Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Υλικά Σφολιάτα 400 γρ Κεφαλογραβιέρα 200 γρ τριμμένη Αυγό 1 χτυπημένο Σουσάμι άσπρο για πασπάλισμα Οδηγίες Ανοίγουμε την σφολιάτα μας, την αλείφουμε με το[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Σφολιάτα 1 ρολό Κιμάς 400 γρ Κρεμμύδια 4 μεγάλα ψιλοκομμένα Πιπεριά κέρατο 1 ψιλοκομμένη Μαϊντανός 1 κούπα ψιλοκομμένος Βούτυρο 50 γρ Αλάτι - πιπέρι[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Πιπεριές κέρατο 6 τεμ Τυρί φέτα 200 γρ Αυγό 1 τεμ Σφολιάτα κομμένη σε λωρίδες Πάπρικα Λεμονοπίπερο Οδηγίες Πλένουμε τις πιπεριές, τις χαράζουμε κάθετα[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΞεπαγώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας. Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον με την πιπεριά. Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και αλείφουμε... 1 από 5[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Σφολιάτα 1 πακέτο (2 φύλλα) Μπέικον 18 φέτες Παρμεζάνα 400 γρ Πάπρικα Σουσάμι άσπρο 2 κουταλιές σούπας Κρόκος αυγού 1 χτυπημένο Οδηγίες Ανοίγουμε το[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΚαθαρίζουμε τα πράσα,τα κόβουμε σε μικρά τεμάχια,τα πλένουμε και τα βάζουμε στην φωτιά σε βαθύ τηγάνι με λίγο νερό, μέχρι... The post Πρασόπιτα[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΚόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, βάζουμε τα κρεμμύδια με την ζάχαρη και λίγο... The post Φωλιές[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Φύλλο σφολιάτας 1 φύλλο Παστουρμάς 150 γρ σε κομμάτια Γραβιέρα 150 γρ σε κομμάτια Αυγό 1 τεμ τον κρόκο Οδηγίες Κόβουμε σε λωρίδες την σφολιάτα ,τις[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Φύλλο σφολιάτας 1 πακέτο του εμπορίου Σπανάκι φρέσκο 1 κιλό Τυρί φέτα 300 γρ θρυμματισμένη Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του καφέ Αυγό 1 Κρεμμύδια φρέσκα 5[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Σφολιάτα 1 πακέτο (περιέχει 2 φύλλα) Γραβιέρα 250 γρ Κασσέρι 250 γρ Γκούντα 250 γρ Ζαμπόν 250 γρ ψιλοκομμένο Κέτσαπ 4 κουταλιές σούπας Ρίγανη 1/2[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Σφολιάτα 400 γρ Αυγά 1 μόνο τον κρόκο Γραβιέρα 120 γρ τριμμένη Πάπρικα 1 κουταλάκι γλυκού κοφτό Κέτσαπ 2 κουταλάκια γλυκού πικάντικη Οδηγίες Τρίβουμε[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Σφολιάτα 500 γρ. σπιτική ή εμπορίου Μανιτάρια 500 γρ.στρογγυλά λευκά κομμένα ροδέλες Βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Σφολιάτα 1 φύλλο Παστουρμάς 10 φέτες Κασσέρι 300 γρ τριμμένο Ketchup Hellmann's καυτερή ίσα να καλύψει την σφολιάτα Οδηγίες Ξεπαγώνουμε την[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Φιλέτο σολομού 400 γρ. Σπανάκι 250 γρ. Φύλλο σφολιάτας 500 γρ. Φυτικό βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας Αυγό 1 τεμ. Άνηθος τριμμένος 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Φύλλο σφολιάτα 1 Ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας Κρεμμύδια 3 μέτρια, κομμένα σε λεπτές φέτες Ντοματίνια 1 κιλό Ελιές καλαμών 1/4 του φλυτζανιού,[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Σφολιάτα 1 πακέτο Σπανάκι 300 γρ. ψιλοκομμένο Πράσα 2 τεμ. ψιλοκομμένα Μπέικον 300 γρ. σε κύβους Βούτυρο 200 γρ. Ρεγκάτο τριμμένο 300 γρ. Αυγά 3 τεμ.[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά Φύλλο σφολιάτας 1 πακέτο εμπορίου Σπανάκι φρέσκο 1 κιλό Κρεμμύδια φρέσκα 3 ψιλοκομμένα Κασσέρι Μυτιλήνης 300 γρ τριμμένο Πράσο 1 ψιλοκομμένο Αυγά 2 τεμ[...]
Πηγή: chefoulis.grΟδηγίεςΓια την γέμιση : Καθαρίζουμε το κρεμμύδι,το σκόρδο,τα πλένουμε ,τα κόβουμε σε ροδέλες. Ψιλοκόβουμε το σέλερι και το πλένουμε. Σε τηγάνι... The post[...]
Πηγή: chefoulis.gr