Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
ΨΩΜΙ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ, ΜΑΚΡΑΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ, ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // PANE BUCOSO CON LIEVITO MADRE, ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // PAN BAULETTO (PANE IN CASSETTA) CON LIEVITO MADRE, ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // PAN BAULETTO (PANE IN CASSETTA) CON LIEVITO MADRE, ΨΩΜΙ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ, ΜΑΚΡΑΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ, ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // PANE BUCOSO CON LIEVITO MADRE, Ψωμί χωρίς γλουτένη , Ψωμί του τοστ από σπίτι
Η πιο γνωστή κις στον κόσμο, είναι η κις Λορέν, που επί της ουσίας είναι μια τάρτα με κλασική γέμιση από αυγά και κρέμα γάλακτος, όπου προστίθεται ως βασικό[...]
Πηγή: caruso.grTarte à l’ oignon, ή Ziwelküeche από τον Γρηγόρη Φαρμάκη Γρηγόρης Φαρμάκης Η tarte à l’ oignon (τάρτ α λ’ ονιόν) – ή καλύτερα, Ziwelküeche, στην τοπική[...]
Πηγή: caruso.grΠΑΤ ΜΠΡΙΖΈ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ (ΖΥΜΗ ΤΑΡΤΑΣ ΑΛΜΥΡΗ) Για την πατ μπριζέ ( pâte brisée ) έχουμε μιλήσει αναλυτικά εδώ . Σήμερα θα δούμε μία παραλλαγή με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈχω λατρεία στις συνταγές που συνδυάζουν γλυκιά ζύμη με σοκολάτα! Κι αυτή είναι μια συνταγή για να σου τρέχουν τα σάλια! Απολαύστε! Συστατικά 420 γρ. αλεύρι[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΥλικά: Υλικά για την γέμιση: 500 γρ. φύλλα σπανακιού (προτιμήστε τρυφερό, "baby spinach") 250 γρ. φύλλα και τρυφερές κορυφές -μη ανθισμένης- τσουκνίδας 100 -[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΦΟΥΓΚΆΣΑ ΒΈΝΕΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Οπως έχουμε αναφέρ ει επανειλημμένα στο laboratorio , η ιταλική παραδοσιακή κουζίνα διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από γλυκά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧρησιμοποιήστε αλεύρι χωρίς γλουτένη -την συνταγή την φτιάχνω με αλεύρι Μύλοι Αγίου Γεωργίου από εκεί και η πεντανόστιμη και επιτυχημένη συνταγή !! Το πιο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΦΟΥΓΚΆΣΑ ΒΈΝΕΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Οπως έχουμε αναφέρ ει επανειλημμένα στο laboratorio , η ιταλική παραδοσιακή κουζίνα διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από γλυκά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ Ισως έχετε παρατηρήσει ότι πολύ σπάνια δημοσιεύω συνταγές με σφολιάτα. Ο λόγος είναι ότι γενικά δεν εμπιστεύομαι τα έτοιμα προϊόντα του εμπορίου και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧρησιμοποιήστε αλεύρι χωρίς γλουτένη -την συνταγή την φτιάχνω με αλεύρι Μύλοι Αγίου Γεωργίου από εκεί και η πεντανόστιμη και επιτυχημένη συνταγή !! Το πιο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΒασική ζύμη για πίτσα από το cookbox.gr Τα συγκεκριμένα υλικά είναι για 350 γρ ζυμάρι πίτσας και είναι αρκετό για μια στρογγυλή πίτσα 8 τεμ. για 2 άτομα. Αν[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΉθελα να φτιάξω κάτι με τα χέρια μου. Να δημιουργήσω κάτι από το τίποτα, κάτι για το οποίο να νιώσω περήφανη και να πω «να, κοίτα τί έφτιαξα».[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΆυριο είναι αργία εδώ και λέω να κάνω λίγο αποχή από το ίντερνετ. Εντελώς συμπτωματικά έχω και 10 πλυντήρια για σιδέρωμα οπότε λέω να τα κάνω και αυτά με την[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤο σπιτικό ψωμί είναι μια πρόκληση, ακόμη και για τους πιο πεπειραμένους μάγειρες. Δεν μοιάζει ούτε με το μαγείρεμα στην κατσαρόλα ούτε με το ψήσιμο μιας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ LUCA MONTERSINO Υπέροχη μέσα στην απλότητα της, θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε με έναν τεράστιο εργολάβο ή με τούρτα εργολάβο. Ακόμη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕδώ και καιρό είχα γράψει για ψωμί με αλεύρι ζέας , το οποίο είχα φτιάξει με προζύμι από κεφίρ. Ο λόγος ήταν ότι αναγνώστρια του μπλογκ, της οποίας η[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΨΩΜΑΚΙΑ ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Ψωμάκια σάντουιτς αφράτα και νόστιμα, φτιαγμένα με την συνταγή για τα ψωμάκια που χρησιμοποιούν στα χάμπουργκερ. Δόση : για[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓρήγορα νόστιμα, αφράτα, ευέλικτα και εμφανίσιμα. Η φωτογραφία τα αδικεί γιατί είναι φτιαγμένα με άλλη τεχνική με αλεύρι χωρίς γλουτένη. Φτιάχνει περίπου 32[...]
Πηγή: cookpad.com/gr250 γρ αλεύρι χωρίς γλουτ. για ψωμί 1/2 κουτ. γλ. αλάτι 5 γρ ξηρή μαγιά χωρίς γλουτ 1 κουτ. γλ. λάδι 250 ml χλιαρό νερό 250 γρ φέτα 2 κουτ. σουπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤΌΡΤΑΝΟ ΑΛΜΥΡΗ ΠΑΣΑΧΛΙΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙ Καζατιέλο και τόρτανο, οι περίφημες πασχαλιάτικες αλμυρές κουλούρες της παραδοσιακής ναπολετάνικης κουζίνας, οι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr