Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Υλικά 600 γρ πατάτες 600 γρ γλυκοπατάτες Αλάτι φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 40 γρ μαργαρίνη 1 κρεμμύδι 2 καρότα 3 σκελίδες σκόρδο 2 κοτσάνια σέλερι 1 κουταλιά[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr500 gr άσπρα μανιτάρια 2 σκ. σκόρδο λιωμένες 2 κ.σ. σάλτσα σόγιας 2 κ.σ. χυμό λεμονιού 1 κ.σ. μείγμα βοτάνων (δενδρολίβανο, ρίγανη, θυμάρι, μπούκοβο) ½[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grwww.avocadoathens.com Υλικά για την προζύμι: 400 γρ. αλεύρι για πίτσα (ιταλικό τύπου 00) 400 γρ νερό 3 γρ. φρέσκια μαγιά Παρασκεύη προζυμιού: Απο το[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grEvi Spanopoulou Υλικά για ένα ταψάκι περίπου 25x30 Για τον κιμά: Λίγο ελαιόλαδο, 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένο, 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο, 500 γραμ[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.gr80 γρ. ελαιόλαδο 1 κοτσάνι σέλερι, κομμένο σε λεπτές φέτες 2 πράσα, κομμένα σε λεπτές φέτες 1 κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια από τις μεγάλες αδυναμίες που έχουμε πολλοί, είναι το ζεστό, φρεσκοψημένο, αχνιστό ψωμάκι. Όμως μια ακόμα μεγαλύτερη προσωπική αδυναμία είναι το ζυμωμένο[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥΛΙΚΑ 80 γρ. ελαιόλαδο 1 κοτσάνι σέλερι, κομμένο σε λεπτές φέτες 2 πράσα, κομμένα σε λεπτές φέτες 1 κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες 2 σκ. σκόρδο,[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά -3/4 κιμά ανάμικτο(μοσχάρι, χοιρινό) -1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο -1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο -2 καρότα κομμένα κύβους -1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: angelascook.eu/spoonΤη Focaccia , το επίπεδο, μυρωδάτο αυτό Ιταλικό ψωμί, την αγαπήσαμε πολύ και στην Ελλάδα, γιατί είναι απλό, νόστιμο και ιδιαίτερα καλοκαιρινό. Τη βρίσκουμε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια μείγμα του κιμά 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 κιλά κιμά από άπαχο αρνί 1/3 φλιτζάνι αλεύρι αλάτι και πιπέρι 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: sidagi.grΓια το κοτόπουλο 2 φιλέτα κοτόπουλο λίγο ελαιόλαδο πιπέρι φρέσκο αλάτι 1 κλ. θυμάρι, ρίγανη, δενδρολίβανο 2 σκ. σκόρδο, σπασμένες 1 κ.σ. βούτυρο Για την[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο ψωμί είναι η αδυναμία μου. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό και τα γεύματά μου πρέπει να συνοδεύονται από τουλάχιστον μια φέτα ψωμί αλλιώς δεν τα ευχαριστιέμαι.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο τυρόψωμο αποτελεί ένα ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες, που μπορεί να συνοδεύσει άνετα τα γεύματα της ημέρας, αφού συνδυάζεται σχεδόν με τα πάντα. Η[...]
Πηγή: lovecook.grΣήμερα μαγειρεύουμε ένα φαγάκι δυναμωτικό, υγιεινό και πολύ, πολύ ελαφρύ! Το φτιάχνετε σε 15 λεπτά και, μετά από μία ώρα περίπου ψήσιμο, απολαμβάνετε τη[...]
Πηγή: bostanistas.gr500 γρ κιμά μοσχαρίσιο 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 καρότα τριμμένα 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο 1 κ.γ. δενδρολίβανο ψιλοκομμένο 600 γρ. αλεύρι μαλακό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 φύλλα σφολιάτας 700 γρ κιμά 1 μεγάλο κρεμμύδι 3 κ.σ ελαιόλαδο 2 κ.σ σκόρδο σκόνη ή 2 σκελίδες 1 κ.γ δενδρολίβανο 2 κ.σ τζίντζερ σκόνη 4 κ.σ βαλσάμικο ξύδι 4[...]
Πηγή: cookpad.com/gr