Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 52 συνταγές
ΥΛΙΚΑ 3 φλ. αλεύρι, 5-6 κόκκους μέχλεπι, 4-5 κόκκους μαστίχα, 4 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ, 6 αβγά, ½ φλιτζανάκι σπορέλαιο (ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, κ.λπ),[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣπιτικό αφράτο φύλλο γεμιστό με φέτα, χαλλούμι και αναρή. Σερβίρεται ζεστό, κρύο, με καφέ ή και για το κολατσιό στο σχολείο. Υλικά Για τη ζύμη 1 φλ. γιαούρτι,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 ποτήρι χοντροτριμμένη φέτα 2 στραγγιστά γιαούρτια 2 αβγά ψιλοκομμένο δυόσμο αλάτι και πιπέρι 1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠεντανόστιμη Τυρόπιτα με γιαούρτι χωρίς φύλλο! Υλικά Για 2-4 άτομα 1 ποτήρι χοντροτριμμένη φέτα 2 στραγγιστά γιαούρτια 2 αβγά ψιλοκομμένο δυόσμο, αλάτι και[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςTo πιο αφράτο ψωμί σε φόρμα !! Ποσότητα: 1 καρβέλι Αποθήκευση Εκτύπωση Χρόνος προετοιμασίας 1 ώρα 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος 30 λεπτά Συνολικός χρόνος 2[...]
Πηγή: craftcooklove.grΚαλημέρα σας!! Παρασκευή σήμερα και ώρα για γλυκάκι! Η πρώτη επαφή; Με μια συνταγή για σάμαλι του Α.Πετρετζίκη. Η δεύτερη; Με μια ηπειρώτικη συνταγή για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα πιτάκια αυτά, θυμάμαι τη γιαγιά μου να τα φτιάχνει από τότε που ήμουνα μικρό παιδί. Η μόνη διαφορά είναι, ότι αντί για μπέικον, η γιαγιά μου τα έφτιαχνε με[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤην Καθαρά Δευτέρα δεν υπάρχει σπιτικό που να μην έχει την παραδοσιακή λαγάνα, είτε σπιτική είτε αγοραστή απο το φούρνο. Όλα τα άλλα είναι συνοδευτικά αλλά[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΚαλημέρα σας!! Παρασκευή σήμερα και ώρα για γλυκάκι! Η πρώτη επαφή; Με μια συνταγή για σάμαλι του Α.Πετρετζίκη. Η δεύτερη; Με μια ηπειρώτικη συνταγή για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι Samboosak είναι παραδοσιακά τριγωνικά κρεατοπιτάκια που συνηθίζονται να τρώγονται κάθε βράδυ κατά τη διάρκεια του μήνα Ramadan σε πολλές χώρες της Μέσης[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥπέροχα σπιτικά, τραγανά, σουσαμένια κουλούρια! Απαιτούν βέβαια κάποια διαδικασία αλλά το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό! Θα τα απολαύσουμε με το πρωινό μας[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤην Καθαρά Δευτέρα δεν υπάρχει σπιτικό που να μην έχει την παραδοσιακή λαγάνα, είτε σπιτική είτε αγοραστή απο το φούρνο. Όλα τα άλλα είναι συνοδευτικά αλλά[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr1 Κιλό φέτα πιπεράτη 200 γρ. τυρί ροκφόρ 10 φυλλαράκια δυόσμος Πιπέρι 6 Αυγά 4 Φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι 1 Μπουκάλι σουρωτή 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 πακετάκια μαγιά (των 7 γρ.) 2 κούπες χλιαρό νερό 4 κ.σ. ζάχαρη 1/3 κούπας canola oil - δεν ξέρω πως λέγεται αυτό στα Ελληνικά, είναι πάντως σπορέλαιο. Εγώ[...]
Πηγή: cooktherapy.grΕίναι οι πιο φανταστικές κρεατόπιτες που έχω φάει στη ζωή μου!!!! Για να ξέρετε αυτή η συνταγή δεν είναι δική μου, είναι της μαμάς ενός φίλου μου!!!! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ Ηλίας , καλός φίλος και συνάδελφος, εδώ και αρκετό καιρό προσπαθούσε να με καταφέρει να του φτιάξω μια πορτοκαλόπιτα με έντονο το άρωμα και την γεύση του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ αλάτι 1 κ.γ ζάχαρη 2 φακελάκια ξηρή μαγιά η 2 κυβάκια νωπή 1/4 κούπας αραβοσιτέλαιο 680 ml χλιαρό νερό 500 γρ[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.gr1 ποτήρι νερού λάδι (1/2 ελαιόλαδο - 1/2 αραβοσιτέλαιο) 1 ποτήρι τριμμένα κίτρινα τυριά (ρεγκάτο, έμενταλ ή ότι έχετε στο ψυγείο σας) 1 ποτήρι νερό 1/2 κιλό[...]
Πηγή: cooktherapy.grΑπλά υπέροχη! Τι χρειαζόμαστε: Για το φύλλο: 2 1/2 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις λίγο αλάτι 1 κ.γ. μπέικιν πάουτερ 1/2 ποτήρι αραβοσιτέλαιο 1/2 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλιτζάνι του τσαγιού χλιαρό γάλα 1 φλιτζάνι του τσαγιού χλιαρό νερό 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι πλήρες λιπαρών[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/ΥΛΙΚΑ 3 φλ. αλεύρι, 4 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ, 5-6 κόκκους μεχλέπι, 4-5 κόκκους μαστίχα, 6 αβγά, ½ φλιτζανάκι σπορέλαιο (ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, κλπ), 2[...]
Πηγή: xrysessyntages.com