Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 90 συνταγές
Ζύμη: 5 κούπες αλεύρι 1 κουτάλια της σούπας ξύδι ή τσίπουρο 2 κουταλιές της σούπας λάδι Αλάτι Λίγο νερό Γέμιση: Διάφορα λάχανα (σπανάκι, μαϊντανό,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧθες η γειτονισσά μου η Βάσω , μιά νεαρή κυριούλα γέννησε και έκανε δύο όμορφα αγοράκια...δίδυμα! Οι γιαγιάδες μας και οι μαμαάδες μας έφτιαχναν λαγκίτες γα[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΑιτία κι αφορμή γι αυτήν εδώ την ανάρτηση η κουζίνα της Μπέττυς ! Ας τα πιάσουμε όμως από την αρχή. Όταν η Μπέττυ έβαλε τα Διπλωτάρια της, δεν έβλεπα την ώρα[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΌποιος έχει ταξιδέψει στη Σάμο, γνωρίζει πως πέρα από τα αμέτρητα, πανέμορφα ακρογιάλια με τις πεντακάθαρες θάλασσες και τις εκπληκτικές αμμουδιές, το[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grNηστίσιμη εκδοχή... Τι χρειαζόμαστε: Για το ΦΥΛΛΟ: 1 φλιτζ. τσαγιού νερό χλιαρό 1 φλιτζ. καφέ ελαιόλαδο ένα σφηνάκι τσίπουρο αλάτι-πιπέρι 1κ.γ. γλυκάνισο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για τη γέμιση 1 κιλό φρέσκια μυζήθρα 5 αυγά χτυπημένα 1 φλυτζ. σιμιγδάλι ψιλό ½ κιλό ζάχαρη ½ πακέτο βούτυρο (μόνο όταν η μυζήθρα είναι αποβουτυρωμένη)[...]
Πηγή: greekmasa.grΟ φούρνος της γειτονιάς μου φτιάχνει τα πιο θεϊκά πολύσπορα τυροπιτάκια με αλεύρι ολικής. Τρως ένα και πας στον παράδεισο! Για μερικά λεπτά μεταφέρεσαι μέσα[...]
Πηγή: bostanistas.gr…για τη ζύμη 250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ. τσικουδιά 1 κ.σ. καλό, παρθένο ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι χλιαρό νερό 1/4 κ.γ. αλάτι …για τη γλυκιά γέμιση[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή η πιτούλα είναι απίστευτη!!!! Την είχα στο μυαλό μου εδώ και καιρό και ήθελα να τη σκαρώσω μόλις έπεφτε λίγο η τιμή της αγκινάρας αλλά τελικά δεν άντεξα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΜια πιτούλα πεντανόστιμη και τραγανή!!!! ΥΛΙΚΑ (για το φύλλο) 500 γραμμάρια αλεύρι σταρένιο σκληρό 1/2 φλιτζανάκι του καφέ τσίπουρο 1 φλιτζανάκι του καφέ[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr...η κολασμένη εκδοχή! Τι χρειαζόμαστε: Για το ΦΥΛΛΟ: 1 φλιτζ. τσαγιού νερό χλιαρό 1 φλιτζ. καφέ ελαιόλαδο ένα σφηνάκι τσίπουρο αλάτι-πιπέρι 1κ.γ. γλυκάνισο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣταφιδόψωμα με άρωμα απο φασκόμηλο και κανέλα. Είναι το καλύτερο έδεσμα για την Μ. Παρασκευή και όχι μόνο. Τι χρειαζόμαστε: 600 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 κ.σ. τσίπουρο 1 κ.σ. αλάτι 2 1/2 ποτήρια νερό 300 γραμμ. φέτα θρυμματισμένη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ σημερινή ανάρτηση, είναι αφιερωμένη εξαιρετικά, στο Δημήτρη και στην Αχτίδα του! Έτσι σαν δώρο για τη χθεσινή του γιορτή, με τις ευχές μου για Υγεία και[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr-Είναι γεγονός ότι τα ωραία πράγματα τελειώνουν γρήγορα. Πάει και η 7η Μανιταρογιορτή και πάμε για την 8η. -Ηταν όλα τόσο όμορφα που ήταν λίγες οι τρείς μέρες.[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.gr