Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
Η Fattoush (or Fattoosh, Αραβικά فتوش ) είναι μια πολύ δημοφιλής Αραβική σαλάτα, ειδικά στο Λίβανο και τη Συρία. Ας είναι καλά η Αναστασία που με έμαθε να την[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grπηγή Το ημερολόγιο "Το Άγγελμα της Ημέρας" που μου έπαιρνε η μητέρα μου όταν ήμουνα μικρή, έγραφε σε μια σελίδα του: "Δέκα τρόποι για να γίνετε και πάλι[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΕίναι μια δίαιτα γρήγορη, υγιεινή και πολύ αποτελεσματική! Εκμεταλλευτείτε τα φρούτα και λαχανικά της όμορφης αυτής εποχής και χάστε εύκολα και υγιεινά έως 5[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟ πουρές ρεβυθιών με ταχίνι, ή χούμους, όπως λέγεται στα αραβικά, είναι μια πολύ παλιά, νόστιμη και θρεπτική κρεμώδης σαλάτα, με καταγωγή από τη Μέση Ανατολή,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΌταν με κάλεσαν να δοκιμάσω το φαγητό στο Rosebud και να γράψω κριτική, ήμουν να σας πω λιγάκι επιφυλακτική. Παρόλο που στην Ελλάδα -και σε όλη τη Μεσόγειο-[...]
Πηγή: foodjunkie.euthe recipe in english υλικά για 35 μπαλάκια 240γρ κόκκινα φασόλια (μία κονσέρβα) 1 ποτήρι κινόα 1 1/2 ποτήρι νερό 70γρ τοματοπελτέ 1 φέτα ψωμί 3-5 κουταλιές[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΥλικά μανιτάρια: 1 κιλό μεγάλα (βασιλομανίταρα Γρεβενών ή πόρτο μπέλο) θυμάρι ξερό: 1 κουταλιά της σούπας βασιλικός φρέσκος: 2 κουταλιές της σούπας,[...]
Πηγή: icookgreek.comΚαλή σας μέρα! Μια απλή σαλάτα για σήμερα, νόστιμη, υγιεινή με όλα τα καθημερινά υλικά που η καταγωγή της μας ταξιδεύει στο Λίβανο. Fattoush σημαίνει[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤην Κυριακή της Πεντηκοστής στο Χωριό μας το Κυπαρίσσι Γρεβενών εξακολουθούμε και την γιορτάζουμε με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο. Αποχαιρετούμε τις ψυχές των[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.gr1 μεγάλο μάτσο μαϊντανό 1/2 κιλό ψωμί 2 σκελίδες σκόρδο (ή περισσότερο, αν μας αρέσει) 2-3 κουτ. σούπας λευκό ξίδι 1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι[...]
Πηγή: gastronomos.grΠολίτικη κουζίνα, πολίτικη σαλάτα, νοστιμιές που θυμίζουν την Κωνσταντινούπολη και τις λιχουδιές της. Η συγκεκριμένη σαλάτα που άφησε εποχή με τη νοστιμιά της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι vinaigrette είναι απαραίτητες για να νοστιμίσουμε και να αναδείξουμε τις σαλάτες και τα πιάτα μας! Τις χτυπάμε πάντα στο multi ή στο σέικερ και περιχύνουμε[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΑυτό το ροδοκόκκινο, τραγανό ψωμάκι με γυρίζει πίσω στα παιδικά μου χρόνια. Θυμάμαι ότι στο σπίτι μου, κάθε φορά που ζύμωναν φρέσκο ψωμί, πάντα περίσσευε -[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟι αφράτοι αυτοί ρεβιθοκεφτέδες ειναι το πιο διάσημο Αραβικό πιάτο στον κόσμο! Σερβίρονται μέσα σε αραβική ή κυπριακή πίτα, συνοδευμένοι με ντοματούλα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΕίμαστε στη μέση του καλοκαιριού και το μόνο που θέλουμε με τη ζέστη, είναι να περνάμε όσο λιγότερη ώρα στην κουζίνα μπορούμε, να φτιάχνουμε ελαφριά και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ μητέρα μου σε νεαρή ηλικία, έφυγε από το χωριό και ήρθε στην Αθήνα για να μάθει ράψιμο. Έπιασε δουλειά σε έναν ονομαστό οίκο ραπτικής ( της κυρίας Έλλης )[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά 1 μπαγκέτα 1 πακέτο τυρί Φιλαδέλφεια 1 πιπεριά Φλωρίνης 1 καρότο Μερικές πράσινες ελιές Λίγη κάπαρη Μερικά αγγουράκια τουρσί 1 αυγό σφικτό Εκτέλεση[...]
Πηγή: greekmasa.gr4/5/15 Τριφτή καροτόπιτα με φέτα και φιστίκια Αιγίνης είναι η ιδανική χρήση των καρότων που μας έχουν μείνει καιρό στο ψυγείο. Ένα νόστιμο, υγιεινό, σπιτικό[...]
Πηγή: zannetcooks.comΌταν η φίλη μου η Χαρά μου είπε ότι έφτιαξε το νοστιμότερο ψωμί μόνο με ένα αλεύρι και ένα κουτάκι μπύρα, την κοίταξα δύσπιστα. Πέρασαν μήνες μέχρι να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟ χρόνος ετοιμασίας κυμαίνεται από 6 ως και 8 ώρες (όσο αργότερα ανέβει η ζύμη, τόσο νοστιμότερα γίνονται!). Ο συνδυασμός από διάφορα αλεύρια παίζει σημαντικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΤούτες οι ελιόπιτες - ρολά είναι διασκευή της Βαλής Μανουηλίδη από αρβανίτικη συνταγή. Ό,τι πρέπει για μεζέ, αφράτες, χωρίς όμως να θυμίζουν ψωμί,[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ λαγάνα αν εξαιρέσεις το σχήμα της, δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που να την κάνει να ξεχωρίζει από το ψωμί που συνηθίζουμε να καταναλώνουμε[...]
Πηγή: misshealthyliving.gr01/12/13 Καλό μήνα φίλοι μου. Δεκέμβρης και για τα καλά στον χειμώνα και ναι πλέον, αφού στολίσαμε επιτέλους και εμείς, για τα καλά δίπλα στα Χριστούγεννα.[...]
Πηγή: zannetcooks.comΠώς γίνεται να έχουμε ζυμωτό ψωμί, φρέσκο κι αχνιστό, κάθε μέρα; Κατά τη γνώμη και την εμπειρία μου, πανεύκολα. Ακολουθήστε τις οδηγίες μου, παρακαλώ:[...]
Πηγή: bostanistas.gr