Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Υλικά :για τη γέμιση: 1/2 κιλό σπανάκι ,1/2 κιλό σέσκουλα , λίγα ραδίκια (πάνε πολύ και οι καυκαλήθρες) φρέσκα κρεμμυδάκια , άνηθο κατά βούληση ,αλάτι,πιπέρι[...]
Πηγή: oisyntagestisxrysas.blogspot.grΗ τρίτη συνταγή που παρουσίασα στην εκπομπή του Σκάι « Chef στον αέρα », είναι μια ανοιξιάτικη πίτα, με καταγωγή από την Λαμία και περισσότερο από[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνα πολύ νόστιμο παραδοσιακό πιάτο με άγρια αρωματικά χόρτα της Ελληνικής φύσης, ενισχυμένα από το καταπληκτικό άρωμα του μάραθου. Ο παστός βακαλάος γίνεται[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΆλλη μια δική μου συνταγή η οποία συνδυάζει την δυτική κουζίνα με την παραδοσιακή κουζίνα της Κρήτης. Η τάρτα αυτή είναι γεμισμένη με βλίτα ή άλλα χόρτα γλυκά[...]
Πηγή: gourmetfoodlovers.blogspot.grΕίναι μια δίαιτα γρήγορη, υγιεινή και πολύ αποτελεσματική! Εκμεταλλευτείτε τα φρούτα και λαχανικά της όμορφης αυτής εποχής και χάστε εύκολα και υγιεινά έως 5[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΔοκιμάστε την πιο αρωματική χορτοτυρόπιτα !!! ΥΛΙΚΑ: 1 κιλό σπανάκι 1 πράσο ραδίκια, καυκαλήθρες και ότι άλλο σε χορταρικό ψιλοκομμένος μάραθος και άνιθος[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΔοκιμάστε την πιο αρωματική χορτοτυρόπιτα !!! ΥΛΙΚΑ: 1 κιλό σπανάκι 1 πράσο ραδίκια, καυκαλήθρες και ότι άλλο σε χορταρικό ψιλοκομμένος μάραθος και άνιθος[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣυστατικά Τσουκνίδα (περίπου 1/2 - 1 κιλό) Αλεύρι Πολέντα Διάφορα χόρτα, περίπου 300 γρ. (Σέσκουλα, Ραδίκια ή ζωχούς, φύλλα απο ραπανάκι, βρούβες κ.α.) Πράσινα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη 1 κ. αλεύρι 2 κ.σ. ξύδι Λίγο αλάτι Νερό κρύο όσο πάρει Για τη γέμιση 500 γρ. σπανάκι 250 γρ. κουκουλίθρες (καυκαλήθρες) 250 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Παναγιώτης Ανδρέου εντάχθηκε στη βιολογική γεωργία πριν από 17 χρόνια. Καλλιεργεί 350 στρέμματα, κάποια ημιορεινά στο χωριό Παύλος της Λιβαδειάς και κάποια[...]
Πηγή: gastronomos.gr