνι νερό ζεστό 1/2 φλιτζάνι ηλιέλαιο 1 πακέτο μαγιά ξερή 1 κουταλιά αλάτι 1 κουταλιά ζάχαρη Αλεύρι όσο σηκώσει για μια[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΥλικά Μπριζόλα χοιρινή ή πανσέτα προηγούμενης μέρας 1 πίτα για σουβλάκι 100 γρ. cheddar 3-4 κ.σ. κέτσαπ
Πηγή: cookingbook.gr1 5 κιλό μοσχάρι φιλέτο ή κόντρα ή ribeye (φιλέτο μπριζόλας) Λίγο ελαιόλαδο Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 600 γραμμ. ασπρομανίταρα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά 1 μπριζόλα χοιρινή (προηγούμενης μέρας) 1 πίτα για σουβλάκι 100 γρ. τυρί γκούντα 2 κ.σ. μουστάρδα 2 κ.σ. μαγιονέζα[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά Μπριζόλες χοιρινές ή πανσέτες προηγούμενης μέρας 2 πίτα για σουβλάκι 150 γρ. cheddar 150 γρ. ρεγγάτο 3-4 κ.σ. κέτσαπ 2 κ.σ. μαγιονέζα 2 κ.σ. μουστάρδα[...]
Πηγή: cookingbook.grΥλικά Μπριζόλα χοιρινή ή πανσέτα προηγούμενης μέρας 1 πίτα για σουβλάκι 100 γρ. cheddar 3-4 κ.σ. κέτσαπ
Πηγή: cookingbook.grΚρέπες με ……ότι να τις γεμίσεις είναι φανταστικές, αλμυρές ή γλυκιές! Όταν βρούμε χρόνο κάνουμε αρκετές, τις καταψύχουμε και σε ελάχιστο χρόνο[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΜόνο ψωμάκια δεν τα λες!!!!! Τόσο νόστιμα και αφράτα! Υλικά για τη ζύμη: 1 ποτήρι γάλα χλιαρό (λιώνω το βούτυρο ζεσταίνοντας το γάλα) 2 κ.γλ. μαγιά ξερή 1 αυγό[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΣυνταγές που ίσως θα θέλατε να φτιάξετε για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης. Διαλέχτε κάποιες από τις παρακάτω Ορεκτικά Παστουρμαδόπιτα ή πίτα Καισαρείας Σουτζούκ[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΑυτό το καλοκαίρι ήταν επεισοδιακό, και λίγα λέω. Έγιναν πολλά, μερικά ευχάριστα έως συνταρακτικά, κάποια όχι και τόσο καλά, τα περισσότερα απροσδόκητα. Αυτή[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΓια πρωινό είναι ότι καλύτερο, εύκολη και με ελάχιστα υλικά γίνεται φανταστική πίτα!!! Υλικά: 6-7 φύλλα κρούστας 1 φλιτζάνι τυριά τριμμένα διάφορα 2-3 φέτες[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΙ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ Μοσχαράκι τυλιγμένο σε σφολιάτα..!! • 1,5 κιλό μοσχάρι φιλέτο ή κόντρα ή ribeye (φιλέτο μπριζόλας)• Λίγο[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΥλικά 1,5 κιλό μοσχάρι φιλέτο ή κόντρα ή ribeye (φιλέτο μπριζόλας) Λίγο ελαιόλαδο Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 600 γραμμ. άσπρα ανίταρα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: mamapeinao.grΠίτσα με αρωματική ζύμη και λούντζα Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο φαγητό τόσο ευρέως διαδεδομένο και με τόσους φανατικούς οπαδούς ανά τον κόσμο όσο η πίτσα.[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.gr....ή αλλιώς σκεπαστές πίτες όπως του σουβλατζίδικου αλλά με μία βασική διαφορά: ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙΚΕΣ. Τι χρειαζόμαστε: Πίτες για σουβλάκια Μπριζόλες χοιρινές ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠίτες Αγγέλων σύμφωνα με γνωστό Αθηναϊκό μαγαζί ή απλά πίτες σκεπαστές. Εύκολος και γρήγορος μεζές ιδανικός για να συνοδεύσει τις μπυρίτσες μας τώρα το[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ πιο γνωστή κις στον κόσμο, είναι η κις Λορέν, που επί της ουσίας είναι μια τάρτα με κλασική γέμιση από αυγά και κρέμα γάλακτος, όπου προστίθεται ως βασικό[...]
Πηγή: caruso.gr