Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Κεφαλλονίτικη Κρεατόπιτα με φύλλο ανοιγμένο στο χέρι, ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΙΚΗ ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑ ♦♦ TORTA DI CARNE DA CEFALONIA, Νησιώτικη κρεατόπιτα και θα... μοσχομυρίσει το σπίτι, Πεντανόστιμη κρεατόπιτα με πλούσια γέμιση από μπεσαμελ και μπέικον, Κρεατόπιτα ανοιχτή με κάστανα, Κεφαλονιτικη κρεατόπιτα!Ιδανική για το Πρωτοχρονιατικο τραπέζι!
Δείτε περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Φτιάχνουμε 2 φύλλα σπιτικής σφολιάτας. Υλκά για τη ζύμη : 1 σφηνάκι τσίπουρο ή ξύδι ή κρασί , (εξαρτάται[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια το ζυμαράκι μας 200 ml νερό ζεστό αλλά όχι καύτο αλεύρι για όλες τις χρήσεις όσο παρει 1 κγ ξύδι απο κρασί 4 κσ ελαιόλαδο 0,5 κγ αλάτι (προς το τέλος εγώ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr5,5 φλυτζ.τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις (μαλακό κατηγορίας Π) - (750-770γρ). 4 κουτ. σούπας παρθένο ελαιόλαδο (60ml). 1 κουτ. σούπας ξύδι από κρασί[...]
Πηγή: cookpad.com/grφύλλο …για το 5,5 φλυτζάνια τσαγιού (750-770 γρ) αλεύρι για όλες τις χρήσεις (μαλακό κατηγορίας Π) 4 κ.σ. καλό παρθένο ελαιόλαδο 1 κ. σ. ξύδι από κρασί 1 κ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔείτε περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Φτιάχνουμε 2 φύλλα σπιτικής σφολιάτας. Υλκά για τη ζύμη : 1 σφηνάκι τσίπουρο ή ξύδι ή κρασί , (εξαρτάται[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΛίγο παλιότερα είχα γράψει, "Δεν έχω φάει ποτέ σε εστιατόριο με Michelin star κι έτσι δε μπορώ να σας πω τί γεύση έχει ένα πιάτο φτιαγμένο με αυτά τα πρότυπα".[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΛίγο παλιότερα είχα γράψει, "Δεν έχω φάει ποτέ σε εστιατόριο με Michelin star κι έτσι δε μπορώ να σας πω τί γεύση έχει ένα πιάτο φτιαγμένο με αυτά τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 300 γρ. αλεύρι αλλατίνη γ.ό.χ. 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 πρέζα αλάτι 1 κ.γ. ξύδι 130-150 ml νερό Για τον κιμά 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 1 κρεμμύδι 50[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ για 6 άτομα Για το φύλλο -750 γρ. αλεύρι -½ κούπα ελαιόλαδο -2 κουτ.σούπας ξύδι -1 αυγό χτυπημένο -½ κούπα νερό χλιαρό -αλάτι Για τη γέμιση[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΥπέροχες πιτούλες που τις έφτιαξα σήμερα, που μου είχε περισσέψει λίγος κιμάς, από τα μακαρόνια με κιμά της προηγούμενης μέρας. Για τον κιμά δεν θα σας πω[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΤο τσαλαφούτι είναι ένα φρέσκο και κρεμώδες τυρί από την Ευρυτανία που μοιάζει με το κατίκι Δομοκού, όμως είναι πιο πλούσιο σε λιπαρά και πιο σφιχτό, με γεύση[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΛίγο σπανάκι απ’ εδώ… Ένα λουκανικάκι απ’ εκεί…Λίγο μαλακό τυράκι που ξέμεινε απ’ κάτι άλλο... Ένα γιαουρτάκι που[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com