Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Μια εναλλακτική πρόταση για ψωμί του τοστ. Αποφεύγουμε τα βελτιωτικά και τα συντηρητικά!!!!!!!! Υλικά § 600 γρ. αλεύρι πολυτελείας ή 400 γρ. για όλες τις[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΛίγα μπουρεκάκια μελιντζάνας έκανα που τα αγαπούν και σκέφτηκα να σας τα βάλω να τα δείτε. Βέβαια κανονικά τα βουτώ σε μαρέγκα και μετά σε φρυγανιά τριμμένη[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.gr2 φύλλα σφολιάτας 1 στήθος κοτόπουλο Μπεσαμέλ 2 κουταλιές βιτάμ 3 κουταλιές αλεύρι 2 φλιτζάνια γάλα 1 αυγό 2 κουταλιές Φιλαδέλφεια 100 γρ. παρμεζάνα 1.[...]
Πηγή: cooktherapy.grΨωμι γεμιστο με τυρια και χωριατικο λουκανικο . Εξαιρετικο φαγητο για πικ νικ -αργα το βραδυ σνακ -δεκατιανο η συνοδεια για να scambled αυγα Το ψωμι λουκανικο[...]
Πηγή: irida.blogspot.grΓια 6-8 άτομα 2 κουταλάκια γλυκού ξηρή μαγιά ¾ κουταλάκι γλυκού ζάχαρη ½ κουταλάκι γλυκού αλάτι ελαιόλαδο 250 γραμμάρια αλεύρι κίτρινο για πίτες 2 δάχτυλα[...]
Πηγή: sidagi.grΤι ποιο όμορφο και νόστιμο να συνοδεύουμε τα κεμπάπ και τα σουβλάκια μας με σπιτικές πίτες.Το γνωρίζω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι αυτό από προσωπική εμπειρία,[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΈνας τρόπος να "σκεπάσουμε" η να διακοσμήσουμε μια τούρτα είναι και η ζαχαρόπαστα. Σαφώς διαφορετική η όψη της τούρτας.Επίσης με την ζαχαρόπαστα μπορούμε να[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΤο πρώτο μου ραντεβού με την ζαχαρόπαστα είναι πλέον γεγονός!!! To φλερτ μας είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, μέσω πληροφοριών που μελετούσα στο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΞεφυλλίζω περιοδικά, σερφάρω στα αγαπημένα μου μαγειρικά sites. Το D(o) I(t) Y(ourself) τα Χριστούγεννα είναι στα καλύτερα του. Αν πιστέψουμε όλα αυτά που[...]
Πηγή: bostanistas.grΞεφυλλίζω περιοδικά, σερφάρω στα αγαπημένα μου μαγειρικά sites. Το D(o) I(t) Y(ourself) τις γιορτες είναι στα καλύτερα του. Αν πιστέψουμε όλα αυτά που[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤΟ ΑΜΥΛΟ Το αμυλο είναι ενας γλυκοσιδικος πολυσακχαριτης, δηλαδη αποτελειται από μεγαλο αριθμο πολυμερισμενων μοριων γλυκοζης, τα οποια ενωνονται με τον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr