Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 399 συνταγές
Υλικά Υλικά για 12 κρέπες 1 φλιτζάνι του τσαγιού αλεύρι 1½ φλιτζάνι του τσαγιού γάλα 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ 2 αυγά αλάτι, πιπέρι, λίγο[...]
Πηγή: icookgreek.comΦανταστικά κρουασανάκια για το πρωινό μας! Πάρτε ένα μαχαίρι χαράξτε τα και γεμίστε με ότι σας αρέσει, γεμίστε τα με μαρμελάδα, κασέρι τυράκι ότι τραβάει ή[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΞέρετε την αγάπη μου για τα γλυκά βανίλιας, εννοείται ότι θα φάω και σοκολατένιο γλυκό αλλά μια αδυναμία στην βανίλια την έχω. Εδώ και καιρό ήθελα να φτιάξω[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΥλικά φύλλα κρούστας 4-5 κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο κολοκύθα κίτρινη 250 γρ. τριμμένη βούτυρο 120 γρ. γάλα εβαπορέ 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 250 ml αυγά 3[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά: 2 φλ. τσαγιού χλιαρό γάλα 20 γρ. μάγια 1 αυγό 1/2 κ.γ. αλάτι αλεύρι όσο πάρει Εκτέλεση: Διαλύουμε το γάλα με τη μάγια και το αλάτι και τέλος[...]
Πηγή: greekcook.grγια την ζύμη 250 γρ. φαρινα 250 γρ. φαρίνα ολικής 2/3 κούπας σπορέλαιο 1 κούπα χυμό πορτοκάλι 2 κουταλιές γάλα εβαπορέ για την γεμιση 1 στήθος κοτόπουλο 1[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grOι ρίζες της πίτας φτάνουν τουλάχιστον μέχρι την εποχή των βασιλιάδων Φαραώ, για τους οποίους οι αρτοποιοί ετοίμαζαν ένα είδος γαλέτας με καρύδια, μέλι και[...]
Πηγή: pandespani.comΥΛΙΚΑ 1 κούπα χλιαρό νερό 3 κουταλιές γάλα 30 γρ. φρέσκια μαγιά 1 κουταλιά μέλι 3 κουταλιές ζάχαρη 3,5 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλιές μαργαρίνη[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΜισό κιλό ρύζι σούπας 1 φύλλο χωριάτικο 1 φλιτζάνι γάλα 1 1/2 κουταλιά βούτυρο Μισό φλιτζάνι τυρί τριμμένο Εκτέλεση Πανεύκολη και πρωτότυπη συνταγή! Βράζουμε[...]
Πηγή: sidagi.grδ Υλικά 1 πακέτο φύλο κρούστας 500 γραμ.φέτα τυρί ελαιόλαδο 4 αυγά 1 ποτήρι γάλα Εκτέλεση Λαδώνουμε την επιφάνεια του ταψιού μας Στρώνουμε 4 φύλα κρούστας[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟι κρέπες είναι οι αγαπημένες μου. Και να τις τρώω αλλά και να τις φτιάχνω. Γιατί κάθε φορά σκέφτομαι με τι διαφορετική κρέμα να τις γεμίσω, τι σιρόπι να βάλω[...]
Πηγή: geusis.blogspot.gr