Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΙΑ ΣΤΙΓΜΗΣ .... ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ... ΥΛΙΚΑ: 2 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΒΙΤΑΜ Η 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 3 ΑΥΓΑ ΛΙΓΗ ΒΑΝΙΛΙΑ 2 ΚΙΛΑ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.grΕίναι μια γλυκιά εύκολη πίτα που την έφαγα στο Πάπιγκο και ξετρελάθηκα! Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό φύλλο κρούστας 1 γιαούρτι στραγγιστό 1 κεσεδάκι (γιαουρτιού)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 170 γραμ. σιμιγδάλι ψιλό 400 ml. γάλα 300 ml. νερό 70 γραμ. βούτυρο βιτάμ ή φυτίνη 2 κ.γ. αλάτι 2 κ.γ. ζάχαρη 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού λίγη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚέικ με τρούφα στη ζύμη, αρκετά γλυκό και πολύ ζουμερό λόγω σιροπιού! Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου 1 ποτήρι ζάχαρη 5 αυγά 1 βανίλια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια πεντανόστιμη και πάνω από όλα πανεύκολη συνταγή για τους λάτρεις του ινδοκάρυδου. Τι χρειαζόμαστε: 1 ποτήρι βούτυρο βιτάμ (1 κεσεδάκι) 1 ποτήρι ζάχαρη 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 1/2 φλυτζανι φραουλες κομενες και πλυμενες 1 φλυτανακι μαυρη ζαχαρη για τη ζυμη 1 αυγο λιγο κονιακ 100 γρ βιταμ η 1 φλυτζανακι ελαιολαδο 2 κουταλιες[...]
Πηγή: cooktherapy.gr100 γρ. βιτάμ 1/3 κούπας μαύρη ζάχαρη 2 κούπες μύρτιλα, φρέσκα ή κατεψυγμένα, σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα λευκή ζάχαρη 1 κρόκος αυγού, σε θερμοκρασία[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤελεια ροδακινοπιτα! 150 γρ βιταμ, 250 γρ ζαχαρη, 3 αυγα, μια βανιλια ,150 γρ αλευρι που φουσκώνει μονο του, 5 ροδακινα Χτυπάμε στο μίξερ το βιταμ με την[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΝοστιμότατες ,λαχταριστές κρέπες!! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Διάφορα Άλλες κατηγορίες Ζύμες και Ψωμιά (Διάφορα) Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΑυτή συνήθως την συνταγή την φτιάχνουμε το Πάσχα και μετά που έχουμε φρέσκο γάλα από τα πρόβατα ή τις κατσίκες. Εσείς όμως μπορείτε να τη φτιάξετε και με το[...]
Πηγή: greekmasa.gr1. Σε μια βαθιά κατσαρόλα βράζουμε το γάλα με τη ζάχαρη και τις βανίλιες. Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και ρίχνουμε το σιμιγδάλι,[...]
Πηγή: toarkoudi.gr