Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Η ανάρτηση της φίλης Ελένης και των ταξιδιών της, για την πάστα φλώρα ήρθε την επόμενη μέρα, από αυτήν που είχα φτιάξει ένα κονφί με αχλάδια και μήλα . Με[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚαλημέρα και καλή βδομάδα! Στην πανέμορφη Σίφνο ταξιδεύουμε απόψε για την παραδοσιακή της μελόπιτα αλλά και για μια παραλλαγή της. Η "κανονική" μελόπιτα Σίφνου[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΈχετε σκεφτεί τι μπορείτε να κάνετε με το ρυζόγαλο που σας περίσσεψε. Κάνετε ρυζόγαλο και μένουν 2 μπολ στο ψυγείο δεν τα πετάμε. Ανακύκλωση τώρα όσο τρελό και[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Χρόνια τώρα στο βιβλίο συνταγών της αγαπημένης γιαγιάς που καταγόταν από την Ήπειρο υπήρχε παραμελημένη τούτη η συνταγή. Λίγο το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο ραβέντι το ανακάλυψα εδώ στην Ολλανδία, πριν τέσσερα περίπου χρόνια, και από την πρώτη φορά που το γεύτηκα, κατάλαβα πως είναι κάτι το ξεχωριστό. Είναι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 250 γρ. ανθότυρο 250 γρ. βούτυρο 300 γρ. αλεύρι 2 πρέζες βανίλια 1 πρέζα αλάτι 2 κουταλιές γιαούρτι ΥΛΙΚΑ για τη γέμιση: Μαρμελάδα της[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια την τάρτα βάση για γλυκές τάρτες Για τη γέμιση 500 γρ. ανθότυρο 100 γρ. ζάχαρη 2 αυγά (+1 για το άλλειμα της τάρτας) 20 γρ. μπέικιν πάουντερ 1 κ .γ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com600 γρ. ανθότυρο ή ανάλατη μυζήθρα 150 γρ. μέλι 3 αυγά 1 κ.σ. κορν φλάουρ 1/2 κ.γ. αλάτι βανίλια ή ξύσμα λεμονιού για άρωμα Προαιρετικά κανέλα τριμμένη και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΠΙΤΕΣ Δημοσιεύθηκε Αύγουστος 24, 2018 Αύγουστος 24, 2018 Έχετε σκεφτεί τι μπορείτε να κάνετε με το ρυζόγαλο που σας περίσσεψε ; Κάνετε ρυζόγαλο και[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: 10 φύλλα κρούστας 3/4 φλυτζανιού βούτυρο λιωμένο (για το άλειμμα των φύλλων) 6 κουταλιές σούπας βούτυρο (για την κρέμα) 6 κουταλιές σούπας αλεύρι[...]
Πηγή: greekcook.gr