Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 527 συνταγές
Όταν η φίλη μου η Χαρά μου είπε ότι έφτιαξε το νοστιμότερο ψωμί μόνο με ένα αλεύρι και ένα κουτάκι μπύρα, την κοίταξα δύσπιστα. Πέρασαν μήνες μέχρι να[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈχω τελειώσει τόσα θέματα που θέλω να παρουσιάσω όμως οι υπόλοιπες δουλειές και υποχρεώσεις δε μου έχουν αφήσει διάθεση για γράψιμο με αποτέλεσμα να μη[...]
Πηγή: myhomemymemories.blogspot.gr4/5/15 Τριφτή καροτόπιτα με φέτα και φιστίκια Αιγίνης είναι η ιδανική χρήση των καρότων που μας έχουν μείνει καιρό στο ψυγείο. Ένα νόστιμο, υγιεινό, σπιτικό[...]
Πηγή: zannetcooks.comΉταν να μην αρχίσω να πειραματίζομαι με το άνοιγμα σπιτικού φύλλου! Μετά το αλεύρι ζέας δεν σταμάτησα αλλά συνέχισα, διότι “η επανάληψη είναι η μητέρα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑυτό το ροδοκόκκινο, τραγανό ψωμάκι με γυρίζει πίσω στα παιδικά μου χρόνια. Θυμάμαι ότι στο σπίτι μου, κάθε φορά που ζύμωναν φρέσκο ψωμί, πάντα περίσσευε -[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια την βάση: 3 φλ.τσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 ml γάλα χλιαρό 100 ml ελαιόλαδο 100 ml νερό 1 κτγ μπέικιν πάουντερ αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ τραχανάς είναι ένα από τα παραδοσιακά μας προϊόντα που μ' αρέσει πάρα μα πάρα πολύ. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της μανούλας μου (γιατί εγώ ήμουν πολύ μικρή για[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΥλικά συνταγής 3 ποτήρια νερό ή χυμό φρεσκοστυμμένου πορτοκαλιού 3 ποτήρια του νερού ζάχαρη 2 ποτήρια του νερού ελαιόλαδο 3 κουταλάκια του γλυκού σόδα φαγητού[...]
Πηγή: icookgreek.comΑγαπημένα μας σε μαζώξεις για ποτάκι ή σαν συνοδευτικό στο κύριο πιάτο τα dips. Μερικές ιδέες για dips , απλές , δροσερές και καλοκαιρινές .Μαζί εχουμε και[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ γλυκιά ταχινόπιτα τούτες της μέρες της Σαρακοστής έχει την τιμητική της και όσοι δεν έχετε φτιάξει, θα έλεγα πως χάνετε μια πολύ ωραία και συναρπαστική[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΓια ταψί Νο 30 Για το φύλλo* 4½ φλιτζ. τσαγιού αλεύρι 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι 1 φλιτζ. τσαγιού ζεστό νερό 1/4 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: gastronomos.gr