Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 77 συνταγές
Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΌταν δοκιμάζω συνταγές των αγαπημένων Bloggers, αισθάνομαι πως μπαίνω στα δικά τους χωράφια, έχοντας όμως πρόσκληση ελευθέρας με ανοικτή ημερομηνία... που[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 12 ) Υλικά για τη ζύμης: 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουτ. γλυκού αλάτι 1 φλιτζάνι κρύο βούτυρο ανάλατο κομμένο σε μικρά κυβάκια[...]
Πηγή: sidages.grΚαλημέρα σας ...και πάλι εδώ!! Οι πασχαλινές προετοιμασίες τελειωμό δεν έχουν αλλά έχουν και τη χάρη τους και τις χαρές τους. Πρέπει όμως να αρχίσουμε να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr- Ξυπνάνε . Πολύ νωρίς. Καμιά φορά πριν κι απ' το ξυπνητήρι. Για να τραβήξουν τις κουρτίνες να μπει φως παντού. - Τρέχουν . Πολύ και καθόλη τη διάρκεια της[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚαλημερα και Καλη Χρονια! Ελπίζω το 2012 να σας βρήκε όλους με υγεία και να συνεχισει μόνο καλα! Η πρώτη ανάρτηση φέτος δεν θα αφορά συνταγη - μιας και φέτος[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Σήμερα έζησα μια από τις πολύ άσχημες μέρες μου ως blogger! Κατά τις 11 το πρωί, συνδέθηκα για να κάνω την ανάρτηση αλλά για κάποιο λόγο ο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΧριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους! Υποθέτω ότι οι περισσότεροι αγοράσαμε περισσότερο αρνάκι απ’ όσο φάγαμε τελικά (ακόμα φέτος απ' ότι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια το φύλλο 1 κιλό σταρένιο αλεύρι 1 κουταλιά της σούπας λάδι 1 κουταλιά του γλυκού ξύδι λίγο αλάτι νερό όσο πάρει για να γίνει η ζύμη σφικτή. Υλικά για τη[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΑυτή τη συνταγή την έχω πάρει εδώ και καιρό από μια φίλη της μητέρας μου. Μου άρεσε ως ιδέα –και σε ποιόν δεν αρέσουν οι πατάτες- και όταν τελικά την[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grMια αρκετά υγιεινή πρόταση για να φτιάξουμε τις κρέπες μας. Η νοστιμιά είναι δεδομένη. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Λαχανικά Πίτες Διάφορα Άλλες κατηγορίες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΊσως άλλη ανάρτηση να περιμένατε αλλά θα περιμένετε λίγο ακόμη. Κι επειδή οι υποσχέσεις πρέπει να τηρούνται θα συνεχίσω με το ψωμί με προζύμι στον[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑφράτες μπαλίτσες γλυκοπατάτας, αρωματισμένες με δεντρολίβανο. Πανάρισέ τες σε φρυγανιά και άφησε το φούρνο να φτιάξει μια ομοιόμορφη, τραγανή κρούστα πριν τα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜε αφορμή συνταγή της αγαπητής Βαγγελιώς Κασσαπάκη, που δημοσιεύτηκε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Γευσιγνώστης, αλλά και το post που υπάρχει στο blog[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com2 κ.σ. ελαιόλαδο 6 φέτες μπέικον 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 6 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 500 γρ. τρυφερά φύλλα σπανάκι 6 αβγά 1 φλ. αλεύρι 1 στραγγιστό[...]
Πηγή: argiro.grΓιαγιάδες, μαμάδες, θείες, όλες τους έχουν φροντίσει μεγαλώνοντας να συνηθίσουμε την καλόβολη νοστιμιά της τυρόπιτας, της αρχόντισσας των πιτών (ξοπίσω της η[...]
Πηγή: bostanistas.gr