Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 105 συνταγές
το αγροτικό μεγαλείο της χορτόπιτας, ΕΡΜΠΑΤΖΌΝΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΡΈΤΖΟ ΕΜΙΛΙΑ // ERBAZZONE o SCARPAZZOUN ALLA REGGIANA per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, Χορτόπιτα!, Χορτόπιτα!, ΕΡΜΠΑΤΖΌΝΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΡΈΤΖΟ ΕΜΙΛΙΑ ♦♦ ERBAZZONE o SCARPAZZOUN ALLA REGGIANA per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE
Ενας συμμαθητής του γιου μου, συχνά-πυκνά μου "κολλάει" για το τι θα του φτιάξω. Ένα διάστημα με βασάνιζε κάθε φορά που με έβλεπε για να του φτιάξω κις λορέν.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤα μακρόστενα μπιφτέκια, που τα υιοθετήσαμε κι εμείς, μοιάζουν με λουκάνικο περασμένο σε σουβλάκι και γίνονται στις αραβικές χώρες με παχύ κιμά από αρνί ή[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο καλοκαίρι η δουλειά στους μπαχτσέδες γινόταν από όλη την οικογένεια και ξεκινούσε αξημέρωτα: πότισμα, ξεβοτάνισμα, κλάρωμα, συλλογή... ένα σωρό δουλειές[...]
Πηγή: bostanistas.grΆλλο ένα φαγάκι που έφτιαξα στην γιορτή του καλού μου, και όλοι μου ζητούσαν την συνταγή. Και η αλήθεια είναι ότι έγινε πεντανόστιμο!! Λαχανικά, τραγανό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα) Για το φύλλο 450 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γρ. λίπος μοσχαρίσιο* 2 κ.τ. αλάτι 1 αυγό Για τη γέμιση 5 μέτρια ξερά κρεμμύδια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: Για 4-6 άτομα 250 γραμμάρια μαργαρίνη μαλακή 150 γραμμάρια φυτικό λίπος 100 γραμμάρια λευκό κρασί αρετσίνωτο 7 γραμμάρια Αλάτι 150 γραμμάρια παρμεζάνα[...]
Πηγή: sidagi.grΉθελα να φτιάξω κάτι με τα χέρια μου. Να δημιουργήσω κάτι από το τίποτα, κάτι για το οποίο να νιώσω περήφανη και να πω «να, κοίτα τί έφτιαξα».[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη της βάσης: 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο + 1 κουτ. σούπας για την ταρτιέρα 50 ml γάλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι σπιτικές κρέπες είναι η αδυναμία της κόρης μου. Πολλές φορές όταν την ρωτάω «τι θα θελες για φαγητό?» μου απαντάει «υλικά για κρέπες[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕίναι η παραδοσιακή συνταγή της Μυκονιάτικης κρομμυδόπιτας! Συνήθως σρβίρεται σε πανηγύρια. Νοστιμότατη!! Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: Μισό κιλό αλεύρι. Ένα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤας-κεμπαπ με γιαούρτι-μία διαφορετική πρόταση του κλασσικού κοκκινιστού. Τι χρειαζόμαστε: 1 κg. μοσχάρι (σπάλα) 2 ντομάτες μεγάλες κόκκινες 2 πράσινες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλησπέρα, μόλις εχθές το βράδυ επέστρεψα από τις δεκαπενθήμερες (μόνον) διακοπές μου. Βέβαια, μη φανταστείτε και πολύ ξεκούραση... κάτι το καθάρισμα του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια αγαπημένη συνταγή από το περιοδικό ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ (τεύχος Αύγουστος 1999) Υλικά Για την τάρτα: 2 φλ. τσ. αλεύρι 100 γρ. βούτυρο παγωμένο 2-3 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ μακαρονόπιτα αυτή όπως λέει και το όνομά της θυμίζει ιταλική συνταγή. Οφείλεται στη ντομάτα που ρίχνουμε από πάνω η οποία έχει μαγειρευτεί ελάχιστα και την[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά Για την κρούστα: 352 γρ. αλεύρι, 2 γρ. αλάτι, 120 γρ. βούτυρο (από το ψυγείο), 50 γρ. μαγειρικό λίπος, π.χ. μαργαρίνη (από το ψυγείο), 40 γρ. κρύο νερό.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 1,5 κιλό μοσχάρι φιλέτο ή κόντρα ή ribeye (φιλέτο μπριζόλας) Λίγο ελαιόλαδο Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 600 γραμμ. άσπρα ανίταρα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: mamapeinao.gr