Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Ένα πολύχρωμο " tutti frutti" γλύκισμα με τα απομεινάρια της φρουτιέρας! Η αρχική ιδέα ήταν από τη γνωστή αναποδογυρισμένη μηλόπιτα που φτιάχνουμε όλες μας το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠοτέ δε σε ξεχνώ!!! Ούτε κι εσύ!!! Μόνο χαρά και τιμή μπορώ να νιώσω!!! Σε ευχαριστώ που δοκιμάζεις τις συνταγές του μπλογκ και μοιράζεσαι το αποτέλεσμα και[...]
Πηγή: thasekanomagirisa.gr1/7/14 Φρουτόπιτα με βερίκοκα ή cobbler. Γλυκό πολύ συνηθισμένο και δημοφιλέστατο σε Αγγλία και Αμερική. Πρόκειται για ένα εύκολο μείγμα, τριφτής ζύμης με[...]
Πηγή: zannetcooks.comΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Δεν εβλεπα την ωρα να αρχισει επιτελους να κανει και λιγο ζεστη, για να μπορεσω να παρασκευασω προζυμι. Η παρασκευη του προζυμιου,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜε τα χρυσά μήλα του Οκτώβρη! Η γέμιση γλυκισμάτων με φρούτα είναι πολύ συνηθισμένη στις κουζίνες όλου του κόσμου. Οι μηλόπιτες και τα μηλοπιτάκια είναι το[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα φρούτα του καλοκαιριού είναι πεντανόστιμα. Όταν μάλιστα τα χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε πίτες, η γεύση τους είναι μοναδική. Εμείς σας προτείνουμε να[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΜια μπισκοτένια και αφράτη ζύμη χωρίζει στα δύο για να υποδεχτεί την πιο αφράτη σαντιγί με απολαυστικά κομμάτια ροδάκινου. Και, “ω! Τι έκπληξη”, οι Αμερικάνοι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜια συνταγή για βιαστικούς, με ό,τι έχουμε στο σπίτι! Δεν είχα σκοπό να τη βάλω αυτή τη συνταγή στο blog, γι αυτό την πρώτη φορά που την έφτιαξα δεν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜε τα χρυσά μήλα του Οκτώβρη! Έχετε ακούσει την παροιμία «όλοι ξανοίγουν το σεισμό κι ο μαραγκός γυναίκα»; Την λένε άραγε –έστω με άλλα λόγια-[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠλησιάζει το Χάλογουιν (μεγάλη η χάρη του...) και όλο και κάτι με κίτρινη κολοκύθα θα φτιάξουμε. Οκ. Αστειεύομαι. Πλάκα πλάκα, φαντάζομαι πως έχετε προσέξει[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr2 ή 3 αυγά, ανάλογα με το μέγεθος τους 2 κούπες (1/2 λίτρο) γάλα 2 κούπες (300 γραμμάρια) αλεύρι για όλες τις χρήσεις (ή τύπου 550 έαν χρησιμοποιήτε βιολογικό[...]
Πηγή: cooktherapy.gr3 αυγά (κατά προτίμηση βιολογικά) 1 λίτρο γάλα (δοκιμάστε το κατσικίσιο βιολογικό) αλέυρι (περίπου μισό κιλό) λάδι ελιάς για το τηγάνι μερέντα από χαρούπι (σε[...]
Πηγή: cooktherapy.grΈνα από τα πιο όμορφα γλυκάκια κατά την γνώμη μου είναι τα πετιτ φουρ. Μικρά, σε διάφορα σχήματα, σε χίλιες δύο γεύσεις, σε χίλια δύο χρώματα. Δυστυχώς όσα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΝα σας κεράσω και φέτος για τα γενέθλια μου ένα νηστίσιμο γλυκό μιας και το έχει η μοίρα τα γενέθλια μου εδώ και xx χρόνια να είναι σχεδόν πάντα μέσα στη[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΈνα εύκολο, γρήγορο, και πολύ νόστιμο γλυκάκι θα σας κεράσω σήμερα. Με σφολιατίνια σαν βάση, γεμισμένα με φρούτα που προηγουμένως έχουν μαριναριστεί για λίγη[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr4 κ.σ. ζάχαρη 1/2 κ.γλ. κανέλα 8 αποξηραμένα βερίκοκα ψιλοκομμένα 3 ροδάκινα αρωματικά 2 αυγά 1 φλ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, κοσκινισμένο 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά Για το σιρόπι 200 γρ ζάχαρη 200 νερό Για την κρέμα 1 λίτρο γάλα 9 κ.σ κάστερ πάουντερ 9 κ.σ ζάχαρη 1 φακελάκι ζελέ φράουλα 220 ml καυτό νερό 220 ml κρύο[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.gr4 κ.σ. ζάχαρη 1/2 κ.γλ. κανέλα 8 αποξηραμένα βερίκοκα ψιλοκομμένα 3 ροδάκινα αρωματικά 2 αυγά 1 φλ. τσαγιού Αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr