Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 110 συνταγές
Όπως γνωρίζετε αυτό το μήνα τα "Παιχνίδια Κουζίνας" έχουν ως θέμα την Αγάπη με την μεγάλη έννοια της. Προκειμένου να συμμετάσχω κι εγώ , θα κάνω μια μικρή[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑυτό το καλοκαίρι ήταν επεισοδιακό, και λίγα λέω. Έγιναν πολλά, μερικά ευχάριστα έως συνταρακτικά, κάποια όχι και τόσο καλά, τα περισσότερα απροσδόκητα. Αυτή[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη: 200 γραμμ. αλεύρι σκληρό 1/4 κ.γλ. αλάτι 100 γραμμ. κρύο βούτυρο κομμένο σε κυβάκια 2 κρόκοι χτυπημένοι 1 πρέζα κρόκο Κοζάνης (προαιρετικά)[...]
Πηγή: mamapeinao.gr1 κιλό χοιρινός κιμάς (ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας ετοιμάσει μείγμα κατά 3/4 από σπάλα και κατά 1/4 από λαιμό, που είναι λιπαρός και δίνει ζουμερό κιμά -[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά (για 6 άτομα) Για το φύλλο 450 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γρ. λίπος μοσχαρίσιο* 2 κ.τ. αλάτι 1 αυγό Για τη γέμιση 5 μέτρια ξερά κρεμμύδια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημερα και Καλη Χρονια! Ελπίζω το 2012 να σας βρήκε όλους με υγεία και να συνεχισει μόνο καλα! Η πρώτη ανάρτηση φέτος δεν θα αφορά συνταγη - μιας και φέτος[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΛατρεύετε την πίτα, όπως εγώ; Διαβάστε τότε τις παρακάτω πληροφορίες που δεν είναι μόνον ενδιαφέρουσες αλλά και χρήσιμες. Η πίτα είναι ένα έδεσμα γνωστό από[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr...γρήγορη, εύκολη και χορταστική Ιταλία... και μόνο στο άκουσμα της λέξης, το μυαλό ταξιδεύει σε γαστρονομικές απολαύσεις της γειτονικής χώρας. Απολαύσεις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο γνωστό μας πράσο ανήκει στην οικογένεια των Λειριοειδών (Liliaceae) και είναι συγγενής του κρεμμυδιού, όμως είναι πιο γλυκό από αυτό και έχει λιγότερο[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜη τη φοβηθείτε!!! Είναι μια καταπληκτική πίτα γεμάτη βιταμίνες και λυκοπένιο. Είναι πραγματικά πάρα πολύ νόστιμη! Υλικά 1 πακέτο σφολιάτα 1 κόκκινη πιπεριά[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΕύκολη και γρήγορη κιμαδόπιτα. Ότι πρέπει για τις κρύες μέρες του χειμώνα.. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο (ή μισό-μισό με χοιρινό) 2 κρεμμύδια ξερά,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ Αγγλική γνωστή συνταγή Shepherd's Pie με λίγες Ελληνικές παρεμβάσεις όσο αφορά τα μπαχαρικά. Μια πεντανόστημη διαφορετική πίτα . Με κιμά και πουρέ πατάτας.[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΚομματάκια χοιρινό τυλιγμένα σε πίτα από πατάτες. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό χοιρινό κρέας 100 γρ. μπέικον 3 κρεμμύδια ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι δάφνη, μπαχάρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια πολύ νόστιμη, χωριάτικη πίτα, που στην οικογένειά μου, με τα χρόνια, έχει υποστεί πολλές παραλλαγές. Η γιαγιά μου στα νιάτα της, την έφτιαχνε με[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο ψωμί είναι η αδυναμία μου. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό και τα γεύματά μου πρέπει να συνοδεύονται από τουλάχιστον μια φέτα ψωμί αλλιώς δεν τα ευχαριστιέμαι.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠορτοκάλι .Φρούτο εποχής. Ζουμερό, γλυκό, μυρωδάτο, γεμάτο βιταμίνες. Φρούτο κυρίαρχο μιας και αφού μπει σε μια συνταγή, αμέσως κάνει αισθητή την παρουσία[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΟι Άγγλοι αποκαλούν shepherd’s pie (πίτα του βοσκού) το φαγητό που γίνεται με τα υπόλοιπα από το ψητό κρέας. Οι Γάλλοι, πάλι, το λένε parmentier, από το[...]
Πηγή: bostanistas.gr