Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Προσπαθήστε τα πιτάκια να έχουν λεπτό πάχος ώστε τα μπουρεκάκια να ψηθούν εύκολα και να γίνουν τραγανά! Τι χρειαζόμαστε: Ζύμη 340 γρ. αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grFor English, scroll down Τώρα... πίτα δεν το λες αλλά άλλο τίτλο δεν μπορούσα να σκεφτώ. Ίσως μπάρες θα μπορούσα να το πω γιατί προτιμώ να το κόβω έτσι και ένα[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΜία ακόμη εκδοχή μηλόπιτας, με ιδιαίτερη γεύση.. Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Γλυκά ταψιού Γλυκά με φρούτα Διάφορα Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr1 μήλο μεγάλο καθαρισμένο και ψιλοκομμένο τριμμενο 1 κ.γ. κανέλα 1 κ.γ. γαρύφαλο 1 κ.γ. σόδα 2 κ.σ. γιαούρτι 2 κούπες αλεύρι φαρίνα 1 κούπα ζάχαρη Σταφίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 μήλο μεγάλο καθαρισμένο και ψιλοκομμένο τριμμενο 1κ.γ. κανέλα 1κ.γ. γαρύφαλο 1κ.γ. σόδα 2κ.σ. γιαούρτι 2 κούπες αλεύρι φαρίνα 1 κούπα ζάχαρη Σταφίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το τσαι 2 ξυλάκια κανέλας 2-3 γαρύφαλλα 1 πορτοκάλι ξυσμένο κομμενο σε ροδέλες η φλουδα του πορτοκαλιού 4 μήλα γκόλντεν σε κυβάκια 400 γρ.κόκκινη φαρίνα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜετά από την υπέροχη φρουτόπιτα που σας έφτιαξα, σειρά έχουν οι ατομικές φρουτόπιτες. Δοκιμάστε αυτές τις πεντανόστιμες ατομικές πίτες φρούτων, με γέμιση από[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr26/12/16 Ένα Ιταλικό γιορτινό ψωμί με την ονομασία pinza και όχι pizza ( αν και από εκεί προέρχεται) σας προτείνουμε για φέτος. Στην γειτονική μας χώρα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά για την ζύμη της τάρτας 250 γρ αλεύρι κοσκινισμένο 125 γρ βούτυρο μαλακό 1/2κ.γ αλάτι 1 κρόκο αυγού 50 μλ γάλα κρύο ή νερό Ετοιμασία ζύμης Ανακατεύουμε[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ | ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΜΑΜΑΔΙΣΤΙΚΟ ΓΛΥΚΟ| ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ Γλυκό παιδικών αναμνήσεων, συναγωνιστής του επίσης αγαπημένου "ανώνυμου" γλυκού[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΜε τα χρυσά μήλα του Οκτώβρη! Η γέμιση γλυκισμάτων με φρούτα είναι πολύ συνηθισμένη στις κουζίνες όλου του κόσμου. Οι μηλόπιτες και τα μηλοπιτάκια είναι το[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΓΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Το φθινόπωρο είχα μετατρέψει μέρος απο το φυσικό μου προζύμι σε υγρό φυσικό προζύμι (υ.φυ.προζ. ή li.co.li. απο τα ιταλικά), με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌταν αποφασίστηκε πως θα ξεκινούσαμε το bostanistas.gr στις 12 Δεκέμβρη, ούτε δέκα μέρες πριν τις χειμερινές τροπές του ήλιου, δεν ήξερα αν είχε και κάποιος[...]
Πηγή: bostanistas.grΏρες-ώρες με πιάνει ένα περίεργο πράγμα. Θυμός, οργή, αγανάκτηση και κάτι σαν "παραίτηση" μαζί, όλα σ’ ένα «πακέτο». Η προχθεσινή μέρα ήταν μια[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜε τα χρυσά μήλα του Οκτώβρη! Έχετε ακούσει την παροιμία «όλοι ξανοίγουν το σεισμό κι ο μαραγκός γυναίκα»; Την λένε άραγε –έστω με άλλα λόγια-[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΡοδακινόπιτα όπως περίπου λέμε το χειμώνα μηλόπιτα. Στο μάτι έχω βάλει βέβαια από παλιά την τάρτα με νεκταρίνια της Αγγελικής, την οποία τότε είχα κάνει με[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟ τραχανάς είναι ένα από τα παραδοσιακά μας προϊόντα που μ' αρέσει πάρα μα πάρα πολύ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της μανούλας μου (γιατί εγώ ήμουν πολύ μικρή για[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.gr1 μήλο 1 αχλάδι 1 πορτοκάλι μια χούφτα καρύδια 4-5 δαμάσκηνα ξερά 3-4 βερύκοκα ξερά 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα 1 πακέτο φύλλο για γλυκά 1 κουταλιά της[...]
Πηγή: cooktherapy.gr