Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Γαλλική τάρτα με κουνουπίδι, μια απο τις αγαπημένες μου συνταγες... Τι χρειαζόμαστε: Για την ζυμη 250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 γρ βούτυρο + 10[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ λέξη τουρσί ( torsh =ξινό) είναι Περσικής προελεύσεως και σημαίνει τα διατηρημένα μέσα σε άλμη λαχανικά. Το τουρσί είναι ένα πολύ αγαπημένο ορεκτικό σε όλες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑν επρόκειτο για ένα απλό τοστ, σίγουρα δεν θα το δημοσιεύαμε. Ωστόσο όμως μας έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση αυτό που χρησιμοποιούν αντί για το ψωμί, που δύσκολο[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΚαθαρά Δευτέρα χωρίς τραγανές, σουσαμένιες λαγάνες δεν γίνεται! Το παραδοσιακό ψωμί είναι πανεύκολο! Φέτος φτιάξτε λαγάνες με τα χεράκια σας, γευτείτε την[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΥπάρχουν άπειρες συνταγές για ψωμί αλλά αυτή η τελευταία που έχει δημιουργήσει απίστευτο χαμό στο Internet είναι πολύ διαφορετική και θα το καταλάβετε ευθύς[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΚάτι σαν τάρτα μάραθου… Τις κλασικές μαραθόπιτες της Κρήτης δεν τις έχω βάλει ακόμη στο blog.Οι φωτογραφίες υπάρχουν στην παλιά μου μηχανή και πρέπει να τις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ έννοια της νηστείας, δηλαδή η αποχή από ορισμένες τροφές σαν ένδειξη σεβασμού προς κάποια ανώτερη δύναμη, είναι παλιά όσο και ο άνθρωπος και δεν επινοήθηκε[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτή η εγγλέζικη πίτα γίνεται με περισσεύματα λαχανικών, κυρίως με πατάτες και λάχανο αλλά μπορούμε να βάλουμε και διάφορα άλλα λαχανικά. Τη λένε έτσι από τους[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΟι σαλάτες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μας, κοινώς χωρίς σαλάτα δεν τρώμε ποτέ. Δεν μπορώ να πω ότι η ποικιλία τους είναι μεγάλη αλλά πάντα είναι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΌλα τα φαγητά δεν πρέπει να αλατίζονται την ίδια στιγμή. Τα όσπρια και τα λαχανικά σκληραίνουν όταν αλατίζονται από την αρχή του μαγειρέματος. Το κρέας και τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα φύλλο σφολιάτας που έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει κάτι και αρκετό κουνουπίδι, ήταν η αφορμή γι αυτή την πεντανόστιμη (κατά γενική ομολογία:) τάρτα. Τα υλικά[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΈνα φύλλο σφολιάτας που έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει κάτι και αρκετό κουνουπίδι, ήταν η αφορμή γι αυτή την πεντανόστιμη (κατά γενική ομολογία:) τάρτα. Τα υλικά[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΟι σαλάτες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μας, κοινώς χωρίς σαλάτα δεν τρώμε ποτέ. Δεν μπορώ να πω ότι η ποικιλία τους είναι μεγάλη αλλά πάντα είναι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ λέξη τουρσί ( torsh =ξινό) είναι Περσικής προελεύσεως και σημαίνει τα διατηρημένα μέσα σε άλμη λαχανικά. Το τουρσί είναι ένα πολύ αγαπημένο ορεκτικό σε όλες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚάποτε έτυχε να ακούσω έναν άνδρα να διαμαρτύρεται για το φαγητό που του σέρβιρε μια γυναίκα. Υποστήριζε ότι αυτό δεν είναι "κανονικό" φαγητό, την κατηγορούσε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr1 κουτί σφολιάτας (δυο φύλλα δηλαδή) 3-4 κομμάτια κρέατος (πανσέτα ή μπριζολα) ή ψαχνό κοτόπουλου ή χοιρινή τηγάνια όση θέλει ο καθένας 1/2 κιλό mix[...]
Πηγή: cookpad.com/gr