Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
από την κ. Κατερινιώ Κακαβά Απ ότι ξέρω και έχω διαβάσει, για να έχουμε ωραίο και εύγευστο ψωμάκι, δίνουμε σημασία στην ποιότητα του αλευριού, που παίζει πολύ[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΌ μουσακάς στο Cucina Caruso όπως έχετε διαπιστώσει με τις συνταγές μας εδώ και εδώ, αποτελεί αγαπημένο πεδίο δημιουργικής έμπνευσης και εκμοντερνισμού της[...]
Πηγή: caruso.grΤας-κεμπαπ με γιαούρτι-μία διαφορετική πρόταση του κλασσικού κοκκινιστού. Τι χρειαζόμαστε: 1 κg. μοσχάρι (σπάλα) 2 ντομάτες μεγάλες κόκκινες 2 πράσινες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό χοιρινός κιμάς (ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας ετοιμάσει μείγμα κατά 3/4 από σπάλα και κατά 1/4 από λαιμό, που είναι λιπαρός και δίνει ζουμερό κιμά -[...]
Πηγή: gastronomos.grΟ γύρος είναι αναμφίβολα το εθνικό μας "βρώμικο" φαγητό. Είναι αγαπημένη τροφή γιατί είναι νόστιμη, χορταστική και προπαντώς προσιτή στην τιμή. Όμως ο όρος[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr250 γρ. σπάλα χοιρινού 100 γρ. χωριάτικο λουκάνικο 500 γρ. προζύμι για ψωμί 3 κρεμμύδια 1 αυγό 100 ml. ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι Ξεφλουδίζετε και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕύκολα, λαχταριστά και με υλικά της επιλογής μας. Συνοδεύουμε με ζεστές πίτες και ντοματοκρεμμυδομαϊντανά. Συνταγή : γαστρονόμος Μερίδες : για 4-6 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ Μακεδονίτικη πρασοκρεατόπιτα της συνταγής μας, είναι μια δημιουργική διασκευή της αυθεντικής, όπου στη θέση των κομματιών αρνίσιου κρέατος της αυθεντικής,[...]
Πηγή: caruso.grΤις μέρες αυτές μπορεί να τις περάσαμε κατά μόνας αλλά έγινε μεγάλη συζήτηση για το αρνάκι του Πάσχα. Και σε μια από τις συζητήσεις αναφέρθηκε πως ο οβελίας[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΠΑΣΤΟΥΡΜΑΣ ΣΠΙΤΙΚΟΣ Ο παστουρμάς ή μπαστρουμάς, ουσιαστικα ειναι ενα ειδος αλλαντικου. Προκειται για ενα κομματι κρεας ολοκληρο, παστωμενο, ξηραμενο στον αερα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr